Smiley & Bartos-sau ciondanit tot anul.dar tragand linie la toate nu prea ar merita...dar din partea mea multe multe daruri minunate.
I-as spune ca si,, da,, pemtruca anul acesta au fost foarte cuminti si linistiti dar cred ca eu am fost cel mai cuminte!
BUNA! Da merita multe, multe cadouri. Au fost cuminti si au facut multa audienta cartelei COSMOTE FREE. PA! PA!
Merita cadouri, in primul rand pentru ca sunt doi oameni iubiti in Romania si ambii formeaza o prietenie frumoasa. Si in al doilea rand ei sunt unii din putinii oameni care simt sarbatorile cu adevarat.
Sigur isi vor primi amandoi cadouri de la cel putin o sosie de mos craciun! conform traditiei!
I-am spus ca amandoi sunt cei mai tari si merita din plin cadourile. Smiley ne incanta mereu cu muzica lui minunata iar Bartos ne face sa radem. Sunt cei mai tari si merita multe cadouri!
Pai cu siguranta merita multe pentru ca anul asat au fost ajutoarele mosului si ei sunt doi artisti foarte apreciati de lume cu un simt al umorului dezvoltata iar Mos Craciun se poate sa fie fanul lor
Merita,merita ca sunt niste oameni foarte foarte talentati, eu sincer ii consider idoli!
I-am spus ca Smiley si Bartos au fost cuminti si ca merita multe multe cadouri!