Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.
Imi omor timpul in modul urmator:
-stau la pc
-ascult muzica
-desenez
-invat
-creez "obiecte" din hartie (origami )
-ies in oras cu prietenii
-ma uit la tv
-citest povesti pe net
-ma joc la PS2
-scriu povesti
-merg in vizita la alti prieteni
-stau si ma plictisesc
Iar cat pentru hobby.uri imi place mult sa desenez si sa gatesc in special clatite.aaa da era sa uit ador sa ascult muzica ca toti ceilati!
Depinde de perioada. Vorbesc, stau cu iubitul, ies cu prietenii, cu familia, am o mare pasiune pentru filmele bune, dar ce ii drept e ca pictez de cand ma stiu!
Talent am...imaginatie imi mai trebuie
Adica, am desenat orice, si acum nu prea mai am inspiratie...
Imi plac petrecerile, sa dansez foarte mult, dansul e lumea mea...si shopping-ul, sa nu uit!
Da, este foarte frumos si distractiv teatrul. Sincer si eu tot in spital am inceput sa fac cuvintele incrucisate, insa acum ma distrez sa le fac cu colega mea de banca in timpul orelor
Pai eu de obicei desenez, cant, stau pe net, mai fac din teme ca sa scap de ele, incep sa ma machez in moduri ciudate asa din amuzament, poate mai stau la tv, dansez, merg la magazin si imi cumpar ceva de rontait...cam astea fac eu in timpul liber! imi dai si mie fundita?
Ma pasioneaza parkour si freerunning.
Imi omor timpul prin a imi cunoaste limitele corpului.
P.S E ceva incredibil
Counter strike, muzica, Warhammer 40.000 Dawn of War - DARK CRUSADE, red alert 2-3
Îmi place sportul, fotbalul în special (joc de distracţie) şi practic oricând am ocazia, îmi plac jocurile pe computer, drumeţiile pe munte, excursiile...şi cam atât
Stau pe facebook, ies cu prietenii, fac parkour, sau joc jocuri in retea cu colegii si vorbim prin skype.
Buna. Ma pasioneaza dansul, imi place sa dansez, imi place muzica, dar si sa citesc.Chiar luni astept un colet de carti din triologia ''Fortele raului absolut''. Ador sa citesc, dar mai mult sa vad multe carti in biblioteca. De fapt, am mai multe pasiuni, mersul cu rolele, bicicleta, la vara vreau sa invat sarituri de coarda mai grele, poate fac ceva. Cred ca mai exista lucruri care m-ar putea pasiona, dar pe care inca nu le-am descoperit. In timpul liber, pe langa iesit pe afara, jucat cu catelul meu Astro, mai vizionez si filme. Ultimele 2 filme pe care le-am vazut recent au fost ''War of the Worlds'' si ''Breaking Dawn 2'', iar azi serialul ''Faith- The great Doctor''(serial coreean). Cand vreau sa ma uit la filme, il iau pe tati cu mine si ne uitam amandoi, de la el am ''mostenit'' pasiunea pentru filme, mai ales cele de actiune. Acum astept sa apara pe net. True Blood, pentru ca nu am HBO ca sa pot sa-l vad la TV. Pe tine ce te pasioneaza?
Pai... citesc, fac bratari din ata(bratarile prieteniei), ma duc la cate-o prietena si... cam atat
Imi omor timpu in ultimul timp citind despre Dumnezeu ma pasioneaza cititil despe El
Păi in primul rând, îmi place să umblu cu prietenii, prin parc, prin centru pe un prind. Dacă nu-s disponibili îmi omor și eu timpul pe facebook sau la un film
Ma pasioneaza arta desenului, handbalul si concursurile.imi omor timpul liber cu temele.
Muzica si fotografia ma pasioneaza in mod deosebit. Hobby'uri : sa cant, sa scriu povesti, sa compun cantece. Si alte hobby'uri. In timpul liber cant, in ultima vreme fac mult sport, citest, invat, dansez, ma joc cu animalele ( am 3 : 2 papagali si o catelusa si le iubesc pe toate ), ies pe afara, vorbesc cu prietenii, imi fac benzi desenate, creez chestii, scriu despre mine, stau pe TPU, cant la pian virtual, ma uit la TV, stau pe calculator, ma uit la seriale, ma uit la desene animate din copilarie, cotrobai pe sit'uri si multe alte lucruri prea multe ca sa le enumar.
Eu ador sa cant la chitara...in fine mie imi place in general muzica app toate genurile!
Statul la calc, vizionez filmulete, bancuri, poze hazlii - in special pe http://www.grozav.ro sau video.grozav.ro
Bună!
Eu îmi ocup timpul trăiind. Adică stau pe TPU, îmi place pictura/desenul, stau cu famillia/prietenii/duşmanii, fumez.
Pe curând!
anss23 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: