Da, merita toate cadourile posibile pentru ca sunt foarte tari si amuzanti. A, era sa uit! Vreau sa il felicit pe Smiley pentru noul sau album Acasa! Si pe Pavel de asemenea pentru ca este un om minunat cu un suflet foarte mare.
Merita pentru ca au muncit din greu la emisiunile de pe pro TV.Mai ales pentru Orange care inca mai se zbat pentru a atrage clientii.Merita multe cadouri amindoi.
I-am ca ar merita multe multe cadouri dar ei au spus sa-ti transmit sa dai cadourile la alti copii care au mai multa nevoie de ele.
Merita, a fost cuminti si ne-am amuzat pe seama lor in acest la "Romanii Au Talent"!
Merita, dar nu foarte multe! Smiley nu si-a gasit inca iubita, iar Bartos nu a mai slabit!
Mos Craciun la telefon? C'mon Smiley si Bartos! Nu mai faceti glume! Cea mai mare dezamagire a copiilor din ziua de astazi nu e sa afle de la cineva ca Santa nu exista ci ca Smiley si Bartos nu vin pe la ei
Ca sunt cei mai haiosi prezentatori si ca intr-adevar merita multe, multe cadouri.
Stiind ca mosul e fan Romanii au talent i-am zis sa le aduca tot ce vor pentru ca sunt cei mai talentati romani!
Lui Mos Craciun nu i-am spus nimic pentru ca de Craciun se sarbatoreste Nasterea Domnului Isus, care s-a nascut intr-o iesle saraca. Mos Craciun nu s-a nascut dintr-o fecioara. Dar, m-ar ruga Domnului Isus sa le dea multe, multe cadouri de Craciun.
I-am spus sa le aduca multe cadouri si ca vreau si eu tot atatea cate le aduce lor.
Da multe, multe, multe, ei mereu ma fac sa rad cand ma uit la reclama de la cosmote.