De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official
Pai dupa cum cred eu, miley a vrut sa devina de la 12 ani hanah montana ( adica sa joace in filmul Hannah Montana de pe Disney Channel ). Nu a reusit si a incercat la 13 ani. La 13 ani a incercat din nou si a reusit. Dupa cum spunea si rroxi43 a reusit in noiembrie 2006. Dupa si-a lansat primul album cu primele 8 cantece.
Nu stiu daca ti-am raspuns. Dar daca nu ti-am spus adevarul cauta pe www.articolemileycyrus.com si acolo gasesti articolele adevarate fa cum zic eu daca vreti sa ma contactati id-ul meu este lari_belissima va astept sa ma bagati in lista!
Eu zic ca ea isi dorea sa cante si a incercat sa fie o vedeta cum este acum! A reusit, si a inceput noile ei cantece. Oh, si daca vrei sa stii unde locuieste, ea locuieste in America. Sa stii ca am un fel de program in care vad toate tarile din lume doar trebuie sa le scriu, dupa aceea ma duce el unde vreau. Cand am scris America am gasit o tara Montana! Daca nu ma crezi sa cauti pe internet sa vezi. Oh, si frumoasa intrebare!
Pai tot ce stiu este ca Miley Cyrus si Hannah Montana sunt aceeasi persoana nu numai intr-un film disney, ci si in realitate. Insa am descoperit ca pentru a afla o gramada de lucruri trebuie sa cauti pe saitul www.mileycyrus.com
AlanaGlowey întreabă: