Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.
Nu prea am mult timp liber(fac volei)si cand am timp citesc sau sunt pe calculator
PC-ul normal. ma joc mult pe el deoarece nu prea am ce face nu am prieteni asa mai aproape de mine
Ma pasioneaza jocurile, filmele, muzica rap, rock/metal, comedia buna si sa imi omor timpul pe net.
Cartea ai citit-o? Cu Forest Gump!? E super tare!
Eu imi omor timpul liber cu Studierea personalitatilor istoricece m-au impresionat, acum m-am oprit la Adolf Hitler! E senzational! Filme si carti despre el, chiar acum citesc Mein Kampf9(Razboiul meu), scrisa chiar de el! Autobiografie! E de senzatieee!
Plus la asta scriu(fac PRG- role playng game) pe DarkMark...
Si desenez! Benzi desenate!
Innot,tenis,karate i calarie ca sporturi, iar ca hobby-uri cu care imi omor timpul cu mult drag se de care sunt pasionata este chitara si pianul desigut cand si vocal foarte bine! Da toate aceste lucruri le practic mereu!
Pe mine cel mai mult ma pasioneaza....Limba franceza.Scriu poezii si fragmente de proza in franceza si citesc povesti...
Îmi place mult să călătorsc și să observ natura, îmi omor timpul citind și stând la PC
Nu m-am gandit sa citesc cartea.In mare parte respecta filmul?
Eu, de obicei, desenez [ sunt la artă ]. Dar pe lângă mi-am propus să învăţ să fac tatuaje [ sper că o să reuşesc cât mai repede ]. În rest. plimbări lungi prin parc, ieşiri cu prietenii, filme, seriale. Orice lucru nou e bine primit.
In timpul meu liber citesc.
carti despre astronomie, mistere, despre lucruri inexplicabile, piramide, extraterestri si lista continua.
Vrea sa cred ca nu-mi omor timpu
Ador psihologia, asa ca...''citesc'' oameni
Somn usor
Un serial de la inceput pana la capat.
Muzica.
Cateva filme. (nu cu zombie sau mai stiu eu ce)
Lucru manual. (tamplarie nivel incepator)
Poi de foarte multe ori jocurile pe calculator, scapt de trecerea inceata a timpului prin muzica si alaturi de prieteni , un alt hobby ar fi aventura descoperind lucruri noi , iesirile
Jumate din zi se duce la munca. Apoi 1 ora sau 2 odihna(relaxare, somn etc. ). Seara, inainte sa dorm citesc. Ador sa fac asta.
Din pacate nu am timp pentru toate pasiunile pe care le am; si am multe pentru ca am pus suflet in tot ce am invatat sa fac,si am facut,incepand de la muzica si literatura,pana la artizanat,de la grafica si fotografie, pana la plimbari cu bicicleta, de la traforaj pana la gradinarit.
Daca mi-ar fi placut mai putine lucruri in viata, probabil ca as fi gasit timp pentru ele, dar asa... timpul e cel mai mare dusman al meu .
Ma pasioneaza scrierea creativa, cititul si scriu chiar. Ador sa ma uit la filme vechi si, in timpul liber, citesc sau ies la un film.
Imi place foarte mult sa fac fotografii si ii fac multe la bebelusul meu asa ca combin pasiunea cu ingrijirea copilului si cu pc-ul mai am de lucru da mai putin ca nu ma lasa piticu
Imi omor timpul cu calculatorul si televizorul.
Mai citesc din cand in cand o carte.
Ti-as recomanda sa citesti Regina sudului.
Este cea mai interesanta carte pe care am citit-o eu.
In primul rand, ador arta in special teatrul...de cand joc teatru simt ca m-am dezvoltat spiritual, tinand cont faptul ca arta are efect cathartic.
In al doilea rand, ma pasioneaza psihologia. De cateva luni sunt foarte atenta la chestiile legate de dezvoltare personala.
anss23 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: