Îţi place de el? Lui îi place de tine? Te vezi alături de el viaţa întreagă? Dar el? Şi lista ar putea continua... E greu să "citeşti" sau chiar să înţelegi un suflet, depinde însă ce îţi doreşti tu cu adevărat. Gândeşte-te bine, încrederea se câştigă foarte greu dar se pierde foarte uşor! Să ai grijă de tine!
Da, nenorocitu dracu' iti vrea doar banii ) desparte.te de el cat mai repede. Apropo... eu sunt Andrei ))
Nu are rost sa pui problema astfel, pentru ca abia s-a infiripat ceva intre voi.Desigur, e normal sa ai dubii, suntem oameni si am mai fost posibil tradati, dar eu iti recomand sa iti vezi de relatie si daca vor surveni anumite problema consider ca o sa-ti dai seama. Cred ca esti o fata desteapta care nu se va lasa influentata.
O zi buna!
pa, pa
De ce nu ai incredere in tine>? de ce ar vrea banii tai? Gandeste-te ca intr-adevar te place, e mai bine sa incepi o relatie cu un gand bun, pana la proba contrarie!
Ca sa iti dai seama daca noul tau iubit "sta" cu tine doar pentru bani pune-l la incercare cu ceva si vei afla cel imediat.
Depinde de tip. Nu este bine sa spunem ca toti baietii sunt asa. Aduce de multe ori cuvantul ban, in discutii?
Nu stiu daca raspunsul tau e da sa nu. Dar daca profita de tine, va arata cateva semne dinstincte. Nu stiu care sunt. Stiu doar ca exista.
AMMM stai ca imi vine pasiunea de copil de 13 ani Daca sunteti mai mult de o luna mai lasa-l iar a treia luna intreaba-l ce stie despre tine si daca esti mai mica cu 6 ani decat el mutate ca poate e un agresor.
Ok glumeam dar ca am 13 e adevarat intreba-l chestii despre tine si daca raspunde corect la majoritatea daca ai peste 18 ani intreaba-l cand vreti sa faceti sex daca el zice ca daca tu vrei sau ca zice peste o saptamana nu te place.
Nu este sigur! dar nu fi timorata de acest gand! una e dragostea si altceva sunt banii!
In cazul in care ti-a cerut bani sa faci sex cu el, atunci as spune da.
Altfel, datele sunt inconcludente.
E greu de raspuns... Insa e usor sa-ti dai seama daca sta cu tine pentru bani tai ...gen daca te invita undeva si platesti tu e clar
Da e normal sa se culce cu tine si sa iti ia toti banii )
Asa ca cel mai intelept din partea ta ar fi sa nu ii spui unde locuiesti, sa nu te dai mare cu nimic, sa faci pe saraca
sa il pui sa iti cumpere pantofi
dar nu unii prea scumpi poate tipul nu are bani incerca si tu cu unii de 60 lei
ca sa vezi daca se da peste cap sa faca tot ce ii sta in putinta sa iti fie bine
spune-i ca esti racita si ca nu ai bani de medicamente sa vezi daca vine la tine cu mancare si medicamente
apoi trebuie neaparat sa ii dai banii baiatului inapoi pentru ca asta era doar un test.
nu il chinui
dar sa nu ii spui ca ai tu,
daca observa ceva spui ca, casa este a sefului tatalui tau care va lasa si pe voi sa locuiti acolo pentru ca voi ati avut casa dar va luat-o banca pentru ca nu ati mai avut bani sa dati la banca
asa ca ajunseserati sa stati cu chirie si nici chiria nu aveati de unde sa o platiti
asa ca seful tatalui tau sa indurat de voi si i-a dat voie sa stea acolo
dar tatal tau da 1/2 din cat castiga el in fiecare luna doar ca sa tina casa aia curata vopsita si varutia asa cum a primit-o de la firma la care lucreaza, tatal tau da jumatate din bani doar pe detergent vopsea curent...
si voua nu va mai ramane mare lucru.
iar obiectele de valoare din casa aceea sunt ale proprietarului casei respective adica a sefului tatalui tau.
Sunt baiat si mi-e greu sa accept ca baietii ar profita in felul asta .
Este totusi un bonus.
Poti sa-ti dai seama singura vazand daca-ti cere bani des.
Nu avem de unde sa stim noi asta pentru ca nu il cunoastem.
Dar din moment ce tu nu-i alimentezi buzunarele cu bani si el nu-ti cere, nu gasesc un motiv de ingrijorare.
Cred ca te lauzi. Daca vrei ca cineva sa nu stea cu tine pentru bani, prima luna de relatie nu-i arata treaba asta, poarta-te ca o fata simpla si daca te va iubi si te va aprecia treptat treptat o sa afle si asta despre tine
Asta nu putem stii noi trebuie ca tu sa-ti dai seama dupa cum se comporta cu tine daca iti cere bani etc...
Modul in care ai pus intrebarea, estue unul superficial.Insa iti poti da seama daca acest baiat este materialist in urmatorul mod : daca isi concentreaza discutile in jurul averilor tale, daca te pune sa platesti in locul lui, daca iti solicita bani sub orice forma sau daca se plange in legatura cu starea lui financiara, asteptand sa ii sari in ajutor.Din punctul meu de vedere, asta ar reprezenta un baiat care umbla dupa profit, sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: