| JustMeFlory a întrebat:

Vreau sa imi bag piercing in buric si as vrea sa stiu daca este dureros! M-am interesat daca ma pot infecta de la acest lucru etc etc. Vreau doar sa stiu daca este dureros pentru ca eu suport destul de greu durerea! Mai ales daca vad un ac, ma fac galbena la fata!

Răspuns Câştigător
| iulia18 a răspuns:

Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!

164 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! eu mi-am facut pearcing in buric si nu doare deloc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 ani si am pierce in buric.Cand l-am bagat nu m-a durut decat pe moment api durerea a disparut... Nu ai de ce sa iti facu griji ca nu se va infecta dat, trebutie sa fii atenta sa nu se agate de haine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu doare, si eu am. Mi l-am facut singura, a 2a oara dupa ce am vazut la cineva care mi l-a bagat prima oara. Baga-ti pentru. ca merita, si arata frumos!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flory eu am cercel in buric de 3 ani, nu te doare deloc, nici nu mi l'am faqut la salon. mi la faqut o prietena si vr sa iti zic ca nu te doare deloc de 4 ori mi-am dat gaura. o data cu xilina si dupa aia pe viu...si vr sa iti zic ca nu te doare deloc, doar ca ai mare grija sa nu te infectezi si nici sa nu il dai jos timp de 6 luni ca ti se astupa gaura.eu iti zic sa iti dai.bafta multa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum e mai bine sa iti faci piercing cu anestezie sau fara anestezie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te doare deloc insa mergi la un salon s ti. l puna, eu il am d 2 ani s nu am avut nicioadata problema cu el, mergi cu toata increderea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut nu este dureros delocu, iti sfatui sa-ti faci, ca eu mi-am pus si e super bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Face cum vrei... te uiti sau nu. e alegerea ta. Dar inainte sa til faca gandeste-te ca persoana la care ai apelat sti ce face si ca nu vei pati nimic si ca durerea va fi un interval de timp si dupa va disparea si pentru pretul asta mic vei avea un piercing minunat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te doare si iti mai face si anestezie in burta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu am pierce in burik, asta e a doua oara cand mi l-am bagat! nu te doare deloc asa ca nu iti bate capul nu simti nimic cu anestezie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doare insa nu exagerat de tare.eu mi-am facut fara anestezie fara nimic.am simtit acolo o intepatura si gata.am pus vata cu spirt.si sunt multumita de el e foarte ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah nu te teme ca nu doare simti doar cum aluneca acu prin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte usor sa iti bagi un pirsing in buric eu am pirsing in burikwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. si eu as vrea sa imi pun. da sunt unele riscuri cu infectarea si alea alea, dar pe mine nu ma prea lasa taica-mi-a. asa ca nu stiu ce sa fac. eu zic ca daca ai ocazia. si vrei pune`l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul meu anestezic a fost o punga cu putina gheata.pe langa asta mai ai nevoie de un ac si de putin spirt! m-a durut putin dar nu o durere deia sa te i-a cu lesin, adica pe mine nu m-a luat cu lesin tinand cont ca mi-am dat si singura gaura!big grinbig grinasa ca bafta si nu te gandi ca o sa te doara de mori pentru ca nu e deloc asa! app am citit pe un site ca se vindeca gaura intre 3-12 lunitonguesi asta cam asa e! eu il am de vre 2 luni si ceva si nu s-a vindecat complet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. vreau sa iti spun ca nu ai dc sa iti fie teamahee heeadica daca u doresti mult sa iti faci pai atunci fati.eu am pierce-ul din vara anului trecut si crede`ma ca ma mandresc cu el:Xmi mi l-a facut un prieten cu perfuzorul si nu m`a durut.am simtit un pic atunci cand a bagat acul dar e ceva normal:Xsfatul meu e sa iti iei un cercel din argint sau mult mai bine din aur.asa eviti riscul de a se invecta.eu ma dadeam de 3 ori pe zi cu spirt acolo si apoi cu creme de galbenele pentru a se putea cicatriza:Xsi un ultim sfta nu trebuie sa stai cu gandul acolo.gandeste`te in alta parte si ai sa vezi c usor e.eu iti urez bafta si sper sa trec peste frica. pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare deloc :X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o durere suportabila mai ales ca te dau cu anestezic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e dureros eu il am pe al meu de doi ani si nu as renunta la el pentru nimic in lume

| Roxynutza_7660 a răspuns:

Am avut. mi l-am facut la 13 ani.am mers cu tata.nu te doare... dar mie din pacate mi sa infectat.presupun ca nu am avut indeajunsa grija d el.sad

| mygirllady a răspuns:

Eu ieri mi-am facut piercing cu branula, drept sa iti spun nu m-a durut asa tare, e ca si cum iti ia sange

| anitahelju a răspuns:

Cand mi l-am facut eu nu a durut. Cu anestezic nu doare deloc. Dupa procedura cand durerea trece poate sa doara putin. Dar nu cum spun unii mai jos "ingrozitor". Trebuie doar sa il speli zilnic de cateva ori pana cand e videcat, dupa aceea poti uita ca il ai happy Cel putin la mine asa e

| dAya_3934 a răspuns:

Si eu mi-am facut! in ziua aia bausem o bere si dupa aceea eu si prietena mea-care de asemenea isi facuse singura pircing in buric-am mers in spatele blocului ne-am asezat pe o banca si o dezinfectat acul si locul acela, apoi a bagat acul.Nu m-a durut deloc.Doar putin cand ma aplecam! Vorbesc ff serios.Dar e adevarat ca am ametit un pic dar mi-am revenit dupa 2 minute.E foarte sic sa ai pircing in buric.Ai incredere in mine...Nuuu te oare deloc.Bineintles daca persoana respectiva are habar de facut gauriwinking! Il am de 3 saptamani si parca nici nu-l simt! JURR!

| alexandra_9617 a răspuns:

Eu am piercing in buric si chiar astazi l-am facut si stai linistita ca nu te doare ...si eu am avut aceea problema cu durerea dar am vazut ca nu doare si acum am regretat ca nu l-am facut mai devreme

| ioana66onis a răspuns:

Şi eu aceeaşi întrebare vroiam să o pun E dureros? happy. Acum depinde de piele cum îl acceptă. Şi eu vreau să.mi fac. Dar thinking

| alecssa_3341 a răspuns:

Eu am piercingul de la 14 ani si vreau sa spun ca intr-o zi m-am decis sa-l fac, m-am dus la salon si in 3 minute s-a rezolvat problema nu am avut nici un fel de durere si nici dupa aceea, mii s-a spus sa ma spal cu sapun antibacterian in zona respctiva iar pentru vindecare mai rapida sa ma dau cu tetraciclina unguent, deci crede-ma nu ai de ce sa-ti fie frica eventual niste mici emotii dar iti recomandat sa-l faci la un salon specializat...Succes

| Spiry1 a răspuns:

Iti spun eu sigur sigur nu doare.
Eu mi l am facut la salon si nu am simtit nimic. in plus tipu si a batut joc de mine spunandu mi ca nu poate sa mi dea ca am pielea tare si trebuie sa stau ceva timp cu crema. da de unde cercelul era deja pus bine mersi.deci iti dai seama ce dureros e daca eu nici nu stiam ca il am!

| andreeacampea a răspuns:

Eu mi-am pus piercing in buric de curand pentru ca imi doream unul foarte tare si am vazut pareri impartite(ca doare...ca nu doare)si am fost la salon unde mi-a facut cica si o mica anestezie dar sincer(nu ca vreau sa te descurajez) a durut foarte tare iti starpunge pielea destul de adanc.Asa ca nu iti face decat daca iti doresti foarte tare.Bafta!(Asta este experienta prin care eu am trecut si sper sa nu te descurajez)

| ioana_2176 a răspuns:

Iubita eu iti recomand sa ti-l faci acasuca... Asa este mai sigur daca folosesti ac sau branula sterila si sa ai in preajma ta apa oxigenata. PROCEDEZI ASA:te speli pe maini mai intai cu spirt si dupa cu apa oxigenata; bun ai trecut de prima etapa-2 dezinfectezi locu unde ai sa pui cercelu- 3 te duci la farmacie si iei o fiola de xilina si iti faci o anestezie locala langa buric nu iti trebuie mai mult de 2ml numai bine te tine anesteziata in perioada in care iti faci cercelu -4 sa zicem ca ai trecut faza cu facutu anesteziei , deznfectezi locu si lasi 5 min dupa injectie -5 iei acu da sa fie de ala gros si iti dai gaura deci as baga mana in foc ca nu o sa te doara deloc cand bagi acu- 6 dupa ce ai facut gaura iti pui pisu (nici acum nu doare) 7 ca sa fii sigura iei o seringa cu ac fara ac cum vrei si pui apa oxigenata pe langa cercel 8 la uram pui un conpres cu rivanol si iti bandajezi piercingu. Da nu uita foloseste totu steril iar la anestezie ai grija sa nu bagi acu prea adanc este indicat sa folosesti o injectie de 2 ml ca are acu micut si il bagi pe jum. ... Eu acasa mi l-am facut

| ana_6275 a răspuns:

Ma.eu mi.am facut ieri. Mi.a dat o prietena.jur ca a fost o durere suportabila.adica depinde si de persoana care o fce.fata aceasta vba cu mine. dadea usor... dabia daca simteam.m.a avertizat ca o sa fie roshu ctva zile.sh o sa curga ceva de acolo multe luni.mie roshu acela mi.a trecut d cand am plecat de la ea.sh de curs pana acum nu mi.a curs nimic, daca il vezy spui ca il am de mult timp.Bafta! idul meu daca vrei sa.ti arat poze chiar imediat dupa ce am facut si in timpul. you_and_me_together2