| AnaCT a întrebat:

Am foarte multi bani. Nu e vina mea, pur si simpla am parinti bogati. De curand m-am combinat cu un tip simpatic. Credeti ca vrea sa profite de mine?

147 răspunsuri:
| FancySummer a răspuns:

Mai da-mi si mie big grin ...Acum la subiect, cum stim ca foarte putini baieti au intentii sincere si ca traim intr-o lume materialista si centrata spre interese personale, e probabil ca vrea sa profite.Ai putea sa il pui la incercare, sa nu platesti tu si sa observi cit e frecvent abordeaza tema banilor in discutii, intreaba-l cit de importanta este bogatia pentru el si din raspuns, din limbajul nonverbal ai putea deslusi.S-ar putea sa te placa cu adevarat, gindeste pozitiv, dar fii pregatitta de imprevizibil.

| Darius2019 a răspuns:

Deci e treaba ta cu cine esti impreuna, nu te lua dupa altii happy vei observa daca si pentru ce te vrea, in timpwinking

| davidutzzro a răspuns:

Uiat-te in oglinda si iti dai seama imediat. laughing)

| RAY a răspuns (pentru FancySummer):

Hei!

Trebuie sa va marturisesc ceva: de fapt, eu nu exist, sunt doar un personaj fictiv din filmul "Lumea e a mea" ai fac parte dintr-o gasca de zile mari: Larisa, Florin, Oli, Aura si Ana.
Chiar daca eu nu exist, probleme mele exista.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Un barbat istet poate profita de o femeie atat cu bani cat si fara bani, tu esti o laudaroasa ai tinut mortis sa te lauzi ca ai foarte multi bani. cu bani sau fara pasarica are acelasi gust

| Cσcσ a răspuns:

Posibil.

| Roliii a răspuns:

Se poate, dar inca e la inceput

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Depinde... Unii baieti nu sunt profitori dar acestia sunt foarte putini.

In primul rand trebuie sa te intrebi daca respectivul stia de la bun inceput ca esti bogata. Daca stia asta atunci exista o sansa destul de mare ca acesta sa profite de tine.

Spui ca este simpatic? Pai daca este de treaba, daca se comporta bine atunci mai conteaza daca profita sau nu?

Important este sa nu fie un nesimtit care sa se comporte cu tine in ultimul hal. Incearca sa petreci mai mult timp cu acest baiat. O sa vezi cu timpul cum este el in mod normal. Nimeni nu poate juca teatru la nesfarsit.

Succes!

| cristi10grei a răspuns:

happy depinde cum si ce fel e treba dintre tine si el! daca tu oferi multe chesti se invata si profita trebuie sal ti la distanta de bani tai si lucruri iubire e iubire nu trebuie sa aiba legatura cu bani si etc

| SouLIce a răspuns:

O sa vezi singura daca vrea banii tai.
Daca il iubesti foarte mult o sa iti dai seama mai greu de acest lucru dar o sa vezi pana la urma...

| AnaCT explică:

Buna,

Cei 5 castigatori ai concurului http://www.tpu.ro/blog/2015/10/15/regulament-concurs-lumea-e-a-mea/ sunt Dumitrescu_marius_1995, Corbulalbrosu, Margaux, Alexandra_Madalina_1990 si AliGab

Va multumim tuturor pentru participare si va invitam pe toti sa veniti in cinematografe, incepand cu 23 octombrie, la premiera filmului LUMEA E A MEA.

Castigatorii sunt rugati sa imi trimita un mesaj privat cu datele de contact pentru a putea intra in posesia invitatiilor duble la film.

O zi frumoasa!

| aCek1ng a răspuns:

Depinde ce fel de persoana este.
Daca e sa vrea doar sa profite o sa realizezi destul de repede.

| concernedgf93 a răspuns:

Draga AnaCT, poti sa iti spun, ca ca proaspata femeie, baietii nu sunt rai. Daca acest personaj te-a agatat, sa nu crezi c-a facut-o degebeaba. Casa de piatra. big grin

| dragodana a răspuns:

Salut! Depinde numai de tine. Daca dupa un timp incepe sa-ti ceara cadouri sau bani, fugi. Daca se multumeste cu ce-i dai tu(din joi in pasti), atunci chiar te place.
Mai explicita de atat nu pot sa fiu.

| Ađřıαηηα a răspuns:

Buna.
Pai depinde de tine sa iti dai seama daca el vrea sa profite de tine sau chiar te place.
Daca iti cere bani, sau iesiti la un suc si te pune sa platesti tu, sau pare interesat de banii tai chiar si printr-un mic gest sau printr-o intrebare atunci ar fi mai bine sa-l lasi si sa-ti gasesti pe cineva care sa te placa pentru cine esti tu cu adevarat nu pentru ceea ce ai.

| SebastianCMT a răspuns:

Depinde de tine acuma, daca are si el bani, nu ar fi asta un impediment, dar acuma tu esti in masura sa iti dai seama despre asta, de profitat nu ar avea cu ce (deocamdata) dar nu ii da ocazia sa ii arati, sau sa ii oferi... Pana la urma nu banii construiesc o relatie, dar o intretin, si nu e cum spun majoritatea fetelelor ca baietii sunt profitori, depinde de caracter, de situatia lui financiara, poate chiar simte ceva pentru tine, in concluzie nu ii arata ca ai bani, tine-i pentru tine!

| DanielCD a răspuns (pentru AnaCT):

Hahahhahahahahahhahaha

| SkyPilot a răspuns:

Poate ca da, poate ca nu. Un lucru este insa aproape sigur: nu banii tai il intereseaza, iar daca vrea sa profite vrea sa profite de corpul tau.
Iti poti da seama daca vrea sa profite de tine observand daca te place sau nu. Daca vezi ca ii pasa sincer de tine, te ajuta, te priveste si cand tu nu esti atenta, te atinge (fara caracter sexual), iti face complimente, probabil ca te place cu adevarat. Daca e asa, poarta-te frumos cu el. Situatia ta financiara nu este un avantaj pentru tine in relatiiile cu baietii. Multi se simt prost atunci cand fata plateste si/sau face cadouri scumpe pe care baiatul nu si le poate permite.

| Kyılε a răspuns:

Testează-l.

| Fukurō a răspuns:

Ana, ce pot sa iti spun este ca depinde foarte mult de tip si de cum se comporta cu tine. Majoritatea baietiilor vor doar sa te duca in pat, apoi iti aduc un buchet - 2 de flori si aia e.
Trebuie sa vezi cum se comporta cu tine si cum se comporta cand nu este cu tine. Baietii de obicei vorbesc mult. Ca fetele. "Te bagi cu aia?" "M-am combinat cu..."
Ce pot sa spun eu este ca tu nu trebuie sa ii arati ca ai multi bani, altfel el poate sa spuna ca te "iubeste" dar de fapt iubeste "averea" pe care o ai.
Nu ar trebui sa te "combini" cu nimeni. Daca nu iti place sau nu esti atrasa de persoana respectiva in mod emotional, atunci de ce sa stai cu acea persoana?
Pentru a avea titlul "Am iubit"?
Adica nu stiu ce sa mai zic, dar daca il cunosti de putin timp nu prea recomand sa o iei chiar asa cu el. in stagiul de relatie.
O sa iti dai seama usor daca profita de tine, daca esti o persoana cat de cat observatoare : Iti mai cere bani imprumut / cand iesiti te pune sa platesti / baga scuze ca au ramas fara portofel si din alea. E simplu sa remarci un profitor, dar trebuie sa fii cat de cat atenta la el.
Sfatul meu, pe scurt? Daca nu simti nimic pentru el, nu sta cu el in titlul de "iubit/a". Dar daca iti place de el si observi ca el profita de tine, fa-l sa regrete ca a facut asta si incearca sa te gandesti logic si nu emotional de data asta, si anume, nu ar avea rost sa iti placa de cineva pentru bunurile materiale.
Sper ca e ok, asta e ceea ce cred eu, toti barbatii sunt la fel pentru ca asa sunt facuti genetici, doar ca te conving in moduri diferite. Toti ajung la aceeasi c concluzie si daca te desparti de unul dintre ei, macar in gand o sa te injure. Deci nu stiu ce sa zic, doar atat : Alege persoana cu care vrei sa fii, nu din bunuri materiale, ci din dragoste reciproca, pentru ca nu poti forta un om sa te iubeasca.

| darrio2007 a răspuns:

Tipul simpatic are si el bani? Ca daca nu, chiar ar putea sa profite de tine.

| marishka1111111111 a răspuns:

Salut, parerea mea este ca DA vrea sa profite de tine, am mai vazut asa cazut cind baietii profit de fete si casicum le "iubesc" numai pentru bani. Fii atenta! Daca dupa ceva timp iti cere ceva de la tine atunci fii sigura ca vrea numai banii tai!

| Eduard196 a răspuns:

Pune pe cineva sa afle. dar cineva sa stie sa il ia foarte subtil.

| Ezeru a răspuns:

Chiar daca ai stii ca profita sau nu de tine nu ai putea sa-l opresti. Cei ce fac asta nu sunt virgini.
Corecteaza-te, nu tu ai "foarte multi bani" ci parinti tai sa nu mai confunzi asta niciodatawinking

| Alin1423 a răspuns (pentru anonim_4396):

Faza cu iti speli sosetele ai scris-o la bune sau numa la caterinca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alin1423):

Nu are relevanta, tu esti si baiat si sarac.

| Skilline2012 a răspuns (pentru anonim_4396):

ASA IE! sad

| Lollllipop a răspuns:

Nu totul se rezuma la bani, dar poti vedea singura daca vrea sa profite sau nu de asta.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Privind la mentalul tineretului din ziua de azi, tind sa cred ca da.
Nu poti sti ce este in mintea omului, daca este de acelasi nivel ca si tine, crezi ca nu te poate prosti?
Dar can omul are bani multi, se gandeste ca fiecare persoana care se apropie de el o face doar pentru bani.
Doar tu poti afla daca te prosteste ori ba si doar tu poti sa opresti acea persoana stiind ca te vrea doar pentru bani.
O zi bunahappy

| Angelll98w a răspuns:

Pai vezi dupa cum se comporta cu tine.
Un baiat care iubeste nu profita.
Tu trebuie sa simti daca el intr-adevar te place si chiar daca ar vrea sa profite de tine se cunoaste daca iti cere bani, te pune pe tine sa platesti la o masa etc.
Dar daca vezi ca niciodata nu-ti cere ajutor material inseamna ca intredevar te place si nu are nevoie de banii tai! Succes )