Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Pavel Bartos te cheama sa petreceti impreuna Craciunul, dar tu deja trebuie sa ai grija de unicornul bunicilor. Cum procedezi?

209 răspunsuri:
| LordBolton a răspuns:

I-au unicornul si zbor cu el pana la ei si ii chem la mine.

| Kate99098 a răspuns:

Ii invit la mine

| xBlueAngel a răspuns:

Ii spun ca ajung putin mai tarziu deoarece am ceva de facut.

| Bijuterii111 a răspuns:

Unicornul se transforma intr-o gagica sexy, te imbraci in craciunita si mergeti impreuna la Bartos!

| cristina12cri a răspuns:

Il chem eu la mine sa petrecem impreuna un Craciun minunat, si il rog sa ma ierte ca nu am mers eu la el si ca va trebui sa ma mai uit de unicornul bunicilor, iar asa o sa stau si cu Pavel Bartos, dar o sa am grija si de unicorul bunicilor mei. happy

| Vektor a răspuns:

Nu exista unicorni si decat sa ma intalnesc cu bartos, mai bine as pazi unicornul.

| riio23 a răspuns:

Eu i-as lasa unicornul unei vecine as platio si cred ca i-as mai spune si cateva minciuni ca e pentru o cauza nobila si asa as pleca la petrecere daca nu pot nici asta vas chema pe toti la mine si am face petrecerea acolo va fi foarte distractiv :3 :*

| aNdReEaMaDaLiNaDeEa a răspuns:

Il iau pe Bartos la bunici

| WeirdGirl6 a răspuns:

Zbor cu unicornul pana la Pavel si dupa o sa ne distram impreuna

| deny2002 a răspuns:

Iau unicornul la petrecere!

| FrumoasaTa a răspuns:

Il invit la mine. Avem grija amin2 de unicorn

| alexutzaTaa a răspuns:

Numai procedez

| sweetale12 a răspuns:

Foarte simplu, prima data ii asigur pe bunici ca unicornul va fi perfect sanatos dupa ce ma intorc acasa. Si usor sa nu se sperie prea tare unicornul zis "Lucky" ma urc pe el si zburam pana la Smiley. Start petrecere!

| GavriloaeAna a răspuns:

Dam unicornul la tigani.Nu,nu.Il luam cu noi si facem poze de pus pe facebook.laughing)))

| alin180 a răspuns:

Il hipnotizez pe Bartos sa creada ca unicornul este Smiley big grin

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Unicornul bunicilor e unicornul bunicilor trebuie sa fiu atenta cu el ....il iau cu mine la distractie, daca cineva il vede o sa ii spun ca e "high" laughing))))) cum sa vada unicorni? laughing)

| Gooooogle a răspuns:

Il chem pe Pavel la mine...

| lairon a răspuns:

O rog pe mama sa stea cu unicornu pentru a veni la petrecere

| deutza410 a răspuns:

Il chem pe el le mine sa ne jucam cu unicornul

| Jan_Costi_1989 a răspuns:

Il i.au cu mine si il fac cadou lui Bartos

| ManuuElla a răspuns:

Il sun pe Bartos si il anunt ca o sa avem un invitat special de Craciun, si o sa ne distram de minune cu el.

| Ganciu_Andreea_1999 a răspuns:

Il iau cu mine

| BiancaL a răspuns:

Il iau cu mine sa petrecem impreuna big grin

| superdemi a răspuns:

Il chem la bunici pe Pavel, sau pun pe altcineva sa aiba grija de unicorn.

| 1stResponder a răspuns:

Imi fac o super intrare pe unicorn. happy

| Andeuta a răspuns:

Unicornii au puteri magice asa ca il pun sa aiba singur grija de ceea ce facelaughing

| alexa3000 a răspuns:

Bunica are unicorn? laughing Il chem pe Bartos la bunici! O sa fie mai tare cu unicornul laughing

| Hinata1999 a răspuns:

Indeplinesc visul unei fetite de 7 ani si ii dau unicornul ei in seara aia ca sa aiba amintiri frumoase peste ani. Apoi merg la petrecere fara griji.

| Nadia18 a răspuns:

Arunc unicornul laughing)

| licurici77 a răspuns:

Ma duc cu tot cu unicornul

Întrebări similare