Unicornul se transforma intr-o gagica sexy, te imbraci in craciunita si mergeti impreuna la Bartos!
Il chem eu la mine sa petrecem impreuna un Craciun minunat, si il rog sa ma ierte ca nu am mers eu la el si ca va trebui sa ma mai uit de unicornul bunicilor, iar asa o sa stau si cu Pavel Bartos, dar o sa am grija si de unicorul bunicilor mei.
Nu exista unicorni si decat sa ma intalnesc cu bartos, mai bine as pazi unicornul.
Eu i-as lasa unicornul unei vecine as platio si cred ca i-as mai spune si cateva minciuni ca e pentru o cauza nobila si asa as pleca la petrecere daca nu pot nici asta vas chema pe toti la mine si am face petrecerea acolo va fi foarte distractiv :3 :*
Foarte simplu, prima data ii asigur pe bunici ca unicornul va fi perfect sanatos dupa ce ma intorc acasa. Si usor sa nu se sperie prea tare unicornul zis "Lucky" ma urc pe el si zburam pana la Smiley. Start petrecere!
Dam unicornul la tigani.Nu,nu.Il luam cu noi si facem poze de pus pe facebook.)))
Unicornul bunicilor e unicornul bunicilor trebuie sa fiu atenta cu el ....il iau cu mine la distractie, daca cineva il vede o sa ii spun ca e "high" ))))) cum sa vada unicorni?
)
Il sun pe Bartos si il anunt ca o sa avem un invitat special de Craciun, si o sa ne distram de minune cu el.
Bunica are unicorn? Il chem pe Bartos la bunici! O sa fie mai tare cu unicornul
Indeplinesc visul unei fetite de 7 ani si ii dau unicornul ei in seara aia ca sa aiba amintiri frumoase peste ani. Apoi merg la petrecere fara griji.