Daca unul se declara Napoleon il internam in spital, daca un altul se declara femeie trebuie sa-l pupam in fund? De cand este lumea se stie ca este o boala, un comportament deviational. Mai nou la presiunea LGBT si cu ajutorul comunistilor s-a constatat ca este normal. Hai sa fim seriosi! Cat despre "tolerant", n-a zis nimeni sa-i impuscam. Mai citeste! http://bit.ly/2IFt8II
Ochelariștii din toată țara ar trebui să se revolte la declarația asta!
cum au făcut asociațiile anti-nazism când a comparat Daea porcii cu evreii
în public oricum pot face ce vor, în aceeași limită cu heterosexualii, că referendumul ăsta n-are treabă cu așa ceva
Salontanul sunt Ateu,daca esti batran nu inseamna nimic,inseamna ca traiesti din taxele mele,da din banii mei,asa ca nu vad de ce sa am respect fata de un om in varsta,respectul se castiga,dar asta spun si eu, lasa-i sa se casatoreasca civil, dar fara a adopta copii, fara sarutari in public, nu-mi place, nici din partea hetrosexualilor, asta faci acasa nu in fata mea
Am impresia ca uni din voi nu sunteti capabili sa faceti diferenta intre ironie si seriozitate
E doar o analogie, nu trebuie s-o iei asa in serios. Si nu e scrisa de Petronela.
@RAY Trebuie sa fii tare limitat intelectual ca sa spui ca traiesc din taxele tale. Eu am platit pentru pensia asta peste 30 de ani. Vezi? De asta se duce tara de rapa. Cei ca tine ajung sa conduca. Si daca nu-ti plac batranii sa dea Dumnezeu sa nu ajungi sa primesti pensie!
E! Cand este ironie pui intre ghilimele. Aci a fost obisnuinta.
Asta a băgat propaganda rezist în cap tinerilor gen RAY, ăia care cred tot ce citesc:
bătrânii iau pensia din mila lor, nu merită nimic. Ei, tineri, frumoși și liberi, sunt suprataxați ca să aibă boșorogii paraziți ce mânca, că ei n-au plătit zeci de ani taxe...
Exista legi pentru detaliile de acest fel. Cauta in codul civil.
Dar lasand legile la o parte, cauta in DEX ce inseamna soti:
"SOȚ, soți, s. m. 1. Bărbat căsătorit considerat în raport cu soția lui; bărbat. ♦ (La pl.) Cele două persoane de sex opus unite prin căsătorie. "
E destul de clar, nu?
Sa nu mai zic de decizia nr. 580/2016 a CCR care defineste sotii ca fiind de sexe diferite.
Un raspuns de bun simt, coerent si care reflecta realitatea. Ai mare dreptate. Te felicit!
M-ai dezamagit mult NOname. Te-ai schimbat mult de-a lungul anilor. Ai inceput cu veganismul, desconsiderandu-i pe toti cei care mancau carne si nu se hraneau ca tine. Ai continuat cu protectia animalelor si ai inceput sa pretuiesti mai mult viata lor decat decat viata umana. Vreau sa-ti spun ca degeaba ai mila de animale daca pe oameni ii calci in picioare.
Acum ce te mai frustreaza? Ca exista oameni care merg la referendum? care indraznesc sa nu-i asculte pe cei care-l boicoteaza? Oameni care mai cred in moralitate si in familia traditionala? Comparatia ta intre homosexuali si ochelaristi e o mare prostie. Un om inteligent nu ar rezona la asa ceva. Tu fiind ochelarista, repede te-ai simtit lezata.
Esti foarte rapida cu voturile. Ai dat urmarire la intrebare ca sa poti da voturi negative tuturor celor care sunt in tabara adversa? 22 voturi negative numai mie. In schimb ai dat voturi pozitive tuturor celor care nu merg la referendum indiferent ce aberatii scriu ei acolo. Iti dai seama ca asta inseamna obsesie?
Ai dat eronat celor care spun ca merg la vot. Cum sa fie eronat asa ceva? Probabil chiar merg. Citeste in DEX ce inseamna "eronat". Nu este egal cu dislike. Subiectul asta a trezit ceva rau in tine care da pe dinafara. Din pacate nu esti singura.
Imi va lipsi actrita Keira Knightley invartindu-se in lista mea de prieteni. Lizzy din Mândrie si Prejudecata e unul din personajele mele preferate dar nu ti se potriveste imaginea ei. Esti doar o fata frustrata care isi varsa mania pe oricine nu e pe aceeasi lungime de unda cu ea. Pa NOname!
Să-i spună cineva marelui jurist care mă are la block că CCR prin decizia invocată de el a avizat propunerea CPF ca fiind constituțională, nu s-a pronunțată pe prevederea din codul civil în raport cu Constituția în vigoare.
Tot axy ăsta vorbea de o posibilă OUG pe tema asta...
Chiar nu trebuie sa dai explicatii nimanui sa ti faci nervi degeaba. La cat sunt unii de indoctrinati si inviersunati impotriva comunitatii LGBT nu conteaza cate argumente ai aduce sa demonstrezi ca lucrurile stau altfel decat le vad ei. E o risipa de energie crede ma. Atata timp cat iubesti si esti fericit cand ai pe cineva langa tine pe care te poti baza si mai ales cand esti impacat cu tine insuti pe deplin chiar nu mai conteaza parerile celorlalti. Be proud of you no matter what!
Si ai impresia ca daca nu mergi la vot nu vor mai fi cheltuiti acei bani? Va fi mai bine daca banii vor fi risipiti in zadar si corectia nu va fi facuta?
Ipocrizie pe fata...cati dintre astia care sunt proud si pentru 'binele' omului sustin sau finanteaza ONG-uri in care sa ofere un trai decent oamenilor care nu au ce manca si nu au unde sta?
O să vezi curând când probabil prevederea din codul civil va fi declarată neconstituțională
Sa se abtina din? Daca se saruta si se tin de mana, cum fac si ceilalti, personal nu ar trebui sa ne afecteze. Chiar daca esti gay sau straight, daca mergi pe strada dezbracat sau faci altele..atunci nu cred ca e cineva de acord. Atractia sexuala nu defineste personalitatea, caracterul si ce mai vrei tu al unui om.
Salontanul pensile se platesc din banii celor ce muncesc azi, si isi platesc taxele catre stat, nu sunt limitat asta e adevarul http://www.economica.net/......46940.html
In ro este o obisnuinta, daca nu esti ironic, inebunesti, esti terminat mintal
Acum 5 ore | Nevermore a răspuns (pentru Salontanul):
Asta a băgat propaganda rezist în cap tinerilor gen RAY, ăia care cred tot ce citesc:
bătrânii iau pensia din mila lor, nu merită nimic. Ei, tineri, frumoși și liberi, sunt suprataxați ca să aibă boșorogii paraziți ce mânca, că ei n-au plătit zeci de ani taxe
nu exagera, nici chiar asa, dar faza e ca muncesc doar cateva milioane iar restul trag din acei banii, pensionari nu stiu ce au muncit 30, 40 de ani ca tovarasi comunisti deveniti democrati peste noapte, spun ca era foamete, saracie si ca nu aveai ce munci si daca spuneai tatal nostru bagai ore la canal, aceasta ruptura a incercat-o basescu, intre bugetari vs privat, eu doar am spus ca respectul se castiga atat
Salontanul de ce esti impotriva acestor persoane sa se casatoreasca civil?
imagineazati sa stai cu un om fata de care sa nu simti nimic ca asa isi impune societatea, ce naiba, adica alti sa imi spuna ce e normal?
Pentru ca politica nu se discuta pe Facebook, pentru ca nu e frumos sa încerci sa influențezi oamenii dacă tu ai anumite îndoctrinari. Pentru ca nici ție nu ți ar conveni ca alții sa pune mesaje peste tot dacă tu nu ești de acord cu ele. Pentru ca cei mai mulți care pun mesaje de genul nu știu de fapt ca nu e bine și ca fiecare e liber sa facă ce vrea nu trebuie sa motivezi pe nimeni