Ti-ai face un tatuaj?

Ti-ai face un tatuaj?

Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)

Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?

181 răspunsuri:
| JanetTrici a răspuns:

Nu mi-as face.

| Dia14 a răspuns:

Eu nu mi-as face

| LiquidTrap a răspuns:

Poate... happy

| Praf22 a răspuns:

Dwe ce nu?laughing As risca dar visez asta de ceva vreme asa ca astept inca putin timp :*

| Damage24O a răspuns:

Pai cred ca mi-a-si face un tatuaj, cand voi creste mare voi gandii mai limpede. happy

| cathyC a răspuns:

Poate

| Kelly04 a răspuns:

Normal!happy

| BiancaHvr a răspuns:

Am sprancenele tatuate whistling si poate in viitor imi voi face unul discret big grin

| Bodistean_Gicu_1997 a răspuns:

Ma numesc Gicu, chind am am implinit 16 ani mi-am facut un tattoo, nu regret deloc. e foarte super. Vreau sa zic ca a durut ( mi la-am facut pe pept ) sta foarte bine... cred ca o sami mai fac unul pe viitor. Si cred ca nu e o problema cu parintii sunt 2 metode.
1. Iti faci de capul tau si cind afla parintii putin te mustreaza dar oricum peste putin timp se impaca cu ghindul ca ai tattoo ( asa am vurut sa fac si eu )
2. Vorbesti cu unul din parintii care te impaci cel mai bine ( eu am vb cu mama ) de la inceput a fost absolut contra ( daca continua asa oricum o faceam pe a mea ) Dupa mai putin de jum de ora de conversatie serioasa mi-a permis. si acum totul e oke. stau cu pieliea goala in fata lor big grin

| Anonima00 a răspuns:

Da!

| smileiwillbewithyou a răspuns:

Auuu.
Dar tot vreau tatuaj laughing)

| anonima0123 a răspuns:

Mi-as face.

| Iacov_Melisa_1998 a răspuns:

Eu ador tatuajele cu toate ca pana acum nu am fost dispusa sa imi fac unullaughing Dar pe viitor nu se stie

| lalilavi a răspuns:

Tatuajele dau o nota de duritate iar mie nu imi plac!

| Anonimus69696 a răspuns:

DA de ce nu...

| MeQueen00 a răspuns:

Nu

| Dumitrache_Mădălina_1995 a răspuns:

Normal ca daaa

| nicoletanumber1 a răspuns:

Da doar cu acordul parintilor! laughing)

| nicoletanumber1 a răspuns:

Nu ma speriee rolling on the floor)

| Roxanica12 a răspuns:

Nu sunt tampita sa imi fac un tatuaj

| Mariana07 a răspuns:

Da, de ce nu. unul mic nu foarte la vedere

| Bibybyanca a răspuns:

Eu mi-as face.

| ValiiMfkb a răspuns:

Da...Poate 2-3.

Întrebări similare