Intrebari in genul in care a zis si SoL legate de sexualitate.In general intrebarile amuzante ale unor useri, unele nestiutoare, nevinovate altele prea gogonate, ne-au facut sa radem
Dar cea mai frumoasa ''faza'' este acum cand implinim 2 ani de zile si ne felicitam unul pe altul.Nu e o faza dar e un lucru frumos.
In primul rand, La multi ani TPU, sper sa raspund la intrebari pe acest site si peste 10 ani cel putin. Urez multe realizari, multe schimbari in bine si doresc sa ne surprindeti placut de fiecare data.
Iar cea mai tare faza de pe TPU.ro in 2010, pe langa intrebarile extraordiar puse, si raspunsurile extraordinar redactate si ajutatoare in acelasi timp, a fost faptul ca echipa TPU s-a marit ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Oricum, inca o data LA MULTI ANI, TPU!
Cea mai tare fază...incă nu s-a terminat anul 2010 si fazele tari se succed cu o frecventa fantastică si se intrec in "tarie".
Pentru ca Lora mi-a luat-o inainte, trec la alta. Cea mai tare faza mi se pare modul cum nu vrei sa-ti faci simtita prezenta scrisa pe site.
Bafta si inspiratie la scris!
@tarziu-bacemi, sunt eu, Dmonik- antitemepenet - si niste cifre!- abia acum spui ca ai cunoscut-o pe Stela?
Si noi, NOI?
Vrem macar o foto, daca vorbe n-avem de la ea!
@tarziu, cata dreptate ai voi doi (si Bacemi, nu?)! E un robotel!
Asteptam interventii pertinente si ne mentinem parerea in legatura cu cele mai tari faze. Si fundita, fundita?
@Bro, adica Raluca are doua conturi deja? Sau Stela are doua conturi? Sau Raluca e Stela? Si nici nu mi-a raspuns la postare!
Am uitat sa votez! Fara discutie il votez pe Cretaker cu saga lui si aparitia fulgeratoare a Carminei.
>Stela Cristea
>my face when she appears in TPU 6
http://i.imgur.com/sXZ7k.png
Sunt foarte multe faze tari.adica sunt atatea intrebari pe TPU care sunt foarte amuzante si tot mereu ma fac sa rad.
Ce-a mai tare faza cind faceti sondaje cu cel mai tari filme; cele mai frumoase amintiri
Ce-a mai trebuie faza cind citesc la iontrebarile despre sex copii de 11 1ni vor sa faca sex.in loc sa faca scoala sa citeasca o carte sa faca o prajitura copii la 11 sau 12 ani se gindesc la sex este prea devreme
Intrebarile prostesti
sau cand unii utilizatori dupa fiecare raspuns lasa la sfarsit,, funda?, fundita?''
Pai nu prea am avut de cunoscut faze tari pe TPU, pentru ca nu de mult sunt utilizator, dar stiu ca de fiecare data cand ma plictisesc intru pe TPU, si plictiseala dispare cand incepi cu adevarat sa te legi de intrebarile oamenilor.
Faza tare e tot situl
rad zilnic tota luma pune cuv funda inaintea orcariui intrebari rad la fiecare intrebare cad de pe scaun
Nu-mi amintesc acum.Au fost foarte multe faze tari.Site-ul acesta este preferatul meu.
Ma simt bine aici, langa voi, TPU!
Sarbatori Fericite!
Un utilizator a spus: credeti ca este jenant daca ii spun prietenei mele sa mai imi puna mancare in farfurie dupa ce termin, atunci cand merg in vizita la ea?
Am aflat ca Stela este de fapt un robotel, programat doar sa puna intrebari. Stelutaa, mama, asteptam totusi si raspunsuri!
@Bent, trebuia sa mentionezi ca e cu patratel rosu intrebarea/raspunsurile de acolo
@Dmonik nu ai cum sa ma confunzi cu Bacemi, nu vezi ca eu sunt mai negru?
Unele intrebari puse de utilizatori...de unele chiar mai rad cu prietena mea
De exemplu:
intrebare-"ce credeti daca vedeti doua fete tinandu-se de mana?"
raspuns-"mi se pare cam gay"