NOname
| NOname a întrebat:

Care este mirosul copilăriei tale?

174 răspunsuri:
| Mada4ghn a răspuns:

Portocalelehappy

| marinica a răspuns:

Mirosul de fin cosit proaspat,mirosul padurii seara,al intregii familii cind ne asezamla masa,eram opt cu parintii,dar aveam de toate, si nu pot uita mirosul cartilor de povesti pe care le luam de la biblioteca, citeamffff.mult

| greenmile00 a răspuns:

Pai de prin 86 a inceput sa miroasa a cernobil, ce aroma plina de energie! laughing

dar serios vorbind acum, mirosul copilariei probabil ca are tenta de inocenta, asta ca sa o dam putin in filosofie happy miroase a experiente intrigante, a surprize nebanuite ce tind catre melancolie urmarite cu un aer subiectiv ce intr-un fel altereaza ideea de maturitate happy
Interesanta intrebare...

| TokyoGirl a răspuns:

Miros de floricele parfumate si de bUCURII!

| Ea a răspuns:

Copilaria mea miroase a locurile inalte pe care obisnuiam sa ma catar si incepeam sa plang pentru ca nu mai puteam sa cobor laughing. Miroase a ploile in timpul carora faceam clatite cu mama sau dormeam, a nuca de cocos din prajiturile de Craciun, a veselia cu care imi intampinam tatal cand venea de la servici, a baloanele pe care imi placea se le umflu pana explodau, a mainile fratelui meu care imi stergeau lacrimile atunci cand plangeam dupa mama. Miroase a orele de la pranz in care ma obliga bunica sa dorm si nu reuseam, a apa de ploaie in care ma balaceam in zilele de vara, a lanul de grau in care imi place sa ma duc si acum uneori... happy

| 3ntzz a răspuns:

Pai mirosul de...mucenici muntenesti :->...prea fain

| ღNameღ a răspuns:

A toate florile amestecate,dar, cred ca a mea e, lacramioara!

| Loly a răspuns:

Mirosul liliacului si a iasomiei. Dar cel mai mult imi lipseste mirosul fericirii care era mereu prezent in casa mea.

| bianca9422 a răspuns:

Copilaria mea?
pai in sezonul cald miroase a iarba, tin minte ca ne jucam de v-ati ascuns pana tarziu si nu ne pasa unde ne ascundem daca ne murdarim conta sa castigam.Nu ne pasa decat sa ne distram si vad ca azi,cu amintirile astea ramai.

In sezonul rece,miroase a umed si cald in acelasi timp ne jucam cu sania din zi pana in seara,pana inghetam de tot,daca nu veneau parintii sa "ne ridice" numai plecam
si la bunica, imi puneam hainele pe soba sa se usuce si stateam cu un plovoras lung langa soba sa mi se dezghete parul si beam ceai de tei love struck

imi e atat de dor!
as da totul pentru o zi de copilarie, fara sa imi pese de nimeni si nimic decat de distractie sad

| fdhgcvnb a răspuns:

Gutui; apa de ploaie; piele; caise crude; pin zdrobit; cerneala; par umed; iarba proaspat cosita; motorina; rugina; sare; sange; flori de tei; mesteacan; nisip; scortisoara; hartie; emotie; lemn uscat; noroi; faina; efort; instalatie arsa; maro; argint vechi; plante medicinale uscate; plastic; zambet; fum; om; suferinta; identitate; zapada; coca; rumegus; scrum; ciocolata; abandon; infinit...

| fdhgcvnb a răspuns:

Aer de munte; ecou; cafea; mentosane; tradare; eugenii; praf; haine practic inghetate de pe culme; tom si jerry; pene; plastic ars; cauciuc; mirosul sarat de apa de mare; dezamagire; stabilitate;,,de ce?,,; parfumul mamei si al sevetelelor pe care isi incerca rujul; sticla sparta; asfalt; ochi mari, caprui/gri, somnorosi; poezie...

| DaddySGirl a răspuns:

Un miros dulce.Si prin asta am spus tot.Btw,dragi cititori,nu cred ca NOname se referea tocmai la mirosurile de neuitat ale copilariei,ci la mirosul ei,felul in care v-o amintiti.A fost ceva dulce si intens,sau poate ceva pueril,lipsit de miros,poate ceva ce va produce lacrimi,un miros iute,sau unul ce va lasa o oarecare sila scarbindu-va numai prin gand.
Imi cer scuze daca am intuit gresit. Oricum, o intrebare frumoasa, si interesanta! Nu va jenati sa va aduceti aminte si sa impartasiti cu ceilalti.Desi se spune ca trecutul nu conteaza si se axeaza pe zicala „Traieste clipa!",trebuie sa ne pese de ce a fost,pentru a ne schimba,a ramane la fel, a ne dezvolta, a fi rationali si mai ales a ne pasa!

| Progeniturã a răspuns:

Ulei de gatit.
Imi aduc aminte ca am luat sticla de ulei din dulap si mi-am varsat-o toata in cap. Si mama m-a batut cu tigaia pana s-a rupt coada

| qwertyz a răspuns:

Mirosul banilor laughing

| flaby a răspuns:

Cel mai mult simteam mirosul de noroi in care eram aruncat mereu cand cei mari se luau de mine, eu fiind prea mic nu aveam ce sa fac, ma supuneam tot timpu.acum aceia cu toate ca sunt mai mari ca mine nu se mai iau de mine, poate chiar invers... in fn, cand esti mic esti foarte fragil... nu poti sa faci nimic, straight face

| krl11 a răspuns:

Pentru mine mirosul de lapte.

| Helăăău a răspuns:

Mirosul copilariei.Mmm nu pot sa zic un miros la propriu, dar imi aduc aminte(si inca mai traiesc) mirosul libertatii. E extrem de frumos sa fii copil :-x de anii ar mai incetini... day dreaming sad

| MindExplode a răspuns:

Mirosul de noroi cand plouahappy

| Ssshadow a răspuns:

Dupa mine... a loto pizza laughing (glumeam)
Depinde de Craciun miros de placinte,cozonaci, prajituri, etc
Primavara are mirosul florilor de primavara...
Vara are mirosul a o mie de flori... si a transpiratie laughing
Si toamna mirosul vantului al frunzelor ruginii (nu stiu daca miroase laughing ) miros proaspat.

| BugsBunny_8643 a răspuns:

Miroase a mai multe chestii cum ar fi a parfumul meu /cand ma duc undeva,a transpiratie/cand ma intorc de la joaca,a inghetata /cand e vara,a ars /cand fece mama ceva nou de mancare, a prietenie/cand stau cu prieteni, a iarba cosita /cand ma duc in parc, a copaci/cand sunt la ore.

| UnuAltu a răspuns:

Miros de ciocolata dulce amarui cu stafide

| FeelingFine a răspuns:

Mirosul de fructe de padure =)

| summer12 a răspuns:

Lemn,iarba, fan, papusoi, pietre de rau, bomboane dulci...

| Addiction a răspuns:

Mirosul padurii

| EllaEllii a răspuns:

Mirosul copilariei mele nu stiu exact care este dar stiu ca e asa:
-foarte dulce
-inocent
-a desenelor animate
-a jocurilor (sotron,elastic, prinsa, 1 2 3 la perete stai, etc.)
-a pantofilor mamei mai mari cu vreo 10 numere mai mari
-a margelelor bunicii
-ale povestirilor bunicului
-a mesului la pescuit cu tatal
-a celei mai bune prietene
Nu o voi uita nici odata deoarece e una dintre cele mai frumoase parti ale vietii.

| kat2108 a răspuns:

Mirosul de mere si scortisoara.

| Fuck69 a răspuns:

Mirosul copilariei mele este : pepenele :X Si acum imi mai da un sentiment ff placut. Parca mas intoarce in timp happy

| TheFeeye a răspuns:

A mea nu are miros :-s.
Mai am de asteptat pana sa imi dau seama ce miros are.

| VaRogAjutor a răspuns:

Mirosul copilariei... Ffff din punct de vedere este mirosul distractiei si al comediei...
pentru ca un adult nu se distreaza mai mult si mai bine decat un copil!

Întrebări similare