"Buna! Sunt John Egbert! Te invit maine la ora 4:13 in parc, sa facem un cosplay impreuna. Tu vei fii Mikasa."
Sigur o da pe spate cu mesajul asta.
Ochii tai... ca 2 lacuri cu ape cristaline. Ape care ma innebunesc, care ma ineaca.
Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.
Salut! sunt Smiley, m-am hotarat sa-ti indeplinesc visul de a iesi cu mine, vin sa te iau la 8.
Salut. sunt smiley si vreau sa cunosti persoana care se ascunde in spatele meu (Andrei) mi-asi dori sa ne cunoastem mai bine
You are totul pentru mine / And i want sa ne iubim / Si nu-i difficult cu tine / Caci we chiar ne potrivim. / When i go la brat cu tine / Ma simt very magulit / Caci are looking toti la mine / Oh, I'm so, so fericit.
Iti propun sa peterecem o seara romantica impreuna.
(Nu e nevoie de ascuns dupa deget, suntem adulti nu adolescenti.)
Hey! Am vazut o fata de curand, draguta si frumoasa, aceia esti tu! Vrei sa fi cu mine?
Il sfatuiesc sa-i trimita un mesaj de dragoste precum:
o ixuleasca mea, tu esti ca minutele nelimitate oferite de cosmote
cand ma gandesc la tine parca vad pe tableta mea o imagine de apel video transmisa prin internet))) lol
Buna ce faci sunt smiley, nu iesi diseara la un suc impreuna cu mine si prietenul nostru comun costi
Hey...uite imi e greu sa gasesc cuvintele potrivite, nici macar nu stiu de unde sa incep! Nici macar nu imi dau seama cand a inceput totul! Stiu, ma port ca un fraier trimitindu-ti cuvinte fara noima si balbaindu-ma. Dar imi iau inima in dinti si in secunda urmatoare voi renunta sa ma gandesc ce s-ar intampla daca ai incepe sa ma ignori!
TE IUBESC!
Nu..nu vreau ca,in caz ca nu simti la fel, sa incepi sa ma eviti. Indiferent de ce simti tu pentru mine, eu voi avea grija de tine si iti voi fi cel mai bun prieten, ce iti va vrea mereu binele.
Si totusi as minti daca as spune ca nu sper sa imi spui,, si eu simt acelasi lucru pentru tine!''.
Astept raspunsul tau cu inima arzand de nerabdare!
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: