NOname
| NOname a întrebat:

Care este mirosul copilăriei tale?

174 răspunsuri:
| Stefy200 a răspuns:

Copilaria mea miroase a acadele,distractie,party-uri,dans,muzica, papusi, fericire si a tot ce descrie bucuria!(am 10 ani...)

| Helăăău a răspuns:

Mirosul copilariei.Mmm nu pot sa zic un miros la propriu, dar imi aduc aminte(si inca mai traiesc) mirosul libertatii. E extrem de frumos sa fii copil :-x de anii ar mai incetini... day dreaming sad

| DaddySGirl a răspuns:

Un miros dulce.Si prin asta am spus tot.Btw,dragi cititori,nu cred ca NOname se referea tocmai la mirosurile de neuitat ale copilariei,ci la mirosul ei,felul in care v-o amintiti.A fost ceva dulce si intens,sau poate ceva pueril,lipsit de miros,poate ceva ce va produce lacrimi,un miros iute,sau unul ce va lasa o oarecare sila scarbindu-va numai prin gand.
Imi cer scuze daca am intuit gresit. Oricum, o intrebare frumoasa, si interesanta! Nu va jenati sa va aduceti aminte si sa impartasiti cu ceilalti.Desi se spune ca trecutul nu conteaza si se axeaza pe zicala „Traieste clipa!",trebuie sa ne pese de ce a fost,pentru a ne schimba,a ramane la fel, a ne dezvolta, a fi rationali si mai ales a ne pasa!

| Dainel a răspuns:

Depinde la ce fel de miros te referi.Eu am copilarit langa o padure de conifere mmmmm...acel miros de brad si aroma parfumata a florilor de pe camp.Cand m-am mutat la oras am sintit mirosul acela nedescris de fum de masina.De atunci nu am mai pasit niciodata in oras deoarece m-am obisnuit cu mirosul acela de brad si aerul curat.Si in ziua de azi imi lipseste.

| AdriixDoo a răspuns:

Placinta de mere cu scortisoara love struck sau haine curatebatting eyelashes

| Ionela78 a răspuns:

Dulce,copilaria este cea mai dulce parte a vietii.toti dorim sa crestem sa fim mari dar cand crestem ne este cel mai dor de copilarie.profitati de ea! faceti pozne! fiti in largul vostru si distrati-va! nu vreau funda, ci vreau sa zic numai ce simt! credeti-ma!

| A98 a răspuns:

Toata dreptatea lu Amy! Si mai miroase a trandafiri!winking

| bianca9422 a răspuns:

Copilaria mea?
pai in sezonul cald miroase a iarba, tin minte ca ne jucam de v-ati ascuns pana tarziu si nu ne pasa unde ne ascundem daca ne murdarim conta sa castigam.Nu ne pasa decat sa ne distram si vad ca azi,cu amintirile astea ramai.

In sezonul rece,miroase a umed si cald in acelasi timp ne jucam cu sania din zi pana in seara,pana inghetam de tot,daca nu veneau parintii sa "ne ridice" numai plecam
si la bunica, imi puneam hainele pe soba sa se usuce si stateam cu un plovoras lung langa soba sa mi se dezghete parul si beam ceai de tei love struck

imi e atat de dor!
as da totul pentru o zi de copilarie, fara sa imi pese de nimeni si nimic decat de distractie sad

| RaceaLucia a răspuns:

Copilaria mea a fost neagra pentu ca am parinti rai

| sabilopod a răspuns:

Hmmm...probabil ca a trandafirii din gradina sau a capsunii si zmeuricile din gradina.

| dorotich a răspuns:

Sunt mirosuri de care ma bucur si acum. dar referindu'ma la adevarata copilarie, anii aceia de inpcenta si naivitate, cred ca miroase a portocale, a iarba proaspat tunsa, a zilele de vara in care ne udam (pe strada sau la scoala), mai apoi venind mama de la serviciu si certandu'ma ca sunt asa de uda big grin, a frisca pe care am avut'o pe fata mea/am pus'o pe fata altora de zilele lor de nastere cand aveau un tort alb si imens laughing, a vecinii pe care ii enervam pentru ca faceam galagie cu prietenii, a acele momente cand faceam ceva "ilegal" si ne era frica sa nu ne prinda parintii (ca de exemplu dadeam mingea la cineva in curte si intram pe furis dupa ea, ca sa putem sa luam visine din curtea omului laughing, etc.), a toti acei modelino pe care i'am spart, intamplator sau nu, afara sau in casa, a catelul meu pe care il mutilam (trageam de coada, de limba, de urechi) si el saracu' statea si ma lingea (acel catel il mai am si acum big grin) etc. etc. etc.
sunt atatea "mirosuri" care imi aduc aminte de toate prostiile pe care le faceam cand eram mai mica. big grin
"mirosul copilariei" este un amestec de arome, fantezii, vise si amintiri, pe care le voi pastra cu mine tot timpul. happy

| ?Name? a răspuns:

A toate florile amestecate,dar, cred ca a mea e, lacramioara!

| bolly a răspuns:

Guma de capsuni!love struck.

| astrid_2414 a răspuns:

Iarba verde, copacii plini de fructe, plimbarile prin padure dar si nelipsitele jocuri ale copilariei. De asemeni si mirosul prajiturilor facute cu mama. Copilaria e chiar frumoasa!

Dar mirosul copilariei tale care este? happy

| yonela96 a răspuns:

Mirosul naturii este si mirosul copilariei mele.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

De balega proaspata...

| Cryssa_1226 a răspuns:

Scortisora

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Gogosi,sandwich cald,clatite, cascaval pane(nu mai mananc asa ceva, dar mirosul imi aduce aminte de copilarie...)

| Anutzushka a răspuns:

De flori de cires

| VladConstantin20 a răspuns:

Ah,copilăria...ce n-aș da să mai trăiesc o zi din ea iarăși sigh dar din păcate nu mai revine...Mda,copilăria mea miroase a mai multe lucruri,primul ar fi aerul proaspăt pe care îl respiram înainte dimineața, a flori din grădina bunicii care îmi plăcea să le rup whistling dar mai ales mirosea a inocență și a simplitate, când nu aveai atâtea griji și nu știai ce vine.Cine nu ar vrea din nou măcar câteva minute din acea perioadă?

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Un miros mai frumos decat cel al trandafirului, mai delicat ca un fluture si mai dulce decat parfumul mamei. Mirosul copilariei este sufletul pentru mine.

| EuSiCuMine a răspuns:

Mirosul de iarba proaspata, de nisipul cald al verii, de florile cu un parfum exotic love struck

| EllaEllii a răspuns:

Mirosul copilariei mele nu stiu exact care este dar stiu ca e asa:
-foarte dulce
-inocent
-a desenelor animate
-a jocurilor (sotron,elastic, prinsa, 1 2 3 la perete stai, etc.)
-a pantofilor mamei mai mari cu vreo 10 numere mai mari
-a margelelor bunicii
-ale povestirilor bunicului
-a mesului la pescuit cu tatal
-a celei mai bune prietene
Nu o voi uita nici odata deoarece e una dintre cele mai frumoase parti ale vietii.

| lolobv a răspuns:

Mirosul de minge, de o baie. de sarit un gard la cireselaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coca-cola

| nelutzu_7056 a răspuns:

Mirosul copilariei mele este alcolul

| poliku a răspuns:

Mirosul copilariei mele este exact inversul adolescentei melebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De guma turbo :X:X:X doamne ce coplarie am avut noi si saraci8i copii din ziua de azi vor sa aiasa afara si cu 300.000 de lei. noi ne multumeam cu 50 bani ne luam guma turbo si mentosane si eram cei mai happy de pe pamant X:

| AndreeaBucuresti a răspuns:

Miroase a sifon big grin laughing

| UnuAltu a răspuns:

Miros de ciocolata dulce amarui cu stafide

Întrebări similare