Un parfum al mamei... ceva care miroase a prospat spalat, a flori si a ceva intepator, dar placut. niciodata nu am stiut cum se numeste acel parfum. ["i remember all those crazy things we said, we left them running through our head. all those crazy things we did, don`t think about it, just went with it..."
AA nu am avut o copilarie nu stiu ce aia scopilarie fara tata si fara mama doar cu binici e naspaaaaaaaaaaaaa
Mirosul liliacului si a iasomiei. Dar cel mai mult imi lipseste mirosul fericirii care era mereu prezent in casa mea.
Flori de tei... Aveam un tei langa fereastra, dimineata, vara bunica imi deschidea fereastra...ma trezea mirosul de tei inflorit.
Mirosul copilariei mele este unul pe care nu-l voi uita.Este mirosul de tara pe care-l miroseam la tara bunicilor mei, este mirosul salciei pe langa care treceam cu mama, e mirosul ceaiului de lamaie pe care-l beiam cand eram mica si multe altele.
Mirosul acela de dupa ploaie . Abia asteptam sa se opreasca ploaia ca sa o intreb pe bunica : " Ma lasi la poarta la Mihaela, sa ne jucam? " ( Vacantele la tara sunt cele mai frumoase )
Mirosul de dupa ploaie deoarece cand ploua timpul se oprea si puteam savura momentul acela, iar acum pot face la fel amintindu-mi clipele dintr-o anumita perioada din copilarie...
LisaJulie întreabă: