Existam in aceasta lume si nu-i stiam rostul pina te-am cunoscut.De cind te stiu lumea din jurul meu s-a schimbat totul vad in roz si nimic nu ma mai supara.Rostul vietii mele l-am aflat de cind te cunosc.Iti multumesc!
O sa-l sfatuiesc prieteneste s-o lase in pace,fiindca nu are nici o sansa, prietena mea si-a gasit sufletul pereche!
Sunt atatea doritoare, ajunge sa se uite in jur, eu pe prietena mea inteleg s-o apar, nu s-o sap!
SMS 1:
- Bună pisi! Ce faci? Ce zici daca ne vedem in seara asta? Iau acum o sticla de vin...
- Hmmm, pare o propunere interesanta, doar ca pisi nu e acasa. Sunt sotul ei. Mai bine ia un bax de bere... Vin imediat
Eşti frumoasa ca o stele,
Tu mi-ai rupt inima-n doi,
Toate sufletele mele,
Bate pentru tu şi noi.
Hey...uite imi e greu sa gasesc cuvintele potrivite, nici macar nu stiu de unde sa incep! Nici macar nu imi dau seama cand a inceput totul! Stiu, ma port ca un fraier trimitindu-ti cuvinte fara noima si balbaindu-ma. Dar imi iau inima in dinti si in secunda urmatoare voi renunta sa ma gandesc ce s-ar intampla daca ai incepe sa ma ignori!
TE IUBESC!
Nu..nu vreau ca,in caz ca nu simti la fel, sa incepi sa ma eviti. Indiferent de ce simti tu pentru mine, eu voi avea grija de tine si iti voi fi cel mai bun prieten, ce iti va vrea mereu binele.
Si totusi as minti daca as spune ca nu sper sa imi spui,, si eu simt acelasi lucru pentru tine!''.
Astept raspunsul tau cu inima arzand de nerabdare!
"Hei. Cand iesi de la scoala, as vrea sa te conduc "Acasa". *emoticon cu smile*".
Smiley : Bună, ce faci...
Hai acasă :))
Uite --->http://www.yourepeat.com/watch/?v=bORzlBW5QFU
So what, if you-re hot, and I-m not? You-ll se that I-m a funny guy, won-t make you cry. So be mine, so be mine.
Ceau sunt Smiley, daca vrei sa ma folosesti ca iubit pentru fostul sa il faci gelos te rog contacteaza-ma.
Eu sun Smiley, nai vrea sa iesim impreuna in oras sa vb mai multe despre oferata mea de Craciun!
Noi suntem cauza Încălzirii Globale! pentru ca: We are too hot! și nu putem sta în loc.
Vin să te iau.
"Astept sub brad o mangaiere
Astep un castor de taiere
Cu dinti patrati, stralucitori
Cu bucle negre'n subtiori
Te astept pe tine, porc nu tai
Dar capra... rar tu imi mai stai.
Te mulg, te tund, te ofilesti
La mine in tarc sa imbatranesti."
Hai ca mi-au dat lacrimile, sensibilitatea ma-sIi... offff
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: