Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Smiley se indragosteste de prietena ta cea mai buna. Ce SMS il sfatuiesti sa trimita?

249 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Smiley te pupaceste.

| IoNuTz1494 a răspuns:

Sa zica : Bine ai venit in echipa mea!

| alexutza071 a răspuns:

Orice ar scrie Smiley ar fi mai bun decat ce as spune eu.

| Dogun a răspuns:

Nu trebuie sa scrie prea multa chesti, el este Smiley, doar printr-o inimioara trimisa prin SMS ei, o va fermeca.

| iceyps a răspuns:

Sa se intalneasca

| Geea3231 a răspuns:

Pai o sa-i spun lucruri dragute despre ea! ...si o sa-l ajut sa scrie un mesaj exact cu ar vrea ea sa primeasca.

| VaIentTin a răspuns:

Smile More!

| Spliffwizard a răspuns:

Hei pisi, bag un suc in tine? smug

| AnneღU a răspuns:

Multi spun ca sunt perfect
Dar am nevoie de tine caci altfel sunt defect
Multi spun ca sunt bogat
Dar eu cersesc fericirea in patul tau sarac
Multi spun ca sunt frumos
Dar fara dragostea ta pot spune ca-s hidos
Multi cred ca sunt genial
Dar fara tine sunt doar un... un tip banal

| Vvistula a răspuns:

Vrei telefon de la Cosmote, hai cu mine.

| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

Te iubesc foarte mult happy hai sa facem o poza si cu prietena ta cea mai buna (adica eu) laughing

| Macovei_Lucian_1996 a răspuns:

Salut! Sunt Smiley... dupa care are sanse de 100% laughing

| IsabelaIssa a răspuns:

"scuza-ma ca te-am deranjat, nu am stiut ca esti maritata" laughing

| rozelor a răspuns:

Sa-i promita telefon cu trafic nelimitat!

| vasile999 a răspuns:

Nu stiu

| Elenamiki a răspuns:

Sa-i spuna ceea ce simte. happy

| tadina125 a răspuns:

Ai un chip angelic, pentru mine nu conteaza aparentele.Accepti sa fiu cadoul tau de Craciun?

| Draganel_Irina_1999 a răspuns:

NU ti temi, tat ii ghini

| andreea_9276 a răspuns:

Ii scot eu la un suc, imi cunosc prietena nu ii place sa primeasca sms.uri laughing

| alidod a răspuns:

Spune asta: Bună, Frumoaso, Vrei o pălărie? big grin

| 718 a răspuns:

Buna. eu sunt. smilyta!

| Lecsa_Lexi_1994 a răspuns:

,,De-ai Fi Un Cantec'' ar fi,,Simplu'' dar asa ',,Simt Ca Mor ''ca nu iti pot spune ca sunt,,a Dead Man Walking ''si un,,Criminal'' dar chiar as fi,,Preocupat cu Gura ta'' mai mult de,,O secunda''. Stiu ca nu sunt,,Mr. Originality '' dar sunt,, Design to love you'' suna ciudat dar,, I miss you'' iar,, Pe unde-ti umbla inima '' as vrea sa fiu si eu.,, Oficial imi merge bine'' daca te intalnesti cu mine.

| alealexuta a răspuns:

Pentru început, la-ş pune să trimită uns SMS, după alt telefon, în aşa fel încât fata respectivă să nu îşi dea seama că e Smiley. Mi-aş dori să fie ceva mai emoţionant, sau. nu ştiu. În fine. Şi ăsta ar fi mesajul. " Dragă. sunt un băiat/bărbat rolling on the floor, timid, şi totuşi îndrăgostit. Când ţi-am văzut zâmbetul, ochii care străluceau necontenit în lumina soarelui, puteam să jur că m-am îndrăgostit, că eşti fata pe care o aşteptam. Te-am văzut acum 1 an, dar ieri. mi-ai încântat ziua. Te-am văzut iară. Când te-am văzut, mi-am pus un prieten care din coincidenţă, avea nr. tău să mi-l dea şi mie. Eram în culmea fericirii. Am zâmbit, şi am început ăs îţi scriu acest mesaj. Anu' trecut am încercat să te fac să fi *FRUMOASA MEA*. N-am avut şanse, tuz te-ai îndrăgostit de un dobitoc, ai fugit după banii lui, pentru că el avea mai mulţii ca mine. Acum, când citeşti aceste rânduri, vreau să ştii că eu te-am uitat. Am întâlnit o fată, care merită. Ea nu a căutat banii, ea nu a căutat frumuseţe, ci a căutat pe cineva care să o iubească aşa cum e ea, şi asta am căutat şi eu. O fată care să mă iubească pentru cel care sunt eu. Nu pentru banii, sau altele. Cu drag... Smiley. ". Ăsta e mesajul meu. Chiar dacă nu are sfârşitu cu acea fată, s-a găsit una mai frumoasă. #Pup :*.

| UniverseIsMyLimit a răspuns:

BunăeusuntSmileyteplacpa.

| cMmHaarpCord a răspuns:

Heei, Bianca, vrei sa vii la mine ACASA? Ia-l si pe Stefan, iti va arata el drumul. Pe el il primeste bodyguard-ul meu, care il va trimite acasa. Apropo, sunt pedofil, stiu ca ai 14 ani.

| LuckyCharm1 a răspuns:

Are 14 ani laughing

| Andrei0510 a răspuns:

E mai bine sa i-o spuna fata in fata, decat prin mesaje....parerea mea

| Georgekaka a răspuns:

Sa-i scrie : " Imi place de tine, tie iti place de mine? "

| RzVi a răspuns:

Cred ca eu am nevoie de sfaturile lui, nu el de ale mele.