Ii gasesc o iubita unicornului, asta il va tine ocupat...vor avea grija unu`de altu`.
Cum ar fi o petrecere fara un unicorn? Il iau cu mine, vor fi incantati.
Zbor pe curcubeu cu unicornul.si cum unicornul nu exista.ma duc la petrecere
De unde stiti ca bunicii mei au un unicorn? Ma rog. deci iau si unicornul cu mine la Pavel Bartos si il vom pune sa ne indeplineasca toate dorintele.
Dam o petrecere nebuna si zicem ca unicornul e un digei mai excentric!
Mă trezesc din visul meu cu unicornul bunicilor, mă urc în mașină și plec la Pavel Bartoș!
Il chem pe Bartos cu ai lui la bunicii mei si ne facem poze cu unicornul(asta daca chiar au unul, la cat de faliti sunt batranii mei )
Le spun bunicilor ca o sa vin mai devreme decit trebuie, fiindca trebuie sa merg si in alta parte! Astfel reusind sa imi petrec Craciunul cu Pavel!
Desi ma indoiesc ca bunicul ar avea un unicorn, il chem pe Bartos sa faca Craciunul la casa bunicului cu mine.
Nu exista unicorni deci nu imi fac griji
Dar daca suntem in lumea fantasticului si exista...chem un prieten sa stea cu el
Le dau bunicilor o tableta sa stea singuri acolo himnotizati de tehnologie intr-un colt si eu le spun pa
Dau roll on la "iarna pe val ", imi iau unicornul, il dau lu Bartos si fug in cautarea Mosului.
Pai voi ruga un prieten sa stea cu unicornul bunici iar eu voi merge sa petrec Craciunul cu Bartos
Vin calare pe unicorn si-l pun in garaj la Pavel.
Dupa, angajez o bona pentru unicorn.