Unde n-am eu norocul ala sa ma sune Mos Craciun? Am o lista kilometrica A MEA. Asa ca, ceilalti sa mai astepte vreo 5 Craciunuri!
Un om de obicei primeste atitea cadouri de cite persoane este idragit.Prin urmare Smiley si Bartos merita f multe cadouri din moment ce sunt iubiti preferati de foarte multi oameni.
I-am spus ca merita multe, multe cadouri pentru ca anul asta au fost cuminti si amuzanti
Nu. Fiecare din ei este special asa ca merita sa primeasca un singur cadou, ce si-l doresc cu adevarat!
I-am spus ca merita atatea cadouri ca toata lumea. Oricum au sa isi cumpere singuri nu trebuie sa le aduca mosul.
Smiley si Bartos nu merita multe cadouri merita foarte multe cadouri pentru ca au fost mereu alaturi de noi pentru a ne amuza si distra cu umorul lor, iar cel mai important lucru au un talent la actorie extraordinar.
Amandoi sunt niste copii rai si nu merita nimic i-am vazut imbracati ca Mos Craciun dar fara par alb, fara barba alba si fara ochelari. Nu mai cred in Mos Craciun acum!
Sunt doi oameni deci inpart frateste:
Daca Mos Craciun ii da un cadou cel mai frumos cadou este.
Smiley sa fie casatorit cu o fata frumoasa.
Iar Pavel cum primeste cadoul asa il da copiilor sai.
Sarbatori Fericite cu Magia Sarbatorilor de Craciun.
Daca au fost cuminti da. si din cate am vazut la el, s-au cam ciondanit asa ca nu merita
Ii spun ca merita sa le dea niste cadouri iar dupa aceea le cer rasplata lui Smiley si lui Pavel.