| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
| AliceInMordor a răspuns:

Au fost multe cum ar fi ca unii oameni scriu "sait" si "feizbuc"...laughing

| Byanka_6376 a răspuns:

Este cel mai tare site care l-am vazut pana acum! Cu intrebari si raspunsuri logice cu utilizatori seriosi! La multi ani si bafta in continuare!

| HeeYeon a răspuns:

O domnisoara care dadea detalii din viata ei pe care noi toti care am intrat pe intrebarea ei nu eram de acord ca ar fi normal. Insa si problema domnisoarei era una cam...sa spunem ca lasa de dorit.

| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Salutare Stela, salutare TPU! In primul rand as dori sa va multumes la toti ca existati si ca m-ati ajutat mereu cand am avut nevoie. In al doilea rand as dori sa va intreb de ce sunteti asa de rai cu Stela? Credeti ca este o persoana rea, sau care nu face tot ceea ce poate? Fiti siguri ca se straduieste, altfel nu ar fi fost adimin-ul site-ului. Sunt FOARTE multi utilizatori TPU si nu are cum sa-i multumeasca pe toti odata. Dar nu cred ca a ramas cineva fara raspuns. Inteleg, si eu am regretat plecarea Ralucai, dar ce vina are Stela? De ce sa nu-i acordam si ei o sansa. Si, in al treilea rand, as dori sa revin la intrebare. ( Scuze Stela ca am deviat de la subiect, dar am dorit sa-mi exprim parerea.) Cea mai tare faza a fost atunci cand m-am inprietenit cu Ana pe acest site. Intr-adevar, aceasta „faza" nu este amuzanta, sau poate imi veti acorda „stupid", dar pentru. mine a insemnat mult faptul ca mi-am facut o prietena foate buna, chiar daca nu ne-am vazut pana acum, am vb. foarte mult si cred ca ne cunoastem cat de cat. Nu sunt membra forte veche, dar aceasta prietenie reprezinta cel mai frumos moment de pe TPU de pana acum deoarece Ana este o persoana minunata :*. Te pup Stela si pe ceilalti care chiar meritawinking :*

| GaBBiii a răspuns:

Cea mai tare faza a fost atunci cand s-au postat intrebari si despre Cauze Nobile sad.

| PandaGirl a răspuns:

TPU In sine este o faza tare!

| BaiatuFitzosu a răspuns:

Cea mai tare faza a fost cand am intilnit acest sait super tare si distractiv!hee heehee hee

| Sofffie a răspuns:

Sunt foarte multe laughing. intrebarile prostesti, pe care o pun copii de 9-10 ani ca si-a inceput...

| Cristi_6252 a răspuns:

Nu-mi mai aduc aminte. dar au fost o multime.

| lucian a răspuns:

Benzile desenate ale lui Cretaker

| Puf a răspuns:

Pai cele mai tari faze sunt atunci cand dai peste intrebari adresate d ecopii de 14 ani ca nu stiu cum sa isi inceapa viata sexuala deoarece considera ca virginii nu mai sunt la moda laughing

| filaret03 a răspuns:

Ypu este cel mai fain site! ma amuz la toate intrebarile si iubesc TPU!

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

Cand un/o fata/baiat a pus drept intrebare "are viermi"

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

Ce mai tare faza a fost a lui NOname cu pinguinii laughinglaughingrolling on the floor

| Xab a răspuns:

Acum cateva zile am pus o intrebare:"Ce i-ati lua PRIETENULUI de Craciun?" Iar cineva a zis"Pai este fata sau baiat?"Sincer m`a amuzat faza. I don't want to see

| Alexandra_3484 a răspuns:

Mie una mi-a placut atunci cand se mai gasea un/o co8il care putea intrebari ceva mai...idioate laughing

Da na, nimeni nu`i perfect!

| Justina10ify a răspuns:

Un baiat a pus urmatoarea intrebare " ce sunt tampoanele? stiu ca sunt pentru. femei " laughing a primit multe raspunsuri...

| CoPcHiLaTooMiCa a răspuns:

Cred ca atunci cand am cerut modele de shalvari, dar am scris salvari, si o fata credea ca vorbesc despre ambulante, aratandu-mi pose...laughing

| LittleWolfLover a răspuns:

Raspunsurile pe care altii le dau ma fac sa rad peste spatelaughing

| gabryel a răspuns:

A pus o pustoaica de 12-14 ani intrebarea " M-am masturbat cu lingurita din bucatarie, ce sa fac sa o spal sau sa o arunc la gunoi? daca afla mama ma omoara. Au fost multe raspunsuri haioase si unele chiar cu noi idei de masturbare pentru fata, intrebarea a fost raportata si a disparut de pe site dar chiar a fost o faza tare...auzi cu lingurita, mai exista si clanta de la usa, piciorul de la scaun...bata de basebal.

| LoVe_6598 a răspuns:

Nu cred ca a fost. big grin

| Cathy_1290 a răspuns:

Comicurile facute de Cretaker!

| Imonettex a răspuns:

De departe, una dintre cele mai bune faze suna cam asa:eram acasa la prietenul meu si dintr-o data a inceput sa ma pipaie...asa ca i-am dat o matura in cap.Am facut bine ce am facut? unul dintre raspunsuri era bestialrolling on the floor laughing

| Pitica_3139 a răspuns:

Cea ma tare faza a fost atuci cand am pus intrebarea asta http://www.tpu.ro/......-funada-x/
si a raspuns ceva asa "Da ce crezi? ca daca dai funda te inalti? sfaturi nu8 prea is decat sa practici:inot, volei, basket, restul e din organism nu pre ai ce face..."

| Angelina01 a răspuns:

Mie mi s-a parut cea mai tare faza si cea mai comica atunci camd o fetita de 11 ani a intrebat daca ramane gravida daca a facut sex anal... iac

| QAkkyQ a răspuns:

TPU a fost o idee minunata, oameni pot afla ce doresc mi se pare ca este si a fost pe acesti doi ani cel mai super site de conversatii. Fazele cele mai tari din TPU sunt doar cele care TPU ne-a multumit participarea siteului acestuia si asa el a fost si inca e un site popular!

| miky014 a răspuns:

O intrebare de genu' : E pacat, ca femeie, sa porti pantaloni? laughing

| NicoNicoo a răspuns:

Pai cea mai tare faza a fost sa imi faq cont aici...

raspunde'mi si mie la intrebarile melebig grin

| AllForOneTPU a răspuns:

Cand am vazut ca scria undeva FUNDOIlaughing

Întrebări similare