NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

217 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Cand devii userul anului?

| frumuselu90 a răspuns:

Nu cred ca ar reusi sa ma schimbe, pentru ca asta-s eu si nai ce-mi face Deci ar ramane doar variante cealalta sa ma acepte asa cum sant inger/demonhappy

| FashionCellia a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt

| tinkutza_4745 a răspuns:

Sigur ca ar fi preferabil ca persoana iubita sa te accepte asa cum esti, daca doreste sa te schimbe inseamna ca nu te place pentru felul care esti ...si la urma iubirea e ca sa te accepti reciproc cu toate calitatile bune sau mai putin bune...

| Raluka_4832 a răspuns:

Eu spun ca este mai bine daca persoana iubita te accepta asa cum esti, dar daca ai unele defecte mai mari (exemple:sa fi materialist, avar, orgolios sau fatarnic) e bine ca vrea sa te ajute sa nu mai fi asa.

| Mada_7823 a răspuns:

O persoana care te iubeste nu te modeleaza,nu te schimba, asta e clar! TE iubeste asa cum esti, nu te" construieste" asa cum vrea ea.
Plus ca un om care se respecta cat de cat nu se schimba asa cum "bate vantu`"!
Niciodata nu am suportat sa ma schimb doar de dragul cuiva sau pentru cineva. Cred ca e important sa ramai tu acelasi indiferent pe cine iubesti!

| JustDolt a răspuns:

Te accepta asa cum esti.

| NoMusicNoLife a răspuns:

Eu sincer as prefera ca persoana iubita sa ma accepte asa cum sunt, pentru ca adevarata iubire inseamna sa treci peste defectele celui/celei pe care l-ai ales [ toata lumea are defecte ] si sa il/o iubesti pentru ceea ce este, pentru sufletul si personalitatea sa. Desigur ca daca exista unele defecte cu adevarat duse pana la exagerare se poate ajunge incet-incet la o colaborare intre parteneri, fiecare ajutandu-se reciproc sa treaca peste acel defect.

Multi se casatoresc din dragoste la prima vedere, ceea ce nu pot sa zic ca e un lucru rau, daca chiar asa de puternice au fost sentimentele intre parteneri. Trece 1/2 ani si apoi divorteaza pe motiv ca unul a gasit un defect celuilalt si nu i-l poate suporta. Poate ca de la inceput ar fi trebuit sa se gandeasca la asta, sa discute mai mult cu persoana iubita, pana sa-i cunoasca cel mai mic secret, iar apoi sa ia impreuna marea decizie, bazata bineinteles pe iubirea sincera si reciproca.

Asta e parerea mea si sper ca te-am ajutat cat de cat.

>big grin

| sandapetcu a răspuns:

Parerea mea este ca persoana de langa tine trebuie sa te accepte asa cum esti, pentru ca la inceput s-a indragostit de imaginea ta (exact de ceea ce esti si vei fi nu de ceea ce ar fi vrut sa fii). Cand cineva incearca sa te schimbe nu accepta doar in cazul in care intr-adevar ceea ce faci sau eu stiu modul in care procedezi este gresit si face rau celor din jur. asta e parerea mea fii tu!

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Pai...Cel mai bine ar fi sa te accepte asa cum esti pentru ca daca vrea sa te faca cum vrea el/ea inseamna ca sentimentele sunt niste iluzii create de nemiloasa dragoste.

| Vlafo a răspuns:

Eu as prefera toate la un loc, daca ar fi o persoana de la care sa ai ce invata, dar in ziua de azi foarte putini mai stiu sa te aduca pe calea cea buna. Suntem inconjurati de energie negativa si asta strica totul, dar orice om trebuie sa stie ce vrea de la viata. Spre exemplu "mizeria", poti folosi mizeria sa cresti un pom si sa mananci merele sanatoase din el sau poti s-o pui intr-un pahar, s-o bei si sa ti se faca rau de la ea. In ambele cazuri mizeria, ramane mizeria, actiunea ta, a transformat-o in energie pozitiva sau negativa. Pune-o spre exemplu in modul ca "Omul cat traieste invata", dar sa inveti din greseli si cel mai important e sa stii cand ai gresit. Daca alegi sa traiesti cu un om care nu are nici un viitor si nici o speranta pe ziua de maine, care traieste mai mult in aer decat in pamant, mai tarziu o sa-ti blestemi zilele, dar nu mai poti da timpul inapoi. In dragoste totul se schimba, daca iubesti din suflet nu ai cum sa nu te schimbi pentru persoana iubita, eu personal as face-o zi de zi ca sa-i demostrez cat de mult o iubesc. Daca vrei cu adevarat asta.

| SmileyyXD a răspuns:

Dupa parerea mea, ori ma accepta asa cum sunt, ori terminam relatia.Nu suntem impreuna ca sa ma schimbe, suntem pentru ca ne place unul de altul exact asa cum suntem.

| danyela_7432 a răspuns:

Daca o persoana te iubeste cu adevarat iti accepta si calitatile si defectele nu schimba nimic, in schimb se slefuiesc unul pe altul.

| Lilium03 a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti ...cu bune si cu rele asta e... daca te iubeste trebuie sa te accepte asa cum esti. funda

| iHeartKpop a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Oamenii nu se schimbă. Eventual mint mai frumos (aşa-zisa "schimbare în bine") sau nu mai pot minţi (aşa-zisa "schimbare în rău").
Oricum, în ambele cazuri înseamnă ipocrizie şi o situaţie per ansamblu indezirabilă.
Pe scurt: Mai bine e să te accepte aşa cum eşti. E mai sănătos pentru amândoi.

Numai bine.

| KatyCORE a răspuns:

Depinde...
Interactiunile noastre cu oamenii au scopul de a ne dezvolta din punct de vedere moral, intelectual, emotional, etc...
E bine cand persoana de langa mine incearca sa ma schimbe, in sensul ca ma ajuta sa evoluez, sa imi depasesc temerile, sa trec peste anumite complexe, sa ma dezvolt, mai ales emotional.
Totusi, in momentul in care persoanei de langa mnie nu ii place cum ma imbrac, cum imi port parul, cum si cat interactionez cu prietenii sau mai stiu eu ce, asta deja inseamna ca nu are rost sa fiu cu acea persoana pentru simplul fapt ca imi invadeaza intimitatea.
In aceeasi masura nu as putea fi cu o persoana care nu evolueaza cel putin de-odata cu mine. Pentru ca, in principiu, eu cred ca asta e scopul uman al relatiilor cu cei din jur, nu doar cele amoroase, sa ne dezvoltam, sa evoluam ca persoane, sa devenim cineva mai bun.

| Minnie a răspuns:

El sa ma accepte, eu sa modelez :-D

| nextgirls a răspuns:

Daca ea te iubeste,asa ca e mai bine sa te accepte asa cum esti tu,dar... daca sunteti impreuna de mult timp, poate sa incerce sa te schimbe, sau sa te modeleze asa cum vede, ca e mai bine pentru TINE...

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

E bine cand persoana iubita te accepta asa cum esti! De aceea s-a indragostit nu? In momentul in care incearca sa te schimbe e ca si cum ar incepe o relatie cu o alta persoana, nu mai esti TU!

| dolly_2106 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat...te accepta sa cum esti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu se naste perfect,prin urmare,necesita sa se adapte. Chiar si cei ce si-au gasit persoana ideala,mai au parte de certuri,fapt ce demonstreaza ca perfectul nu exista. Totusi,este bine sa fi maleabil,intr-o oarecare masura. Prin urmare,cred ca raspunsul meu, ia un pic din amandoua variante. Da, este bine sa te accepte asa cum esti si DA, e bine sa fi si putin modelat/a. happy

| BOOBZen a răspuns:

Sa ma accepta asa cum sunt, ce relatie ar mai fi daca persoana iubita vrea sa fii altfel

| InVisible99 a răspuns:

Eu cred ca insasi dragostea aia mareeee tongue laughing te schimba automat... vrei/nu vrei poate si fara sa-ti dai seama se schimba ambii parteneri,unul furand de la altul,din pacate si bune si rele big grin
Aaaa si nu cred in acea idee ca te accepta asa cum esti,ok la inceput, dar in timp te schimbi, nu ma refer la fizic, si uite cum iar apare schimbarea tongue

| NickiMinaj a răspuns:

Mi se pare o chestie oribila sa incerci sa schimbi pe cineva, inclusiv la chestiile mici : tot timpul auzi "X e perfect, dar nu-mi place ca fumeaza, nu-mi plac prietenii lui, gusturile lui la filme, n-avem aceeasi parere despre multe lucruri".
in momentul ala, deja vrei altceva/ pe altcineva si e cel mai corect lucru sa accepti treaba asta.

| stefanutza27 a răspuns:

Sa accepte defectele mele, pentru ca si eu la randul meu ii voi accepta defectele.Toti avem defecte cu toate ca nu le recunoastem sau nu levedem, dar la romani daca ii spui unei persoane un defect de-al acesteia se apuca si zbiara, in loc sa zbiere mai bine i-ar multumi persoanei respective pentru ca i-a spus ca are un defect despre care nu stia sau pe care nu il accepta. Prima oara trebuie sa ne acceptam noi pe noi, apoi sa ne accepte altii. Daca noi nu suntem multumit de noi sa nu ne asteptam ca altii a fie.

| vlad1taz a răspuns:

Pai daca te iubeste te acepta asa cum esti nu trebuie sa te modeleze

| Vladex1 a răspuns:

Intrebarea asta e pusa doar ca sa apara sus acolo

| HeeYeon a răspuns:

Cel mai bine e undeva la mijloc.Desigur că persoana care te iubește cu adevărat te va accepta așa cum ești! Însă dacă ești o persoană care face doar rău sau care chiar îți faci rău ție însuți, ar trebui sa îți spună ca greșești și să te ajute.Nu să te schimbe ci să te sfătuiască.

| Dellz a răspuns:

Pai, Hei! xD...
Stii, uneori daca iubirea e reciproca...va iubiti pentru ceea ce sunteti!straight face. happy asa ar fi normal, nu ca sa incercati sa va schimbati unul pe altul -.-. eu nu as fi cu un baiat, sau NU as putea sa iubesc un baiat caruia nu ii convine felul meu de a fi happy.