Il chem eu la mine sa petrecem impreuna un Craciun minunat, si il rog sa ma ierte ca nu am mers eu la el si ca va trebui sa ma mai uit de unicornul bunicilor, iar asa o sa stau si cu Pavel Bartos, dar o sa am grija si de unicorul bunicilor mei.
Il sun pe Bartos si il anunt ca o sa avem un invitat special de Craciun, si o sa ne distram de minune cu el.
Ii spun unicornului sa mearga la omul care ar dorii sa ii fie stapan si o sa zbor cu el chiar acolo.
Mă trezesc din visul meu cu unicornul bunicilor, mă urc în mașină și plec la Pavel Bartoș!
Mai cumpar un unicorn sa se imprieteneasca cu primul unicorn, dupa care il chem pe varu sa aiba grija de cei doi si imprumut o matura zburatoare de la o vrajitoare sa ajung mai repede la Pavel Papa
Iau unicornul cu mine il pun undeva il adorm petrec craciunul si dupa cand se trezeste ii dau de mancare si plec la buni
Incui usa si plec la petrecere si las telefonul cu inregistrarea mea langa unicorn!
Vin calare pe unicorn si-l pun in garaj la Pavel.
Dupa, angajez o bona pentru unicorn.
pai duc unicornul cu mine... dara aloo...e pavel bartos! unicornul va sta cuminte astfel si pavel bartos daca va avea chef beton il va calari.:p
Chiar daca mi-ar placea sa petrec craciunul cu pavel bartos bunicii sunt mai importanti in viata asta alaturi de parinti dar il rog frumos pe pavel bartos dar daca vrea sa stea cu mine sa avem amandoi grija de unicorn chiar daca nu exista in realitate dar daca bunicul are unul am grija de el