Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Mos Craciun te-a sunat anul asta si te-a intrebat daca Smiley si Bartos merita multe, multe cadouri. Ce i-ai spus?

283 răspunsuri:
| Radu_Nicusor_Marian_1990 a răspuns:

I-as spune ca ei 2 merita foarte multe cadouri ca si ei fac cadouri la cosmote

| gheorgheasdfghjkl a răspuns:

In primul rind Mos Craciun e pentru copii mici iar cea ce ii priveste pe Smiley si Bartos nu stiu pentru ca nu ii cunosc atit de indeaproape dar sunt sigur ca au fost cuminti si merita cadouri.

| cristina12cri a răspuns:

Ca merita multe, multe, multee cadouri..Mai ales dupa un an in care au muncit atata si au progresat in tot ceea ce au facut ei! happy Sunt oameni minunati si merita toate cadourile pe care ei si le doresc!

| nikoniko a răspuns:

I-am spus ca le,, MERITA "winking

| Andreea452 a răspuns:

I-am spus ca merita, deoarece distreaza lumea si fanii lor si sunt foarte ok tipii happy.

| Voicu_bianca_1985 a răspuns:

Mosu' depinde de lista!

| Andreea_Denisa_1997 a răspuns:

Ca aman2 merita o tona de cadouri(doar sa imi dea si mie ceva)

| Cleva_Florin_1992 a răspuns:

Pai deja Smiley a primit o nuia de la Pavel Bartos la vocea romaniei si cred ca o sa se intample si invers

| Ganciu_Andreea_1999 a răspuns:

Merita multe, multe cadouri

| cosmina14092000 a răspuns:

Ca merita foarte multe cadouri

| TheHereticAnthem a răspuns:

Sigur ca da, ei de fiecare data m-au facut sa rad in,, Romanii au talent", si eu cred ca merita, deoarece au facut oamenii sa se simta bine

| danutu90 a răspuns:

Nu merita, sau purtat rau anul acesta

| Bogdan23b a răspuns:

Pai i-am spus ca merita ca si ei anul acesta au facut deja prea multe cadouri si ei trebuie sa i-a si mai multe.

| somebody1818 a răspuns:

Merita meritalove struck pentru ca si ei distreaza lumea. emisiunile nu ar mai fi aceleasi fara ei.

| Pinguping a răspuns:

Moșu'..pe mine? Dar desigur ei doi merită. Au fost cuminți tot anul și nu spunt prea mari pentru cadouri.

| Stefan_Marian_1965 a răspuns:

Smiley si Bartos sunt cei mai tari oameni.Smiley are o voce divina,iar Batos isi joaca ft bine rolul in care e pus(ex:rolul lui Mos Craciun in filmul,, Ho, Ho, Ho"). Deci Mosule, sa le aduci mii de cadouri frumoase.

| smilygirl123 a răspuns:

Merita pentru ca sunt suuuper amuzanti

| Andreea_Ion_1999 a răspuns:

Ca merita cadouri multe dar mai ales sanatate ca Smiley sa mai ne cante si sa mai faca hituri happy

| leylush a răspuns:

Smiley si pavel au fost baieti cuminti.dovada este presa...mosul ii va aduce multe caudouri caci au avut un an frumos cu multe fapte bune multe emisiuni bune in care ne-au facut fericiti

| Luminita_Lumy_1994 a răspuns:

Ii spun ca ei nu cred in Mos Craciun si sa mi le dea mie ca eu cred.

| Andrey_Ciprian_1994 a răspuns:

Sa le dea la amandoi multe cadouri si multe minute ca sa vorbeasca de sarbatori nelimitat cu oricine doreste.

| Ion_Chiriac_1996 a răspuns:

Merita foarte multe

| bucurbianca24 a răspuns:

I-am spus ca ar merita foarte multe!

| Hâncu_George_1986 a răspuns:

Merita cadouri, deoarece sunt cei mai buni oameni de pe pamant.

| marinanaty a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| Betty111111111111111111 a răspuns:

Ei au fost foarte cuminti, m-ai ales Smiley
asa ca i-am zis ca merita foarte multe cadouri!:*:*:*

| Theo293 a răspuns:

Daca imi da si mie ce le da lor, merita! Daca nu, imi pare rau, au fost obraznici si rai si neascultatori si etc!

| Andreea_Eu_1996 a răspuns:

Normalhappy Merita multeee cadouri si chiar as recomanda ceva special pentru Bartos: Munca actorului cu sine insusi- Stanislavski.laughing Iar pentru Smiley as zice sa construiasca o casuta in copac, caci tot nu a reusit el sa-si termine casuta din videoclipul melodiei " Acasa"

| KamyPandele a răspuns:

Cu siguranta merita toate cadourile posibile! :*

| camyerasy a răspuns:

Merita niste net-a!