| AnaCT a întrebat:

Am foarte multi bani. Nu e vina mea, pur si simpla am parinti bogati. De curand m-am combinat cu un tip simpatic. Credeti ca vrea sa profite de mine?

147 răspunsuri:
| alecsutz32 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, daca tu ti la el si vrei ceva mai serios ar trebui sa il pui la incercare. Pt ca sunt baieti care desi se dau cuminti stiu sa profite. incearca sa dai tu un suc de exemplu si el data viitoare. ca si cum ar fi fit. Dar odata ce el este mai sarac si tu stii 100% asta nu cred ca a avut o educatie proasta incat sa profite. dar nu merita sa risti. asa ca pune.l la incercare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de context, cum si unde l.ai cunoscut. Daca vei ajungesa platesti tu consumatiile atunci fii sigura ca e pe interes.

| Zamfir_Alex_1997_xEKm a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt de acord cu tine. inca mai exista rare exceptii care isi folosesc mintea cum trebuie si sunt cu o fata pentru caracterul ei nu pentru bani, popularitate sau aspect.

| Holy2010 a răspuns:

Trebuie sa ai o parere foarte proasta despre tine daca crezi ca banii sunt sigurul motiv pentru care un baiat ar putea sa fie interesat.

| DanyelaDan a răspuns:

Nu stiu precis dar trebuie sai dai o sansa baiatului poate e o persoana buna si nu vre sa profite

| maryus24 a răspuns:

Incearca si vei afla, cauta si vei gasi

| Ade_Adelina_1995_DHoZ a răspuns:

Buna eu cre ca esti cam inganfata si sa stii ca parinti tai muncesc pentru bani aia si daca tu nu ii daibani sau ii faci cadouri atunci o sa stii daca chiar te iubeste.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| florinacristina99 a răspuns:

Dai de inteles ca numai ai bani

| GrayGaby a răspuns:

Acceasta Intrebare mi-a dat o boala incurabila...Multumesc

| Nelamuritul a răspuns:

Ba, poti afla astfel: nu ii dai nimic din punct de vedere material. Il ajuti sa zicem intr-un caz daca are nevoie, dar doar cu imprumut in rest nu-i dai niciun ban sau nu-i cumperi absolut nimic. Daca ramane cu tine teoretic inseamna ca-l doare undeva de banii tai. Bine mai sunt si altele, dar in principiua cam asa sta treaba. happy

| mont a răspuns:

Deregula e invers, fetele trebuie sa profite de baieti.

| nbghgkj a răspuns:

Nu, sigur te iubeste cu adevarat

| Bibble a răspuns:

Paiii afla! Nu iti cheltui banii pentru el. Asa vei afla daca ii pasa de tine sau de banii tai

| Adrian1983 a răspuns:

Apai, si eu sunt din Constanta si astept sa-ti termini relatia laughing In rest, daca l-ai cunoscut cand i-ai dat de pomana pe strada, probabil vrea sa profite de tine, financiar. In rest, probabil vrea doar sa profite de corpul tau. Si daca nici de corpul tau, nici de banii tai, inseamna ca e mai bogat si arata mai bine ca tine.

| Nico_Mary_1990 a răspuns:

Inainte de a te indragosti de el, incearca sa il cunosti mai bine. prefate putin indragostita. dupa mai mult timp de relatie iti poti da seama daca te iubeste pe tine si nu banii tai. fii fata desteapta. fii totdeauna cu un pas inaintea lui.

| Anonimsoulmate a răspuns:

Buna Ana. In situatia ta, faptul ca esti populara s-ar putea sa nu fie motivul principal pentru care vrea sa fie cu tine. Este lesne de inteles faptul ca oricui i-ar placea sa se combine cu o tipa/tip cu o situatie materiala mai buna decat unul/una sarac/a. Tu te-ai indragosti mai repede de un tip super sexy si imbracat tot de la Zara, care miroase bine si conduce o masina faina sau de un tip imbracat in treningul vechi de 4 ani asteptand troleul in statie inghetat...(la fel de sexy). Pana sa ajungi sa ii cunosti mai bine, te asigur ca de cel din masina happy. prin chestia asta cred ca ti-am raspuns destul de bine si in cz sentimentele sunt oarecum "ajutate" si de o situatie materiala mai buna (este paradoxal dar asa este ) big grin

| simpluone a răspuns:

Unii baieti se simt atrasi de puterea fetei cu o stare buna financiara si nu neaparat de banii ei, considerand un fel de afrodisiac. Insa, ai sa-ti dai seama pe parcursul relatiei, depinde de starea lui financiara, depinde de ceea ce-si doreste de la tine, plimbari in parc (ieftine) sau prin mall-uri (scump), cere cu imprumut sume maricele pentru el, incearca sa forteze apropierea fizica, esti fata desteapta te descurci. Va trebui sa-ti castige increderea in timp, si nici atunci nu vei fi sigura 100%

| Nustiucinece a răspuns:

Asta o sa afli in timp avand in vedere ca doar asa poti sa iti dai seama. mie unul mi-ar fi rusine sa cer bani de la o fata mai bine ii fac pe ai mei happy

| Forevăr a răspuns:

Daca i-ai spus/dat de inteles din prima ca ai bani, da.

| educatoareata a răspuns:

Nu neaparat! O sa il cunosti in timp, iesiti si vezi cum se comporta fata de tine! Inceraca sa nu arunci cu banii, si nici sa fi prea darnica din punctul asta de vedere.Lasa-l sa iti plateasca si el cate un suchappy

| AbyAndrei a răspuns:

Fii atenta... Mai vb cu baiatul asta si vezi ce e de capul lui. E cam cea mai simpla solutie. Fii si tu mai zgarcita cu el si vezi cum se comporta... Si pentru ceilalti laughing) : exista si asa ceva daca "sarantocul" e cum vrea fata!

| Ihvnnm a răspuns:

Incearca sa ii observi comportamentul. Daca este profitor, sigur se va da pe fata pana la urma. Lucrul aceste va fi observabil in timp. Daca vezi si simti ca profita de banii tai, atunci e clar ca asta urmareste. Daca nu, poti sa stai linistita, pentru ca acel baiat te poate placea intr-adevar, indiferent de bani. Acum nu este cazul sa ii suspectezi pe toti baietii care te plac sau care te vor placea ca vor sa profitewinking mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva sa devii compexata de asta, cum ca toti baietii vor sa fie cu tine doar pentru bani.
Timpul rezolva pe toate, la un moment dat cine vrea sa profita de tine se va trada si atunci vei stii ce ai de facut.

| Rebecaa1112 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, daca e de treaba si e SINCER, nu vrea sa profite de tine. Daca vrea sa vina la tine acasa cand esti singura si chestii de genu vrea sa te violeze si sa iti fure banii

| alexz122 a răspuns:

Ma bucur ca "astia bogatii" se gandesc ca si cei mai saraci pot fi niste persoane grozave...stai cu el, daca o sa ti se para ca profita de tine te poti despartii, oriucum, e un lucru chiar frumos egalitatea dintre clasele socialewinking

| MU18781 a răspuns:

Poate vrei sa-ti rogi parintii sa iti angajeze un oracol din moment ce nu ne dai detalii.

| ØverTheRainbøw a răspuns:

Treaba asta o vezi pe parcurs. daca esti nevoita sa scoti bani din buzunar in unele momente e clar ca profita.