Sa fim seriosi asa ceva e asa rar ca iarna privind spre primavara sa crezi ca zapada se transforma in inghetata iar ca din cauza frigului transpiti, ce fata cu banii isi ea un sarantoc? sa stiu si eu care?
Depinde, daca el te placea inainte sa stie ce esti bogata inseamna ca te iubeste, dar daca el a inceput sa te placa imediat ce i-ai zis ca ai bani inseamna ca profita...
Nu-l cunoaștem pe individ, așadar e greu de dat un răspuns cert.
Dar de obicei, băieții chiar vor să profite de tipe, dacă nu neapărat financiar, măcar fizic (asta e valabil cam la 95% dintre cazuri).
Acuma, na! vezi și tu... ia-l încet (că spune tot).
El poate profita de tine, dar si de banii tai! De ce te indoiesti, crezi ca nu esti suficient de "buna"?
Nu mai lua bani la tine cand iesi cu el in oras la citric,,,, vezi cum se comporta
Bineinteles ca se poate avea in vedere si asa ceva.Nu ar fi ceva iesit din comun ca adevaratul motiv sa fie chiar varianta imaginata de tine. Incearca sa-l"citesti" analizandu-i comportamentul.Succes.
S.ar putea, nu ai de unde sa stii asta, dar daca nu risti nu castigi
Buna!
Depinde,oricum,vad in poza ta de profil ca esti foarte draguta.
Cat privind intrebarea ta, o sa vezi dupa o anumita perioada ce are de gand.
Hei!
Trebuie sa va marturisesc ceva: de fapt, eu nu exist, sunt doar un personaj fictiv din filmul "Lumea e a mea" ai fac parte dintr-o gasca de zile mari: Larisa, Florin, Oli, Aura si Ana.
Chiar daca eu nu exist, probleme mele exista.
Asa ca facem un concurs aici pentru voi, gagici si printi, sa ne ajutati sa le rezolvam si sa castigati o invitatie dubla la filmul nostru.
Premiera filmului se intampla pe 23 octombrie si vrem sa fiti alaturi de noi, asa ca o sa premiam cele mai marfa raspunsuri la ce intrebam pe aici. Concursul este valabil pentru toti cei care ne-ati ajutat pana acum si pentru voi care ne raspundeti in continuare.
Fiecare din gasca noastra de 5 pune la bataie cate o invitatie dubla care ajunge la cel mai misto raspuns si pe 21 octombrie aflati cine castiga. Dam reply in aceeasi zi la intrebarea respectiva cu norocosul ales prin www.random.org.
Pana ce rupem marile ecrane ne cunoasteti aici https://www.youtube.com/watch?v=yjqd42noZ88 si ne intalnim aici https://www.facebook.com/lumeameafilmul?fref=ts.
Hai la premiera in cinematografele din toata tara, pe 23 octombrie, sa vedem cel mai smecher film. Pana atunci…
#caremirezolviproblemele
#vreiinvite
Regulament complet, aici: http://www.tpu.ro/blog/?p=5224
Asta numai tu poti sa simti, nu noi.
desigur posibilitatea exista, si trebuie sa incerci sa nu dai impresia de mana larga oricum si oricand.
Atâta timp cât mă iubeşte frate-tu între noi nu poate exista nicio prietenie.
Spune-i să n-o mai facă.
Ii dau ordin sau cum fac?
Esti rea , vezi ca ti-am dat mesaj :'(.
Vesnica intrebare a celor in situatia ta. nu neaparat. dar se poate. insa un lucru stiu sigur. nici daca esti bogat si nici daca esti mai neajuns exista niste principii pe care le respecti:
nu dai bani si bunuri persoanelor nou cunoscute ci doar celor pe care le cunosti de multa vreme si faci un contract scris si legalizat. daca intreaba de bani tot timpul cu siguranta asta vrea. daca nu ori e destept ori te vrea numai pe tine.
ca sa revenim, banii nu sunt ai tai, cum spuneai tu, sunt ai parintilor. si cred ca ei au suficienta experienta sa-l cunoasca si sa-ti spuna la ce sa te astepti de la el. da-i o sansa. vei invata cu siguranta ceva din asta. invita-l sa-ti cunoasca parintii.
Uite...asta depinde de la baiat la baiat si daca baiatului i-au lipsit multe in copilarie, e posibil sa faca asta pentru oportunitati. Intelegi? Dar sunt si baieti care iubesc cu adevarat si nu se uita la bani. Ar trebuii sa fi mai atenta la cerintele lui, gesturile, vorbele.fa-i niste teste sa vezi daca se schimba atunci cand nu mai ai bani.etc. Sper ca ti-am fost de folos
Mergi fara bani la tine si prefa-te c ti-e pofta de ceva sa vezi daca iti ia
Pai...se spune ca orice pe lumea asta are un pret...depinde cat de simpatic e. Cu cat e el mai simpatic, cu atat trebuie sa ai tu mai multi bani.
Depinde de baiat.
Am prieteni care profita, prostesc chiar si fete nu foarte bogate, sa cheltuie cu el. Pardon, sa cheltuie impreuna. Pleaca in vacante, baiatu' pune 300 de lei, fata 1000, din banii parintilor. Cam asa se intampla.
Pe de alta parte, am si prieteni cinstiti, ca si mine, care se simt prost si daca plateste o singura data fata, chiar si putin.
PS: Si eu sunt dragut!
Acum, n-am de unde sa stiu cu ce baiat umbli tu... Tine-ti ochii deschisi, si vei vedea daca incearca sa profite sau nu. Conteaza si cum sta el cu financiarul, ce varste aveti, ce bani de buzunar ai tu, si cand consideri ca cineva profita sau nu de tine.
Un baiat asa ca mine (am zis ca-s si dragut, nu? ), nu ar sta intr-o relatie pentru a profita de banii partenerei, avand propriul drum in viata, prin care sper sa ajung independent. Deci, dependenta de banii tai, nu m-ar ajuta, ba chiar m-ar incurca. Ma orientez in general spre realizari, nu placeri de moment.
Oricine cand vede ca sant bani la mijloc sta pe interes, doar aia saraci se iubesc si in viitor se omoara lasand copii orfani sau traiesc in scandal
anonim_4396 întreabă: