I-am spus ca merita atatea cadouri ca toata lumea. Oricum au sa isi cumpere singuri nu trebuie sa le aduca mosul.
Da multe, multe, multe, ei mereu ma fac sa rad cand ma uit la reclama de la cosmote.
Ei au fost foarte cuminti, m-ai ales Smiley
asa ca i-am zis ca merita foarte multe cadouri!:*:*:*
Multe, multe cadouri, insa sa fie de fetite, bebelusi, de exemplu papusi, hainute de bebe, carti de colorat... Ceva cu care nu pot face nimic.
Mos Craciun la telefon? C'mon Smiley si Bartos! Nu mai faceti glume! Cea mai mare dezamagire a copiilor din ziua de astazi nu e sa afle de la cineva ca Santa nu exista ci ca Smiley si Bartos nu vin pe la ei
Merita,merita ca sunt niste oameni foarte foarte talentati, eu sincer ii consider idoli!
: Moşule, Smiley şi Bartoş merită multe, multe cadouri pentru că ne aduc multe zâmbete de câte ori îi vedem!
Daca imi da si mie ce le da lor, merita! Daca nu, imi pare rau, au fost obraznici si rai si neascultatori si etc!
Mos Craciun e cumva Smiley sau Bartos?))) Ca daca sunt ei cu siguranta merita multe :3
I-am zis ca Smiley si Bartos merita cele mai bune cadouri, Smiley ar avea nevoie de un praf magic, care iar arata oamenii cel iubesc cu adevarat (personalitatea lui), nu meseria ce o are.Bartos are nevoie de mai multa PUBLICITATE.))))))))))