Pe buneee? Eu una cred ca ar fi de ajuns doar sa ii spuna ca e Smiley!
Niste creme de maini, niste sapun scump.Prietena mea e posibil sa se bucure.
Sunt Smiley Marcel mi-a povestit despre tine si am zis sa imi incerc si eu norocul Ce parere ai?
Un simplu sms :"Buna, sunt Smiley" si o poza cu el e indeajuns ca orice fata sa sara in bratele lui .
Cred ca i-asi spune sa fie dragut, sa nu o ia prea tare cu complimente sau alte tehnici de vrajeala, daca e el insusi o sa fie ok.
Salut!
Sunt Smiley, am fost provocat de prietenul tau sa te invit in oras si toate cele... (daca ne merge intalnirea nu-i spune ce se poate intampla dupa )
Acum il sfatuiesc sa ii trimita urmatorul SMS " Pentru mine esti cea mai frumoasa si adorabila fata, imi place zambetul tau copilaros si nu baga in seama tot ce spune lumea ca doar noi 2 suntem importanti.".
Iar pe viitor il sfatuiesc sa ii spuna in fiecare zi ce simte pentru ea, sa o inteleaga chiar si cu fazele ei mai proaste si sa o sustina in tot ceea ce vrea sa faca.
Sa ii spuna pur si simplu ca o place la ce nebuna e prietena mea dupa el, doar cand ii aude numele inebuneste
Daca mie nu imi mai place de ea ii spun:
"Hey iubire, lasa-l pe pampalaul ala de Gica vino cu mine.".....Asa i-as da sfatul.
Draga prietena a lui Alex...
Chiar daca imi place mult de tine lui Alex ii place mai mult, ar vrea sa fie alaturi de tine toata viata lui si sa-ti indulceasca viata cu toate cele..Asa ca uita-ma...
Noapte buna.
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: