Pai l-am rugat lui Smiley sa-i aduca tot ce isi doreste, si sa ii ofere posibilitatea de a fi "Acasa" de Craciun, iar lui Pavel Bartos, sa ii aduca ceva "sexy"... si sa-i dea Mosul cadouri precum merita. Ia de-aici uite-aici.
Da, merita toate cadourile posibile pentru ca sunt foarte tari si amuzanti. A, era sa uit! Vreau sa il felicit pe Smiley pentru noul sau album Acasa! Si pe Pavel de asemenea pentru ca este un om minunat cu un suflet foarte mare.
Merita, dar nu foarte multe! Smiley nu si-a gasit inca iubita, iar Bartos nu a mai slabit!
Normal Merita multeee cadouri si chiar as recomanda ceva special pentru Bartos: Munca actorului cu sine insusi- Stanislavski.
Iar pentru Smiley as zice sa construiasca o casuta in copac, caci tot nu a reusit el sa-si termine casuta din videoclipul melodiei " Acasa"
->Baietii-s copii cuminti
Sparg si geamuri, rup si dinti,
Stau cuminti in coltul lor,
Apar la televizor...
Mos Craciun ar trebui
Sa nu le dai jucarii
Findca nu mai sunt copii
Da-le smartfon si tableta,
Laptop, pc si cu net(a)...
Si mai da-le de la mine:
LA MULTI ANI SI SA FITI BINE!
Mosule, la cat de comici sunt cei doi, si ne ofera bucurii in fiecare zi, cred ca merita si ei o apreciere
Lui Mos Craciun nu i-am spus nimic pentru ca de Craciun se sarbatoreste Nasterea Domnului Isus, care s-a nascut intr-o iesle saraca. Mos Craciun nu s-a nascut dintr-o fecioara. Dar, m-ar ruga Domnului Isus sa le dea multe, multe cadouri de Craciun.
L-am convins ca au fost cei mai cuminti si sa le aduca toate cadourile de pe lista lor pentru ca sunt cele mai marinimoase persoane pe care le-am cunoscut.
Smiley si Bartos sunt cei mai tari oameni.Smiley are o voce divina,iar Batos isi joaca ft bine rolul in care e pus(ex:rolul lui Mos Craciun in filmul,, Ho, Ho, Ho"). Deci Mosule, sa le aduci mii de cadouri frumoase.
I-am spus ca Pavel Bartos ar merita sa castige Vocea Romaniei iar Smiley un buton Shut Down pentru Horia Brenciu.
I-am spus ca merita amandoi toate cadourile din univers mai ales cele care se termina in [eta].
Da merita.Pentru ca au niste personalitati de indiviat.Bravo baieti!