Din punctu meu de vedere merita sunt doi oameni care presteaza muca de calitate(specatcole, muzica, gazduiesc emisiuni etc) si fac asta cu pasiune ceea ce este de admirat ma incllin
I-am zis ca Pavel a fost cuminte si merita muuulte cadouri.Pe de alta parte, Smiley a primit ce si-a dorit de Craciun: o iubita
Nu am primit niciun telefon de la Mos Craciun. Nu pot sa primesc un telefon de la cineva care nu exista.
E evident ca daca nu am primit niciun telefon de la Mos Craciun, care nu exista si astfel nu m-a putut intreba nimic, nici eu nu am putut sa-i dau un raspuns.
Merita din plin multe cadouri. Serile si emisiunile in care apar nu ar fi la fel fara ei. Au un farmec anume si sunt ca doua boabe amuzante intr-o pastaie muzicala
De Craciun trebuie sa fim mai buni. Asa ca bineinteles ca i-as spune mosului sa le dea celor doi ceea ce isi doresc si chiar in plus, deoarece merita amandoi, pentru ca au fost cuminti.
Da cum sa nu, Mosule! Da stii dumneata, intai cel care vorbeste cu tine si dupa oricare!
Smiley si Bartos fac pe Mos Craciun anul asta. Inseamna ca ei m-au sunat sa ma testeze daca sunt pro sau contra lor. Le-am spus ca ar merita ceva care se termina in "tă" cum ar fi net(ă).