Mi'am facut unu temporar mai demult cu Hena care a tinut o saptamana si putin. Era la incheietura mainii strangi o inima cu o funda.
Am deja un tatuaj care semnifica dragostea mea pentru el, dar nu l-am facut pentru ai demonstra lui asta, ci pentru ca mi-a placut si la momentul respectiv, si inca mai cred asta, se potriveste si se va potrivi de minune cu cele pe care le am, si cu cele ce vor veni.
Da de ce nu, tatuajul ar fi ceva de genu ( numele lui si o declaratie de dragoste ) pentru ca atunci cand ma uit la tatuaj sa-mi amintesc de el.
Eu,personal,nu mi-aș face un tatuaj decat dacă ar fi temporar.Aș putea realiza un astfel de lucru, ideea mea ar fi fost de a-mi tatua o inimă, iar în interiorul acesteia să scrie:A+V=Love Forever, deși tatuajul nu ar fi permanent.Nu cadourile și tatuajele contează într-o relație, IUBIREA este cel mai frumos și mai sfant dar, pentru că vine profund din inimă!
Nu, nu mi-as face. El stie că îl iubesc, chiar dacă nu fac așa ceva. Și, în plus, eu consider că dragostea se exprimă cel mai frumos prin lucrurile mărunte. Spre exemplu, eu aș prefera o floare de cireș în loc de un buchet imens de trandafiri. Pupici:*:*
Nu, nu mi-as face un tatuaj. Iubirea ce i-o port jumatatii mele e mai adanc gravata in inima decat poate fi un tatuaj pe piele.
Sincer, as vrea sa-mi fac un tatuaj in genul acestuia http://i57.tinypic.com/2u720xc.jpg, si daca ar fi vorba si de persoana iubita, i-as scrie doar initiala, ca, mai tarziu... sa nu regret ca mi-am batut tot numele jumatatii si sa fie de nereparat :))
Dragostea merita sa faci orice lucru, asa ca eu mi-as face un tatuaj.
Mi-as face un tatuaj dar nu permanent, caci vom imbatrini si pielea se va zbirci iar tauajele vor atirna in jos.
Directioner99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: