Întrebare recomandată | scrisoarededragoste a întrebat:

Ce vă pasionează în mod deosebit, ce hobby-uri aveţi şi cum vă omorâţi timpul liber? ( fiţi cât mai sociabili ). Mulţumesc pentru atenţia acordată!

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.

163 răspunsuri:
| Andr3y007 a răspuns:

Dar hobbiul tau care este?

| Gregory a răspuns:

Salutare. În timpul liber îmi place să desfășor următoarele activități:
- să merg la Sfânta Biserică;
- să citesc;
- să mă plimb sau să călătoresc (când am posibilitatea);
- să ies cu prietenii;
- să îmi ajut semenii (dacă au nevoie);
- să ascult muzică;
- să vizionez filme, desene animate sau vreo eminsiune interesantă;
- să merg la cumpărături;
- să fac curățenie;
- să intru pe internet.
Tu cum îți petreci timpul liber? happy

| scrisoarededragoste explică (pentru AnWtZyKa):

"Fundiţa" o va primi cine o merită. De fapt mult mai multe răspunsuri decât mă aşteptam îmi plac, dar va trebui să aleg doar un răspuns câştigotor pe care-l voi premia. Aşa că v-am votat pe toţi la rând. O seară cu zâmbete tuturor.

| scrisoarededragoste explică (pentru cristi202):

Foarte frumos, să fi binecuvântat.

| scrisoarededragoste explică (pentru StewartCassie):

Şi pe mine mă pasionează pictura, pianul, desenul tehnic... dacă este vremea bună ies la o plimbare cu rolele, cu bicicleta, fac o partidă de tenis de câmp sau pur şi simplu fotografiez minunăţiile ce ne înconjoară zi de zi.

| scrisoarededragoste explică (pentru Andr3y007):

Multe. Am mai răspuns printre picături,dar să nu citiţi niciunul. Îmi place pictura, pianul, desenul tehnic, plimbările în aer liber, fotografia etc etc.

| scrisoarededragoste explică (pentru Gregory):

Cu mare drag şi cu mare atenţie depinde de fiecare zi în parte. De exemplu astăzi mi-am ocupat timpul liber îngrijind o rândunică care a căzut de pe blocul vecin sau vreun etaj. S-a ales cu ciocul puţin rupt, dar acum e teafără, am reuşit să o scap de ghiarele pisicii ce dădea târcoale. În general îmi place pictura, desenul tehnic, fotografia etc Tot ceea ce se numeşte "artă". God bless you!

| scrisoarededragoste explică (pentru Niiiicu):

Depinde de fiecare zi în parte. În general mă pasionează pictura, pianul, desenul tehnic, teatrul, iar dacă este vremea bună ies la o plimbare cu rolele, cu bicicleta, fac o partidă de tenis de câmp sau pur şi simplu fotografiez minunăţiile ce ne înconjoară zi de zi.

| Niiiicu a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Frumos,si mie imi place sa ies in natura dar si sa fac pozehappy

| scrisoarededragoste explică (pentru Niiiicu):

Mă bucur.Numai bine!

| Gregory a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Thank you. God bless you too. happy
Minunat! Mă bucur că mai există astfel de oameni. Dumnezeu să te ajute în toate cele bune. happy

| scrisoarededragoste explică (pentru Gregory):

Şi pe tine la fel. Fi binecuvântat. happy

| scrisoarededragoste explică:

Roxyy16,Gregory,tputputpu123, pup, cristi202 aceştia sunt utilizatorii care merită câte o medalie pentru răspunsurile lor, dar cum pot acorda decât una singură (din păcate) va merge către... cristi202.

Felicitări tuturor!

Întrebări similare