| Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

De ce oamenii sunt revoltati cand vad o postare pe Facebook cu "Voteaza DA" la referendum?
Nu sunt de acord ca virgula casatoria sa fie doar intre un barbat si o femeie? Sau care ar fi motivul?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca unul se declara Napoleon il internam in spital, daca un altul se declara femeie trebuie sa-l pupam in fund? De cand este lumea se stie ca este o boala, un comportament deviational. Mai nou la presiunea LGBT si cu ajutorul comunistilor s-a constatat ca este normal. Hai sa fim seriosi! Cat despre "tolerant", n-a zis nimeni sa-i impuscam. Mai citeste! http://bit.ly/2IFt8II

137 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am iesit de mai multe ori din tara dar tot mai bine mi-e in tara mea.
Ce legatura are intrebarea mea cu asta? Nu vreau o tara ca afara.

| Lioana a răspuns:

Am iesit de mai multe ori din tara dar tot mai bine mi-e in tara mea.
Ce legatura are intrebarea mea cu asta? Nu am spus ca vreau o tara ca afara. Sa luam ce e bun de la ceilalti, nu totul. Dar nu are rost sa-ti spun tie asta pentru ca te simti lezata.
Spune, tu chiar ai vrea sa te casatoresti cu iubita ta?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Are, pentru ca vorbesti de parca homosexualii o sa se destrabaleze pe strazi daca primesc vreun drept. Pot face asta si fara un act stupid, doar ca sa stii. Am locuit in UK, nu am vazut niciun homosexual sa se atinga pe strada desi, ghici ce, erau la tot pasul! Mai mult stiai care-i homosexual si care nu pentru ca-i barfeau romanii, nu ca ii dadea ceva de gol. Nu ma simt lezata de persoanele neinformate, lipsite de logica, ce iau niste argumente de aici si le trantesc dincolo fara sa le treaca putin prin filtru. Cainele moare de drum lung siiii... cunosti big grin

Cat despre faza cu copiii: sunt curioasa cum le explici ca mami si tati se pupa pe gura sau de ce mami si tati dorm in acelasi pat, daca doi barbati care se tin de mana iti creeaza asa dificultati.

Nu, nu am in plan casatoria, momentan ma concentrez pe cariera laughing sunt la o facultate grea, viata personala e pe locul 2.

| Lioana a răspuns:

Pai vezi? Atunci de ce te plangi ca nu se pot casatori homosexualii?
Venind din partea ta, jignirile tale ma lasa rece. Te simti ranita si vrei vrei sa ranesti inapoi.
Zici ca tu esti informata si logica? Atunci de ce esti ceea ce esti? La asta duce logica ta si informatia primita in Anglia? Si apoi te miri ca nu vreau astfel de fenomene in Romania. Nu te simti ranita! Esti doar victima societatii "evoluate" in care ai trait. Problema mea e cu fenomenul in sine nu cu persoanele care il adoptă.
Nu mai fii asa curioasa ce spun eu copilului meu. Asa ceva nu se explica pentru ca e normal pentru un copil sa-si vada parintii dormind impreuna. In ceea ce priveste sexul, nici un cuplu normal nu face asta in fata copiilor.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Lioana):

Vai morții tăi.

supadeceapa

M-ai convins, esti o pierdere de timp si nu meriti nimic laughing))))

Tu, tuto, copilul stie ca parintii lui dorm impreuna in CAMERA fara sa-i zica cineva, doamne fereste, tu esti ok la cap? Ai o parere atat de proasta despre copiii tai?

supadeceapa

Uite-ți diagnosticul, fă ceva frumos cu el
Https://ro.wikipedia.org/wiki/Analfabetism_funcțional

| Lioana a răspuns (pentru supadeceapa):

D-ra lesbiana, consumatoare de supa de ceapa, cu limbajul acesta de mahala nu-ti arati inteligenta ci altceva.
Daca asa vrei tu sa convingi oamenii sa te accepte, jignindu-i si considerandu-te superioara lor, nu ai nici o șansă.
Nu am fost niciodata homofobă până la referendumul acesta. Acum mi-am dat seama de ce sunteți in stare. Credeam că va vedeti de viata voastra si atat. Dar nu. Voi vreti sa aratati ca ceea ce faceti e absolut normal, vreti drepturi care n-ar trebui sa existe intr-o tara civilizata, mintiti oamenii in toate felurile posibile ca sa nu meargă la vot, ba chiar va impuneti textele in manualele scolare. Nu ma refer neaparat la tine ci la categoria din care faci parte.
In ceea ce priveste diagnosticul tau, poti sa ți-l aplici linistita tie daca din "...e normal pentru un copil sa-si vada parintii dormind impreuna." tu intelegi ca copilul nu stie ca parintii dorm impreuna. Te citez: "Tu, tuto, copilul stie ca parintii lui dorm impreuna in CAMERA fara sa-i zica cineva, doamne fereste, tu esti ok la cap? "
Eh...si exprimarea lasa de dorit. Poate ma lamuresti ce inseamna "tuto" d-ra "inteligență întruchipată".

supadeceapa

Crede-ma ca ti-am vorbit mai frumos decat meriti. Toata lumea injura, nu mai fi printesica pe norisor roz, iesi din bula, in lumea reala. Unde traiesti, intr-un varf de munte fara acces la civilizatie? Invata sa citesti. Citeste niste carti. Iesi din casa mai des. Si mai vorbim. Tuto. :*

TÚTĂ1, tute, s. f. (Pop.) Persoană care vorbește vrute și nevrute.

As avea o gramada de argumente si pentru rahaturile de mai sus, dar nu mai am rabdare cu tine. Am avut discutii cu homofobi in privat cu care am reusit sa schimb mai multe idei decat cu tine, esti singura care a reusit sa-mi dovedeasca ca o conversatie e inutila. Asa ca nu retrag nimic din ce am spus. Cea mai mahalagioaica sunt :*

| Lioana a răspuns (pentru supadeceapa):

Vorbire populara zici? laughing Vad că continui cu aceeasi atitudine. Invata sa respecti parerea celorlalti si nu mai comenta TU vrute si nevrute. Tu te-ai bagat in seama cu mine, nu eu. Ar fi bine sa nu-mi mai comentezi la raspunsuri daca nu ai rabdare (sau argumente).
Argumentele tale sunt mentalitatea din alte tari (care n-as spune ca e buna pentru societate) si cartile pe care crezi tu ca ar trebui sa le citesc, ca sunt inculta daca nu le citesc si pe care nici macar nu le-ai nominalizat cu autor si titlu. Nimic convingator pana aici. Nici nu exista argumente pentru acest subiect.
Serios, nu-mi mai raspunde la comentarii! Pa supadeceapa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

,,Atunci de ce te plangi ca nu se pot casatori homosexualii?''

Lioana, tu vrei sa adopti copii? Daca nu, atunci de ce sa fie legal pentru tine sa adopti copii? Ar trebui sa-ti luam dreptul asta. Asa suna intrebarea ta.

supadeceapa

Ti-as face o lista, dar oricum nu te atingi de ele, ai alergie la cultura.

| Lioana a răspuns:

Supadeceapa, daca homosexualitatea se numeste cultura la tine atunci ai deficiente grave in intelegerea notiunilor.

| Lioana a răspuns:

Caste (sau mai bine zis NOname), nu te baga ca musca in lapte ca nu vorbeam cu tine. Aici nu vorbim de luarea unui drept. Acel drept n-a existat niciodata si nici nu e normal sa existe.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru supadeceapa):

Uite ce concluzii paralele tragi tu dintr-o singura fraza sad apoi te superi ca iti zic ca suferi de analfabetism functional

| Lioana a răspuns:

Pa supadeceapa! Uita-ma! Nu mă mai băga atât de mult in seamă că nu sunt lesbi.
Daca ai de gand sa mai spui vreo rautate dupa asta nu-ti voi mai raspunde.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru supadeceapa):

Pa, Lioana, nu-mi plac babele oricum sad