Esti cea mai frumoasa fata din lume si as vrea sa-ti zic ca ai niste ochi frumosi!
Eu sun Smiley, nai vrea sa iesim impreuna in oras sa vb mai multe despre oferata mea de Craciun!
Il sfatuiesc sa spuna ca este prieten cu mine si daca vrea sa se duca la un suc
O sa-l sfatuiesc prieteneste s-o lase in pace,fiindca nu are nici o sansa, prietena mea si-a gasit sufletul pereche!
Sunt atatea doritoare, ajunge sa se uite in jur, eu pe prietena mea inteleg s-o apar, nu s-o sap!
Esti ca o ste stralucitoare ce imi luminezi cararile si vreau sa fi mereu a mea pe veci
Sa ii scrie niste versuri prin care sa-si exprime dragostea..la asta se pricepe foarte bine
Din toate fetele, chiar de prietena mea cea mai bună se îndrăgostește?!
Îl sfătuiesc să nu trimită mesaj
Prietena cea mai buna a fiecaruia este mama asa ca ii spun sa o lase in pace pe mama
O secunda si mi-a fost de-ajuns
te-am zarit si-n inima mi-ai patruns
Lalalalalalala si ma simt fericit
Pentru ca tu esti tot ce mi-am dorit
Si crede-ma nu-i usor sa lupt contra tuturor, ce te vor
I-as bate cu mana mea, dar mana mea e prea ocupata sa scrie acest mesaj pentru dragostea ta!
Ceau sunt Smiley, daca vrei sa ma folosesti ca iubit pentru fostul sa il faci gelos te rog contacteaza-ma.
Sa inceapa mai intai cu o simpla intrebare de buna ce faci si dupa daca ii raspunde sa treaca la actiune
Depinde... pentu ca sunt fata as putea sa-i spun sa-o scoata la o cafea. Acolo ar putea discuta in voie! Daca as fi baiat nu ar vrea sa stie ce l-ar astepta...
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: