Il sfatuiesc sa-i spuna ca s-a indragostit de ea si sunt sigura ca ea nu-l va refuza
Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.
SAU
Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea.
SAU
Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.
SAU
ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange...
SAU
Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
SAU
Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma tot intreb cum ai reusit asa de repede sa ma faci sa tin la tine...
Hai da.mi iubirea ..hai da.mi fericirea..imi bate inima..doar eu cu tine, baby si tu cu mine..doi nebuni si o iubire :X
Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace, SA nu ma mai cauti si nu NE potrivim, ne DESPARTIM chiar acum. NICIODATA nu am tinut la tine nu TE IUBESC FOARTE MULT... acum citeste doar cuvintele cu litere mari.
Esti prea sexy pentru mine...dar asta nu ma impiedica sa nu te invit la un suc. Ce zici? Accepti?
Sunt Smiley si tie tocmai ti s-a indeplinit visul de a ma intalni! Ha ha, glumesc. Ce-ai zice sa ne cunoastem?
Il sfatuiesc sa scrie asa:
"Draga Diana (asa o cheama pe prietena mea)am ceva sa iti sa spun sa nu crezi ca imi bat joc de tine ci ti-o zic din suflet:
cand te-am vazut prima oara parca mi s-a pus a doua inima in piept pe care scrie DIANA.Nu as vrea sa te iau din scurt mi se pare ca esti un inger care a venit din cer pentru mine. Buzele tale sunt ca trandafirul, parul tau este ca o raza de lumina, ochii tai sun ca cerul senin, corpul tau e ca o petala de orhidee brodat atent.As vrea sa iti spun o intrebare dar nu vreau sa te sfiesti si sa nu stii cum sa imi zici nu, te inteleg deci vrei sa fii ingerul meu pazitor? :* :* :*
Luna, stelele-mi zâmbesc, eu pe tine te iubesc! Dacă simți și tu la fel, hai te rog dă-mi un apel!
Sunt Smiley cantaretul preferat al profesoarei tale de chimie, vrei sa ne intalnim la un suc?
Noi suntem cauza Încălzirii Globale! pentru ca: We are too hot! și nu putem sta în loc.
Vin să te iau.
Mai bine o scoate la o pizza in Spring şi îi aduce ciocolata de la Heidi.Ea o să fie şi mai îndrăgostită de el
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: