NOname
| NOname a întrebat:

Care este mirosul copilăriei tale?

174 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coca-cola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De guma turbo :X:X:X doamne ce coplarie am avut noi si saraci8i copii din ziua de azi vor sa aiasa afara si cu 300.000 de lei. noi ne multumeam cu 50 bani ne luam guma turbo si mentosane si eram cei mai happy de pe pamant X:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mirosul viorelelor, de fiecare data cand au inflorit mereu le duceam vecinelor si nu pot uita niciodata cat de mult s-au bucurat cand au vazut ca le duceam flori. Si sa nu uit si de mirosul cireselor, mereu mi le puneam ca cercei. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mirosul Hubba-Bubba si Stress.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm...miros de țară, de curat, de ploaie de vara, de iasomie, de pufuleți înveliți în ciocolata, de corcodușe cu sarelaughing, de gutui coapte în cuptor, de mămăligă coapta pe plita, de foc... și lista ar putea continua la nesfârșit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miroase a fericire!

| Jonathan a răspuns:

A ****

| Summer4ever a răspuns:

Flori de tei... Aveam un tei langa fereastra, dimineata, vara bunica imi deschidea fereastra...ma trezea mirosul de tei inflorit.happy

| AndreeaBucuresti a răspuns:

Miroase a sifon big grin laughing

| Molohul a răspuns:

Mirosul de guma turbo.day dreaming

| vox a răspuns:

Copilaria miroase a laptic, a gutuielor puse de mama pe dulap, si a pupicului dulce amarui primit de la vecina mea cu ochii albastri.

| Anutzushka a răspuns:

De flori de cires

| Iulika1998 a răspuns:

Pai este un miros foarte dulce.pentru ca, cand esti copil poti face o multime de lucruri fascinante happy

| mada13 a răspuns:

Pai are miros de trandafiri!happy

| fireflake a răspuns:

Mirosul de flori din crema mamei de fata. in fiecare dimineata cand pleca la serviciu, se oprea langa patul meu sa ma sarute pe obraz. pielea ei fina, somnul, parfumul cremei...parca voiam sa strig din vis dupa ea sa mai stea. n-am mai intanit niciodata acel parfum in nicio crema si nici nu l-as putea descrie.

| ExpertoBack a răspuns:

Mie numi pute a nimic.la voi?

| roxi_9078 a răspuns:

Scorcisoara

| diana_2040 a răspuns:

Eu nu pot sa-ti explic! adica nu stiu scuzee

| diana_2040 a răspuns:

De trandafiri rosii!

| ionelss a răspuns:

Desi stau la oras mirosul de fan proaspat cosit

| liviu71978 a răspuns:

De virginalaughing