Întrebare recomandată | scrisoarededragoste a întrebat:

Ce vă pasionează în mod deosebit, ce hobby-uri aveţi şi cum vă omorâţi timpul liber? ( fiţi cât mai sociabili ). Mulţumesc pentru atenţia acordată!

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.

163 răspunsuri:
| scrisoarededragoste explică (pentru stefania25):

Lol. Chiar mereu, mereu TPU? Nu-i bine vezi, îţi strici vederea.

| scrisoarededragoste explică (pentru TheBirdOfTheHermes):

E foarte bine, bravo.

| scrisoarededragoste explică (pentru aleeks):

Deci iarna nu este chiar unul din anotimpurile tale preferate. Eu prefer şi sporturile de iarnă. Mulţumesc pentru răspuns!

| c0ton a răspuns:

Citind carti reviste educativeraspunzand la intrebari pe TPU jucand un joc daca este.

| scrisoarededragoste explică (pentru Laurretta):

Eşti prima până acum care pronunţă cuvântul "teatru". Da, este minunat.

Cuvintele incrucişate îmi aduc aminte de spital, numai acolo îmi omoram timpul cu aşa ceva, deci nu-mi plac. He he!

| scrisoarededragoste explică (pentru pwp):

Felicitări faci ceea ce este frumos. Mulţumesc pentru răspuns.

| scrisoarededragoste explică (pentru ReZiSTorr):

Sigur că te vei urca, dar nu jucându-te, ci învăţând. Baftă la scoală.

| bogdan3l1997 a răspuns:

FIlme,Jocuri(Metin,Counter,GTA,NFS) pe afara cu prietenii, dormlaughing

| scrisoarededragoste explică (pentru Rumi):

Dacă ai voce e minunat, bravo!

| scrisoarededragoste explică (pentru c0ton):

Bravo,mulţumesc pentru răspuns!

| NoLoveNoStress a răspuns:

Nu stiu daca o sa-ti placa puppy dog eyes, dar totusi iti spun : pai desenez, ascult muzica, colectionez tot felul de esarfe laughing, am foarte multe hobby-uri, dar in special desenul. Ma relaxeaza love struck Tu ce hobby-uri ai :*?

| Ralucush123456 a răspuns:

Filme, muzica, cantatul, desenatul. Depinde de ce-ti place tie. happy Fa mai multe si alege cateva care-ti plac mai tare tie. happy

| pwp a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Cu placere happy Felicitari pentru intrebarea pusa happy

Răspuns utilizator avertizat
| ReZiSTorr a răspuns:

Mersi

| Rumi a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Nu stiu sigur daca am voce. O prietena care face canto m-a ascultat si mi-a spus ca daca as da proba la grupul ei, m-ar primi. Nu am dat, pentru ca pur si simplu nu vad aceasta "meserie" un stil de viata. Plus ca parintii mei nu m-au auzit niciodata cantand, eu cant doar cand sunt singura. Sunt destul de rusinoasa.

| SkyIsMyLimit a răspuns:

Cu citit fantasy!

| Sagane a răspuns:

Eu imi omor timpul k pasiunea mea graffitiul.si ma mai dau pe role bine.ma intalnesc k prieteni facem concursuri cu skatul...etc

| Niiiicu a răspuns:

Pai ma joc,ma plim in natura imi place foarte mult,merg cu bicicleta,prin parcuri,ma uit la tv, si cand am citesc un ziar/reviste, iubesc muzica nu cred ca as rezista o zi fara sa ascult muzica:X, sa ma distrez cu prietenii in oras, dar tu ca m-ai facut curios?happy

| Vladimir10 a răspuns:

Statul la calculator....ma c-am plictisesc dar asta ehappy

| scrisoarededragoste explică (pentru NoLoveNoStress):

Cum să nu îmi placă, din moment ce este un răspuns frumos. Mă bucur că ai foarte multe hobby-uri, eu am răspuns deja, cteşte celelalte răspunsuri date a celorlalţi utilizatori.

| scrisoarededragoste explică (pentru Ralucush123456):

Am precizat într-un răspuns mai sus, nu am pus acestă întrebare pentru că nu aş ştii cum să-mi ocup timpul, ci a vă cunoaşte pe voi.

| ninarus a răspuns:

Buna scrisoarededragoste! Eu imi omor timpul facind shopping la Mall.Incearca si tu e SUPER COOL!

| scrisoarededragoste explică (pentru pwp):

Mă bucur că ţi-a plăcut întrebarea. Te mai aştept prin vizită şi cu alte ocezii. O seară cu zâmbete.

| Dahliaa a răspuns:

Eu ador să cânt. Muzica este pasiunea mea. Când sunt tristă, cânt sau ascult muzică și mă liniștesc. La desen și la celelalte lucruri nu prea sunt pricepută. Dar muzica este viața mea. Nu știu cum ar fi fost lumea fără muzică... tristă, pustie...

| BiiaBiianca a răspuns:

Pai...muzica...cant la chitara, citesc..etc.

| BiancaaaO a răspuns:

In timpul liber ma uit la seriale coreene! multe serale coreene love struck

| DanielleOwl a răspuns:

Buna! Eu imi omor timpul prin fel de fel de activitati :
Citesc carti, desenez, scriu poeme si povestiri, fac exercitii fizice, ma plimb, mai stau si eu pe net ca toata lumea, mai scriu pe blog...
Daca nu sti cu ce sa iti omori timpul, cred ca cel mai bine ar fi sa cauti ceva ce te pasioneaza in mod deosebit. Pune-ti intrebari : Ce-mi place mie? Ce vreau eu de la viata? Cum traiesc? Sunt multumit de toate astea?
Sper ca ti-a placut raspunsul meu.

Răspuns utilizator avertizat
| Ioanaksb a răspuns:

Imi place sa ma plimb si sa ma uit la filme, iar atunci cand ma plictisesc desenez.Ma gandeam sa ma duc si la volei.

Întrebări similare