Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.
Interesant,uite că nu mă aşteptam la un aşa răspuns. Îmi plac lucrurile croşetate gen http://www.senpolia.ro/......gete.html. Mult succes să faci lucruşoare minunate cu cele doauă mânuţe vrednice.
Eu nimi omor timpul iesind pe afara si juknd fotbal sau sa stau la pc sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu
Pai eu pictez, incerc sa invat dansuri de pe youtube, voley si uneori citit. Nu am mult timp dupa scoala.
Iui handball, foarte frumos. Eu făcusem ceva volley, dar am renunţat. Multă baftă în continuare.
Fac mancare, spal, curatenie, calculator stau in pat si ma uit la tv, de multe ori vreau doar sa stau si sa nu fac absolut nimic
Imi place sa petrec timpul cu prietenii, sa fac poze cat mai artistice. Dar imi fac timp si pentru teme.
Frumos,mai cunosc pe cineva care cântă la tobe. Linkin Park asculta vărul meu,el mi-a făcut savurare din acest gen,eu ascultam Simple Plan.În rest,scriam şi eu, dar acum am lenevit, citesc în special romane de aventură. Frumos site-ul, nu-l ştiam. Mulţumesc pentru răspuns, numai bine.
Cel mai mult vizionez anime[am o lista de peste 47 de seri terminate care o serie cuprinde minim 12 ep si max 500 de episoade.]
M-ai ma uit la Doza de Has; Desenez; compun poezi; citesc romane[ador romanele de phisologie,politiste,misterioase in general cele cu cazuri sic ele cu paranormale]
Ascult muzica in timp ce imi place sa inventez dansuri pe ele,mai fac si karaoke si ma joc jocuri inline[Conquistador,AQW adica adventure quest world, metin, grepolis, Lady popular, Ballono..ect ]
Ceva rău nu ar fi în a scrie sau a citi, dar faptul că şi timpul pentru odihnă îl iroseşti, e ceva grav. Şi ce scrii, ce citeşti?
Foarte frumos. Ai putea să-ţi faci un blog cu creaţiile tale, sigur vor fi apreciate şi poate cine ştie şi cumpărate. Felicitări!
"Învăţ" l-ai lăsat pe ultimul loc. E foarte bine că ştii să-ţi consumi timpul în mod practic.
Sigur orice răspuns e bine venit atâta timp cât ţine de subiect. Mulţumesc, numai bine.
Dacă îţi place dansul ai putea să te înscrii la dansuri sportive, sunt frumoase.
Pai sincer de ceva vreme(de cand s-a racorit) stau mai mult prin casa sau pe la prieteni. Daca e sa fie cald imi omor timpul cu tot felul de sporturi: fotbal, baschet, alergat(prin parc), concursuri de jonglat cu mingea...(sunt destul de activ in perioada primavara-toamna .
Avem şi o gospodină, felicitări. Cât despre " de multe ori vreau doar sa stau si sa nu fac absolut nimic " te înţeleg perfect.
Fotografia este o altă artă deosebită şi de apreciat. Frumos şi felicitări că nu uiţi de teme. Fi silitoare că nu strică.
Cel mai mult ma pasioneaza teatrul, imi place mult sa recit. In ultima perioada imi omor timpul liber facand cuvinte incrucisate si stand in fata calculatorului.
Ador sa citesc, dar si sa ma plimb, sa fac poze la peisaje si sa admir frumusetea unor locuri.
La calculator jucandu-ma euro truck simulator cu un Logitech g27... sperand ca intr-o buna zi ma voi urca la volanul unui tir adevarat
Invat, ascult muzica, desenez, ies cu prietenii... Si cateodata cant, devine o pasiune.
Şi eu când eram mică mă uitam la Naruto. Conquistador mai joc şi acum e frumos. Bravo, o seară cu zâmbet!
anss23 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: