Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Smiley se indragosteste de prietena ta cea mai buna. Ce SMS il sfatuiesti sa trimita?

249 răspunsuri:
| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

Iti propun sa peterecem o seara romantica impreuna.

(Nu e nevoie de ascuns dupa deget, suntem adulti nu adolescenti.)

| iuli000 a răspuns:

Prietena cea mai buna a fiecaruia este mama asa ca ii spun sa o lase in pace pe mamasmug

| AnneღU a răspuns:

Multi spun ca sunt perfect
Dar am nevoie de tine caci altfel sunt defect
Multi spun ca sunt bogat
Dar eu cersesc fericirea in patul tau sarac
Multi spun ca sunt frumos
Dar fara dragostea ta pot spune ca-s hidos
Multi cred ca sunt genial
Dar fara tine sunt doar un... un tip banal

| doinitsaandronic a răspuns:

Te astept pe calul meu verde alaturi de gasca HAHAHA

| BountyWG a răspuns:

Te-am iubit sa moara mama ta

| sokey a răspuns:

Ceva de la el, sincer, si ce simte. Daca o raneste... asta e ii trece.

| LarisaOana a răspuns:

Orice :3

| Gamer2000 a răspuns:

Il sfatuiesc sa ii trimita un sms care sa contina o poezie de dragoste compusa de el pentru ea

| alealexuta a răspuns:

Pentru început, la-ş pune să trimită uns SMS, după alt telefon, în aşa fel încât fata respectivă să nu îşi dea seama că e Smiley. Mi-aş dori să fie ceva mai emoţionant, sau. nu ştiu. În fine. Şi ăsta ar fi mesajul. " Dragă. sunt un băiat/bărbat rolling on the floor, timid, şi totuşi îndrăgostit. Când ţi-am văzut zâmbetul, ochii care străluceau necontenit în lumina soarelui, puteam să jur că m-am îndrăgostit, că eşti fata pe care o aşteptam. Te-am văzut acum 1 an, dar ieri. mi-ai încântat ziua. Te-am văzut iară. Când te-am văzut, mi-am pus un prieten care din coincidenţă, avea nr. tău să mi-l dea şi mie. Eram în culmea fericirii. Am zâmbit, şi am început ăs îţi scriu acest mesaj. Anu' trecut am încercat să te fac să fi *FRUMOASA MEA*. N-am avut şanse, tuz te-ai îndrăgostit de un dobitoc, ai fugit după banii lui, pentru că el avea mai mulţii ca mine. Acum, când citeşti aceste rânduri, vreau să ştii că eu te-am uitat. Am întâlnit o fată, care merită. Ea nu a căutat banii, ea nu a căutat frumuseţe, ci a căutat pe cineva care să o iubească aşa cum e ea, şi asta am căutat şi eu. O fată care să mă iubească pentru cel care sunt eu. Nu pentru banii, sau altele. Cu drag... Smiley. ". Ăsta e mesajul meu. Chiar dacă nu are sfârşitu cu acea fată, s-a găsit una mai frumoasă. #Pup :*.

| oana1 a răspuns:

Pentru cea mai frumoasa fata
Din prima zi in care te-am vazut am simtit un golin mine care ma facea sa plutesc, privindu-ti chipul cel luminat cu doi ochii frumosi ca doua picaturi de rouace ce in lumina straluceau, buzele tare cind le atingeam eu pe loc ma si topeam. Eu te astept ca tu sa vi linga mine tu sa stai sa te pot stringe la piept si sa-ti spun cit de mult ti la tine

| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

Te iubesc foarte mult happy hai sa facem o poza si cu prietena ta cea mai buna (adica eu) laughing

| JajaAliensHere a răspuns:

Sa o complimenteze pentru caracterul si inteligenta ei. happy

| FkThRz a răspuns:

Nu trimite nimic. E a mea! =)

| alexutza071 a răspuns:

Orice ar scrie Smiley ar fi mai bun decat ce as spune eu.

| Grigore666 a răspuns:

Ceva din inima de ce ai obliga un om să scrie ceva într-un mesaj?

| lullaby23 a răspuns:

Universul a facut de asa natura sa fiu indragostit de tine, doi hoinari prin lume.

| Sorinacio a răspuns:

L-as sfatui sa-i trimita un mesaj cu textul " I-as multumi prietenului nostru ca ne-a facut cunostinta, dar gura mea e prea ocupata cu gura ta".

| elisa820 a răspuns:

Eu l-as svatui sa ii trimita in SMS:Buna t-eam vazut ieri in mall si din prima clipa cand te-am vazut in inima mea a intrat foarte multa iubire.Eu politicos ce sunt as dori sa iesim si noi la un suc si sa ne cunoastem mai bine!

| LauncherS a răspuns:

Salut! Asculat-mi melodia "Preocupat cu gura ta!".Se refera la tine happy

| Lhurricane a răspuns:

Ready or not, here I come, I'm Smiley and Im about to hang out with you.

| justme9 a răspuns:

Bună! Ce faci madam?

| C96 a răspuns:

Ia-o te rog sa scap te ea! laughing

| RockableHu a răspuns:

Esti o floare,
Esti un crin,
Esti parfumul cel mai fin! laughing

| robitza123 a răspuns:

Buna
Sunt smiley.
Eu vreau sa-ti spun ca de cand te-am vazut miai placut.Si as vrea sa iesim intr-o seara in oras. Daca vr si tu sa iesim sunama.

| robitza123 a răspuns:

Buna sunt smiley. Daca vrei sa ne vedem sunama.

| 010101012 a răspuns:

Hei! Ti-am semesuit ca sa iti spun
Ca in dar de Mos Ajun
Eu te vreau doar pe tine
Suflet alaturi de mine
Sa-mi spui tu in asta seara
Iti placea zambetul meu de odinioara?
Daca da, atunci incarca in cartela Cosmote
Sa vorbim nelimitat
Ca doua inimi fragede

Eu acum iti spun "Pa, pa!"
Ne vedem altundeva
Smiley iti semesuiaza
Numai bine iti ureaza!

| Buutu a răspuns:

Din toate fetele, chiar de prietena mea cea mai bună se îndrăgostește?!
Îl sfătuiesc să nu trimită mesajwinking

| 20ionel20 a răspuns:

Daca nu ma placi, te vand pe Mercador laughing)

| Holyman a răspuns:

Il sfatuiesc sa IASA ACASA!

| LoveIsForEverYoung a răspuns:

Ma despart de tine!