Cand ai facut ultima data un lucru caritabil?

Cand ai facut ultima data un lucru caritabil?

De obicei la momente speciale din viata noastra (aniversari, ziua de nastere, un succes in cariera sau personal etc.) ne simtim darnici, ne-am deschide buzunarele sa impartim cu cei din jur din bucuria si succesul nostru. Facem asta din dorinta perfect umana de a fi apreciati, bagati in seama si de a socializa.

Este foarte bine cand ajungem sa fie asta o atitudine de viata, un permanent "modus vivendi". Sa punem mai sus de nevoile noastre, pe cele ale semenilor. Desi pare ca as descrie on profil de sfant, cred ca fiecare dintre noi avem puterea de a fi asa.

Ce crezi ca te motiveaza sa ajuti pe cineva aflat in nevoie? Crezi ca o faci pentru ca esti impresionat pe moment sau pentru ca este modul tau de viata?

Imparte cu noi gandurile tale si mai mult: imparte copiilor orfani si sarmani din Romania din belsugul sau din putinul tau, prin campania anuala ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi.

434 răspunsuri:
| DuTzZ a răspuns:

Ieri,la scoala.

| IoanaSorina a răspuns:

Saptamana asta, am donat bani pentru azilul de batrani

| Axente_Gabriela_1997 a răspuns:

Inainte de vacanta Am fost la o scoala si am donat pentru o clasa de elevi alimente si haine.

| Kamiichu a răspuns:

Pai acum cateva zile, de Craciun, am dat unor copii: jucarii, mancare etc. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anul treccut.

| Barbu_Adita_1994 a răspuns:

Saptamana trecuta mi-am dat din hainele vechi si 20 de lei la un spital de copi.

| MiruD a răspuns:

Azi.

| Curious1324 a răspuns:

Maine happy

| Prezidentul a răspuns:

Am aruncat gunoiu...

| Xella1234 a răspuns:

Ultimul act caritabil a fost acum o saptamana, cand am strans bani impreuna cu colegii mei de clasa pentru copii nevoiasi si apoi le-am cumparat rechizite s.a.

| CuteKitty a răspuns:

Acum 2 luni am donat haine la orfelinat.

| FrateleAndrei a răspuns:

Eu? am facut o data la scoala am adus jucarii pentu copii si atunci cand bate la usa o fata care ma roaga sa donez pentru o fetita niciodata nu am refuzat.

| hamsterita29 a răspuns:

Cand am strans cu clasa jucarii si hainute pentru copii de la orfelinat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu sunt alaturi de oamenii ce au nevoie de ajutor le ofer sprijin intotdeauna

| Bogdantpu98 a răspuns:

Ieri

| dana12848 a răspuns:

Azi l-am pus pe fratimiu la invatat laughing)))

| cristina100ify a răspuns:

Saptamana trecuta, parca.

| MariaNiculescu a răspuns:

Buna intrebare. Din pacate nu pot raspunde.

| Mădălllinna a răspuns:

Zilele trecute. am dat mancare unui om si am luat mancare pentru catetii fara adapost!

| Bestia98 a răspuns:

Saptamana trecuta cand am cumparat cadouri copiilor saraci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum o luna sau doua, pentru animale. Pisici.

| RunForLife a răspuns:

Fac lucruri caritabile in fiecare zi, sunt voluntar intr-un centru de plasament si in acelasi timp sunt si institutionalizat in camin...sunt multe de explicat.

| Gerd a răspuns:

Joi am pus 5 lei la cutia milei

| buburuza0111 a răspuns:

In decembrie am colectat toata clasa cite 10 lei si am donat la o casa de copii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. i-am dat un covrigel colegei mele de banca ca ii era foame dar pe urma m-a enervat si i-am rupt 5 creioane. Dar ignorati a 2-a parte. sa retinem ca am hranit un om care nu avea posibilitatea de a manca un covrigel.

| atlasscolar a răspuns:

Ultima data am strans bani la scoala pentru o famile din satul nostru care a avut un accident.
In vara am fost intr-o campanie de plantat copaci-am plantat 20 de arbusti in 2 ore ajutata de prieteni.

| Prezidentul a răspuns:

Cand am adoptat un hamster.

| emignon a răspuns:

Chiar azi-dimineata; dar in lucru mic, fara introspectii financiare. Dar am una financiara de anul trecut.

| LeZizu a răspuns:

De Pasti.
S-a organizat in orasul meu o campanie de strangere de bani si fiecare trebuia sa ia un copil si sa aiba grija de el, sa ii cumpere lucuri.

Întrebări similare