I-as spune ca ei 2 merita foarte multe cadouri ca si ei fac cadouri la cosmote
In primul rind Mos Craciun e pentru copii mici iar cea ce ii priveste pe Smiley si Bartos nu stiu pentru ca nu ii cunosc atit de indeaproape dar sunt sigur ca au fost cuminti si merita cadouri.
Ca merita multe, multe, multee cadouri..Mai ales dupa un an in care au muncit atata si au progresat in tot ceea ce au facut ei! Sunt oameni minunati si merita toate cadourile pe care ei si le doresc!
I-am spus ca merita, deoarece distreaza lumea si fanii lor si sunt foarte ok tipii .
Pai deja Smiley a primit o nuia de la Pavel Bartos la vocea romaniei si cred ca o sa se intample si invers
Sigur ca da, ei de fiecare data m-au facut sa rad in,, Romanii au talent", si eu cred ca merita, deoarece au facut oamenii sa se simta bine
Pai i-am spus ca merita ca si ei anul acesta au facut deja prea multe cadouri si ei trebuie sa i-a si mai multe.
Merita merita pentru ca si ei distreaza lumea. emisiunile nu ar mai fi aceleasi fara ei.
Moșu'..pe mine? Dar desigur ei doi merită. Au fost cuminți tot anul și nu spunt prea mari pentru cadouri.
Smiley si Bartos sunt cei mai tari oameni.Smiley are o voce divina,iar Batos isi joaca ft bine rolul in care e pus(ex:rolul lui Mos Craciun in filmul,, Ho, Ho, Ho"). Deci Mosule, sa le aduci mii de cadouri frumoase.
Ca merita cadouri multe dar mai ales sanatate ca Smiley sa mai ne cante si sa mai faca hituri
Smiley si pavel au fost baieti cuminti.dovada este presa...mosul ii va aduce multe caudouri caci au avut un an frumos cu multe fapte bune multe emisiuni bune in care ne-au facut fericiti
Ii spun ca ei nu cred in Mos Craciun si sa mi le dea mie ca eu cred.
Sa le dea la amandoi multe cadouri si multe minute ca sa vorbeasca de sarbatori nelimitat cu oricine doreste.
Ei au fost foarte cuminti, m-ai ales Smiley
asa ca i-am zis ca merita foarte multe cadouri!:*:*:*
Daca imi da si mie ce le da lor, merita! Daca nu, imi pare rau, au fost obraznici si rai si neascultatori si etc!
Normal Merita multeee cadouri si chiar as recomanda ceva special pentru Bartos: Munca actorului cu sine insusi- Stanislavski.
Iar pentru Smiley as zice sa construiasca o casuta in copac, caci tot nu a reusit el sa-si termine casuta din videoclipul melodiei " Acasa"