Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!
Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:
La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?
Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10, un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.
Multa bafta!
Ne bucuram foarte, foarte mult! O vara cat mai frumoasa!
Alexandra - TPU
Pe o insula exotica, pustie, doar eu si iubitul meu, o mare cristalina, albastra si o plaja cu nisip fin...
Vacanta ideala? mintea si sufletul meu simt deja nevoia disperata de a evada, de a respira parfum de mare, iubire si speranta-nopti fierbinti de vara ce pastreaza amintirile de iubire si pasiune, seri romantice pe malul marii.
Vreau sa plec la mare, sa-mi scot visele la soare, sa le fac sa simta parfumul marii, sa-mi spal sufletul in apa sarata si cu alge, in mangaierea razelor de soare ale diminetii. Vreau sa ma scutur de platosa seriozitatii si a constiinciozitatii, de sablonul de studenta ideala si sa ma intorc spre mine insami, spre fata vesela si nebuna care e in stare sa alerge o ora intreaga pe plaja, care asculta muzica la maxim si se imbraca in culor tari in timp ce viseaza cu ochii deschisi, fata indragostita de parfumurile dulci si aromate, de florile de camp, de noptile nesfarsite si neuitate de vara.
Adevarata vacanta, cea din sufletul meu, vreau sa fie vacanta in care sa ma imbrac numai in alb si sa ma plimb ore in sir, sa visez cu ochii deschisi intinsa direct pe nisipul fierbine.
Aceasta vacanta vreau sa-mi deschida sufletul, sa-mi vindece mintea si sa-mi umple inima de iubire.
Mi-ar place sa merg in insula CRETA.Marea,cerul si pamantul formeaza acolo un TOT de o frumusete fantastica.M-as plimba pe scaritele inguste dintre casute, as admira florile multicolore plantate peste tot, as face plaja pe nisipul fierbinte, as gusta manacarurile specifice grecesti.CRETA pentru mine ar fi taramul unde linistea, aerul curat, peisajele ar face ca vacanta mea sa fie de neuitat.
As vrea o excursie intr-o tara straina(de preferat Spania), dar sunt multumita sa imi petrec vacanta si in Romania pe plaja!
Tot deauna am vrut ca parinti sa nu ma mai zica ca sunt un copil mic si ca vreau sa fac macar odat cv important in lume pentru mine...Visul meu este sa am putin respect
Vacanta perfecta este una de neuitat. Daca ar fi sa plec undeva in vacanta as alege Parisul cea mai romantita tara din lume.As vizita toate locurile si in deosebi turnul Eifel.Visez in continuare la acesta vacanta si stiu ca o so si indeplinesc
Sincer as vrea o vacanta pe undeva prin Alaska. As vrea sa stau acolo vreo 2-3 luni de zile si sa pot sa traiesc dupa cultura localnicilor, sa mananc ce mananca ei si sa muncesc cot la cot cu ei. Am vazut emisiuni pe la TV si mi se pare super interesant
Fara discutie Bali! E o zona tropicala de lux, cu multe lucruri de facut, agrement, natura, palje, spiritualitate si multe altele. E cam scumpa deci oar visez hehe