NOname
| NOname a întrebat:

Care este mirosul copilăriei tale?

174 răspunsuri:
| cipri09 a răspuns:

Am 17 ani si in curand voi trece la alt stadiu din viata fiecarui om.in ziua de azi nu mai sunt copiii de alta data acum toti (copii) stau in casa pe mess, facebook etc...si eventual daca ies si afara nu mai bat mingea nu se mai joaca acele minunate jocuri de cand eram noi copii. acum sunt preocupati de telefoane de ultima fita si etc.pacat ca incet incet nici multi dintre copii din ziua de azi n-o sa mai stie ce e aia copilarie cand o sa ii intrebe cineva la maturitate.happyhappy

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Din pacate, mirosul copilariei mele este mirosul nu foarte prietenos pe care il simti cand intri intr-un spital si vezi o asistenta. Cam asta e mirosul pe care il simt cel mai des.

| Simonikk a răspuns:

Pai mai ales mirosul de scoala si de teste foarte multe si mirosul de plaje cand ma duceam vara dupa terminarea scolii:d

| AidaAmaranta a răspuns:

Cand eram mai micuta, si pe la 9 ani.Mama intodeauna spala haine si punea Cocolino verde. Era un miros unic! Pana la 9 ani, mama tot punea in rufe, Cocolino verde.

Din pacate sad acel miros nu mai exista...

Nu mai e la fel parfumu' ca inainte...

| AvalohAlyn a răspuns:

Mirosul copilariei mele?
Pai mintea inofensiva,corpul energic si usor ca un fulg, fericirea aia adevarata pentru o jucarie, pentru un dulcea.Ar mai fi lumea plina de povesti si puteri supranaturale in care se scufunda orice copil, eroii din desene animate si atentia si afectiunea excesiva a parintilor pentru mine.
Doamne ce mult imi doresc sa mai fiu copil.Nu sunt batran, sunt chiar tanar dar imi doresc sa mai fiu in perioada de 5-12 ani cand totul era o lume minunata, roz, perfecta etc.Stiu ca sunt altii care au suferit si ca nu au avut o copilarie fericita si ma intristez cand ma gandesc la asta dar totodata ma bucur pentru mine ca am trait o adevarata copilarie.
Acum nu ne mai ramane decat sa ne gandim la ea,sa ne amintim si imediat sa ne intoarcem la problemele vietii de zi cu zi, probleme de oameni mari, seriosi.sad
Numai bine

| MindExplode a răspuns:

Mirosul de noroi cand plouahappy

| vanessa_6993 a răspuns:

Cred ca mirosul de margaritar

| aTi a răspuns:

Vai Mihai am prieten care canta cu Cedry2k.
Apropo daca tot o dam in melodii de copilarie.
Ascultati noua melodie a lui nane-copil
http://www.youtube.com/watch?v=-nMSZ3evS34
Ce pot sa spun copilaria mea miroase a iarba si a bitumu din curtea scoli.Cand ma jucam footbal de dupamiaza pana seara atingeam ora 10 in curtea scoli. Iarna ma duceam cu tata la footbal tot in curtea scoli sa imi traga la poarta pe zapada si puteai sa plonjezi.Copilaria mea a cunoscut si gustul tristeti dar si gustul bucuriei.Totusi cum spune si melodia"sunt prea copil"

| fireflake a răspuns:

Mirosul de flori din crema mamei de fata. in fiecare dimineata cand pleca la serviciu, se oprea langa patul meu sa ma sarute pe obraz. pielea ei fina, somnul, parfumul cremei...parca voiam sa strig din vis dupa ea sa mai stea. n-am mai intanit niciodata acel parfum in nicio crema si nici nu l-as putea descrie.

| AlexutzaSiNimik a răspuns:

Copilaria mea se exprima prin joaca, distractie, nebunie etc... Sunt multe feluri prin care sa iti exprimi copilaria big grin!

| Addiction a răspuns:

Mirosul padurii

| timelord_8927 a răspuns:

Un miros de lacrimi proaspete!

| Adriana_8922 a răspuns:

Un miros... dulce acrisor happy

| xJelenaTrueLove a răspuns:

Miros de inocenta, puritate si fericire.

Avand in vedere ca fiecare om e pe dinauntrul sau copil toti avem o inocenta pura fara de care nu ar exista viata.

| kat2108 a răspuns:

Mirosul de mere si scortisoara.

| Iulika1998 a răspuns:

Pai este un miros foarte dulce.pentru ca, cand esti copil poti face o multime de lucruri fascinante happy

| Bibi16 a răspuns:

Imi amintesc cand eram micuta si ma jucam cu fetele in fata blocului seara.Acel miros care se simte seara langa gradinitele cu copaci.Imi amintesc ca stateam cu fetele pana cand ma baga mama in casa.Acum m-am mutat de la bloc si cum eu am stat la bloc cand eram mica acela este mirosul copilariei mele(cel de care v-am spus mai sus)

| diana_2040 a răspuns:

Eu nu pot sa-ti explic! adica nu stiu scuzee

| diana_2040 a răspuns:

De trandafiri rosii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miroase a fericire!

| timelord_8927 a răspuns:

Un miros de lacrimi tot timpul proaspete!

| qwertyz a răspuns:

Mirosul banilor laughing

| Chaos888 a răspuns:

Mancarea de la gradinita.

| xXJustMeXx a răspuns:

Inca sunt copil dar pot sa spun ca mirosul copilariei mele cateodata e dulce-acrisor, alte dati e ca si mirosul dulce al cozonacilor si gogosilor pe care le face bunica si, uneori, cand mai citesc din cartea "Legendele Olimpului" parca simt acel aer pe care il respirau zeii.
Sa ai o zi buna.Papa!

| Fuck69 a răspuns:

Mirosul copilariei mele este : pepenele :X Si acum imi mai da un sentiment ff placut. Parca mas intoarce in timp happy

| WhyIsTheWordSoBad a răspuns:

A capsuni...

| MindBlowing a răspuns:

Ardei copti o.O

NOname
| NOname explică:

Ryuk, mmmm, ce poftă mi-ai făcut!hee hee

| PinkDea a răspuns:

Mirosul cireselor care le furam cu prietenii... miros de vinete coapte.imi amintesc cum facea vecini foc in spatele blocului ca sa coaca vinetel

Întrebări similare