Hey daca iti propune sa faceti dragoste, inseamna ca da, cand eram mai mica mama imi spunea mereu sa nu ma casatoresc caci la un momendat o sa-mi propuna sa faecm dragoste si ma lasa cu burta plina in spital!
In ziua de azi, in orice relatie este un bou si o belea.increderea si sinceritatea sant slabiciuni, iar dragostea fireasca, e pe cale de disparitie. tine dar nu tine mult fiindca valorile, acuma sant, materiale si pecuniare.Si pentru Dumnezeu cand spui CASATORIE e cu totul altceva decat atunci cand spui,relatie, combinatie, concubinaj. cele trei implica doar sex fara responsabilitati si implicare emotionala, deci o legatura superficiala si comoda convenabila amandurora, dupa caz.
Uite deja ai dat cu oistea in gard,pe Toti pentru unu,adica toti pentru tine, sar in asjutor, raspund, la o problema inexistenta, ca dupa aia sa te arunci cu reclama la interesul tau.Deci noi santem boii in relatia asta.Tu esti beleaua.am uitat insa sa-ti spun ca, totul se platesteconform legii atractiei universale.si dupa biblie, cine intainde curse, singur se prinde in ele.
La mine e la fel am foarte multi bani, iar de curind am cunoscut un baiat, iar el nu stia foarte multe despre mine si nici eu la inceput nu am vrut sa-i spun toate amanuntele despre mine eu mai intii l-am pus la diferite incercari si il iubeam dar incercam sa ascund sa vad ce va face el atunci cind va vedea ca eu nu prea imi dadeam interes, dupa aprox. 2 zile m-a sunat si devenea ingrijorat si devenea mihnit si suparat daca eu nu vorbeam cu el chiar daca ma simteam rau si el de fiecare data incerca sa ma alinte chiar daca la incepu nu i-am acordat prea multa atentie ca sa vad daca el tine la mine.Mai pe scurt nu incerca sa-ti deschizi tare sufletul foarte tare, fii mai discreta, sincera, dar nu complica lucrurile..succes sper ca te-am ajutat...
Asta o sa stii numai cu timpul.Si eu am avut in viata petitori cu bani multi dar daca nu mi-a placut persoana degeaba.Nu eram in stare sa iubesc pe cineva numai pentru bani.Acum am in viata pe cineva care are bani dar imi si place de respectivul, dar ar mai fi ok daca nu ar avea pentru ca la inceput am avut probleme in a-i demonstra ca nu pentru bani imi place de el.
Buna! Raspunsul il vei afla singura o data cu trecerea timpului. Exista peroane care profita de pe urma iubitei dar nu toti sunt la fel.Lasa timpul sa treaca si daca vrea sa profite de tine isi va arata adevaratele intent.Va incepe sa iti ceara lucruri mici apoi va vrea lucruri mai valoroase.Tie o sa ti se para normal sa i le oferi find orbita de dragoste, pana cand o sa iti dai seama ca pentru el nu insemni nimic mai mult decat o pusculita.Am patit acelasi lucru, cand am realizat ca eram doar sponsorul lui m-am simtit ca dracu, doare rau sa stii ca peroana de langa tine e langa tine doar pentru bani.
Sper din tot sufletul sa nu patesti acelasi lucru.
Ai grija de tine!
Mai ai putina rabdare cu el si vezi ce vrea de fapt. noi femeile suntem parca predispuse la "fenomenul" asta numit profitat. nu e suficient sa ne dam noi, niste necunoscuti, cu parerea, despre un om care poate chiar nu vrea sa profite de tine. raspunsul o sa il ai din comportamentul lui, felul de a vorbi si a aborda lucrurile. doar sa ai rabdare!
Nu e neaparat sa profite de tine doar ca ai bani...vezi cum se comporta cu tine si nu ii da incredere totala fara sa iti demonstreze...cu cat ii cedezi mai greu cu atat o sa te precieze mai mult!
Pai da.ne detalii... daca. nu plateste si el macar un amarat de suc sau ce mananci sau ce bei intr.o cafenea inseamna ca ori e falit, ori e nesimtit, ori profita. Dar ce te face sa crezi ca profita de tine? Nu toti baietii sunt la fel. Mai da.mi detalii si te ajut
Daca si el provine dintr-o familie cu bani nu te vrea pentru bogati in schimb daca nu provine dintr-o familie cu bani este posibil sa te vrea pentru bani, depinde acuma, cu timpul poti sa ii vezi adevarata fata.
Depinde ce stie tipu despre tine si in ce circumstante v-ati cunoscut. Si cel mai important - de ce te-ai combnat? Doar asa, sa ai o remorca cu tine sau va potriviti, va intelgeti cumva? Viata e plina de mizerii peste care trebuie sa treci in 2. Iti dau un pont: oare cum te-ar vedea daca ar afla ca te-ai certat definitiv cu parintii si nu mai ai niciun ban? te mai ajuta intr-un fel?
Daca pleci din start cu ideea asta, "am multi bani" e clar ca in afara de banii familiei tale esti zero!
Posibil,am vazut multe fete in cazul tau care intretineau financiar individul, el normal o iubea de se stingea si iadul
Detaliaza unde v-ati cunoscut, ce varsta aveti, cat timp petreceti impreuna, e greu sa ne dam seama asa...
Trebuie sa mai astepti pentru a iti da seama de asta...
Parerea mea...
Hm...pai zine si tu cum se comporta cu tine, tu chiar asa nu iti dai seama? Esti atat de batuta-n cap incat nu poti sa iti dai seama daca profita de tine sau nu? Cand cineva vrea sa profite iti dai seama foarte usor.Doar sa fi prea prost/a sa nu iti dai seama.
Nu toti sunt profitori, majoritatea, dar nu toti invata sa te exprimi prietene
Gata, Georgica, tata! Iarta-ma, n-am stiut! Respect!
Auzi, ti-ai gasit far pentru bicicleta, pana la urma?
Pai daca incepe sa-ti ceara bani sau sa-l scoti la suc in oras etc pe banii tai si se face ca nu observa inseamna ca profita. Daca toata atentia lui e la tine inseamna ca vrea sa fie cu tine si nu cu banii tai. Dar mai indicat ar fi e sa nu stie cat de bogata esti.
Tu ce crezi?
Numai tu stii cum se poartă cu tine asteaptă și tu să vezi..Eu cred că te iubește funda? :*
De unde sa stim noi asta? Nu cunoastem pe niciunul dintre voi. Daca vrei sa zici ca ai bani baga si tu pe facebook, pune si tu intrebari gandite.
Buna, vad atatea comentarii aici si nu vad rostul la ele.
In ziua de azi nu numai fetele alearga dupa bani dar si baietii dupa fete cu bani insa sa nu judecam prea repede si sa iei in calcul tot ce se spune pentru ca vei incepe sa-ti spui in gandul tau "toti sunt dupa bani". Mai sunt si oameni care chiar vor multe la o relatie si care nu are nici o legatura cu banii, depinde si de varsta si oricum ai spus ca doar nu de mult timp sunteti impreuna ..Asta descoperi tu pe parcusul relatiei, poate o sa vezi sau poate nu o sa vezi acele iesiri care iti dau de banuit ca sta cu tine doar de dragul ca ai bani.
PS : Cati ani ia?
Depinde de cum arata cati ani are ce job are cu ce se ocupa si cat timp petreceti impreuna ca conteaza mult iubirea respectul sinceritatea si multe altele asta ca sa fiti sinceri unu cu altu. si daca e mai sarac ca tine imbraca-te si tu in felul lui coboarate un pic la nivelul lui de viata asta ca sa nu se simta maginalizat si mult noroc sa aveti o relatie frumoasa si de durata. PE CURAND
anonim_4396 întreabă: