Ce pot sa il sfatuiesc pe un profesionist decat IA-LE TU PE TOATE ca nu te mai saturi
So what, if you-re hot, and I-m not? You-ll se that I-m a funny guy, won-t make you cry. So be mine, so be mine.
Sms-uri din punctul meu de vedere nu prea mai sunt relevante acum. Mai bine ar suna.o si sa ii spuna ca eu i.am dat numarul, dupa... ar fi suficient doar sa.i cante ceva
Buna, sunt Smiley, prietenul Anei, trebuie sa iti spun ceva dar imi e cam rusine, sa incerc :teplacmultdetot, gata :*
Un mesaj care sa o emotioneze si care sa o faca sa creada ca smiley chiar o place. :*
Sa ii spuna ca pentru el este mai mult decat o prietena, este deosebita, o iubeste...
Uite. esti un tip super, dar, am o prietena care e indragostita nebuneste de tine...si nu vreau sa ni se termine prietenia noastra! chiar tin mult la ea!
sper ca ma intelegi... pa
Buna! Sunt Smiley...si faptul ca te lasi atat de greu agatata, imi place enorm la tine. Nu esti ca celalalte, ai un zambet superb, si niste ochi in care ma pierd. As vrea sa te pot vedea in fiecare zi! Imi faci ziua mai buna! Te pup!
Eu il sfatuiesc sa-i spuna ca ea e singura fata pe care o vede in viata lui si sai zica ca e dragalasa rau
Existam in aceasta lume si nu-i stiam rostul pina te-am cunoscut.De cind te stiu lumea din jurul meu s-a schimbat totul vad in roz si nimic nu ma mai supara.Rostul vietii mele l-am aflat de cind te cunosc.Iti multumesc!
EEsti frumoasa foc, dar ti-as turna benzina, stii? sa fii atat de frumoasa incat sa arzi in flacari
Atunci cand ai aparut in calea mea ai inflorit ca o floare si te voi iubi mereu numai pe tine ca inima mea te-a ales sa fii doar langa mine! Vreau sa zambesc si sa visez, sa nu te uit niciodata pentru ca tu esti cea mai frumoasa si draguta fata!
Buna, am numarul tau de la Marius, nu stiu cum sa incep insa vreau sa-ti spun ca imi placi foarte mult si as vrea sa ne vedem... si cred ca o sa ai si o surpriza placuta, zic eu .
Pentru cea mai frumoasa fata
Din prima zi in care te-am vazut am simtit un golin mine care ma facea sa plutesc, privindu-ti chipul cel luminat cu doi ochii frumosi ca doua picaturi de rouace ce in lumina straluceau, buzele tare cind le atingeam eu pe loc ma si topeam. Eu te astept ca tu sa vi linga mine tu sa stai sa te pot stringe la piept si sa-ti spun cit de mult ti la tine
Sa-i spuna ca este cea mai frumoasa fata de pe fata pamantului si de cand a vazut-o s-a indragostit de ea.
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: