Daca unul se declara Napoleon il internam in spital, daca un altul se declara femeie trebuie sa-l pupam in fund? De cand este lumea se stie ca este o boala, un comportament deviational. Mai nou la presiunea LGBT si cu ajutorul comunistilor s-a constatat ca este normal. Hai sa fim seriosi! Cat despre "tolerant", n-a zis nimeni sa-i impuscam. Mai citeste! http://bit.ly/2IFt8II
Oh, da, e EXTREM DE BINE. Acum stim ca mizerabilii din bor se pot baza pe doar vreo 20% din populatie pentru a ii duce de nas ca pe oi, ca tot erai cu povestea aia de mai sus. Ai masina scumpa, bravos. Urca-te in ea si mergi la manastirea preferata si baga acatiste fara numar, a sosit ANUL FIAREI! Gata, end game, Sodoma si Gomora ne asteapta! sau nu, pentru ca nimic nu se schimba pentru cei gay odata cu invalidarea referendumului. Chiar nimic.
Sa ii zici asta imbecilului de presedinte de la mine de la asociatie care a pus un **** de afis de-ala de la cpf in avizierul de jos din scara...
Una e "greseli mici" si alta e varza. Plus ca atunci nu aveau aia de la edituri salarii de parlamentar. Si ideea e ca la astfel de salarii nu ai voie sa scoti nimic imperfect.
Care perdea de fum? Pe 10 august, 200.000 de romani au fost gazati si batuti intr-un scenariu care se voia si cu morti, doar ca nu le-a iesit chiar conform planului. Dupa mai putin de o luna, mai toti discutam despre mizeria asta de referendum. Anul asta au fost 4 (PATRU) scumpiri la gaz. Ceva discutii? Benzina/motorina sunt cu vreo 50% mai scumpe ca anul trecut pe vremea asta. Ceva discutii? In orfelinate moare un copil la 5 zile. Ceva discutii? Nu, toti eram calare pe subiectul referendumului.
Eee uite cata turma de oi a fost pana la urma... asa de mare ca BOR si CPF se ascunde de rusine acum, au reusit sa scoata la vor doar niste habotnici si niste batrani care nu vor sti restul zilele pe care il mai au ce au votat...
Tu si toti cei care ati boicotat referendumul nu intelegeti de fapt un lucru. Constitutia asa cum e ea formulata permite casatoriile intre gay. Cel care o interzice este Codul Civil. Dar Codul Civil poate fi modificat oricand fara votul populatiei. Voi toti care n-ati votat veti fi raspunzatori daca se va intampla asta.
De fapt, răspunsul corect la întrebarea inițială a topicului ar fi fost asta:
Pentru că este ILEGAL să îndemni oamenii să voteze într-un fel sau altul (la mai puțin de 48 de ore de data efectivă a votului). Punct.
Păi și nu anchetează ministerul public, ce treabă am eu cu 10 august? Mă doare undeva
Să-mi dai și mie statistica cu copilul mort la 5 zile
Te doare undeva ca niste oameni care protestau democratic pentru nemultumirile lor au fost batuti si gazati? Pai de ce sa te doara daca tu te complaci in mizeria asta?
https://www.click.ro/......-plasament
http://www.ziare.com/......na-1430065
https://www.ziaruldeiasi.ro/......34142.html
Ia niste articole cu date despre copiii morti in orfelinate... sau si de astia te doare undeva?
Te doare undeva ca niste oameni care protestau democratic pentru nemultumirile lor au fost batuti si gazati? Pai de ce sa te doara daca tu te complaci in mizeria asta?
https://www.click.ro/......-plasament
http://www.ziare.com/......na-1430065
https://www.ziaruldeiasi.ro/......34142.html
Ia niste articole cu date despre copiii morti in orfelinate... sau si de astia te doare undeva?
De ce ai impresia ca asa de multi sunt speriati ca tine ca se vor putea casatori gay ii?
OAly... userache mic, daca tot imi dai eronat si nefolositor la toate raspunsurile ia vino si te si explica... corecteaza ma. Sau e doar frustrarea pierderii referendumului?
Te simti mai bine ca ai votat acum? Ai rezolvat problemele tarii?
Părerea mea despre 10 august am mai zis-o. MP să-și facă treabă, să decidă tribunalul militar, e timp.
Dar vrea să spună tipul ăla de mai sus că discuta cineva despre copiii din orfelinate dacă nu era referendum? Bine, nu eram la curent cu situația, dar nimeni nu dă 2 bani pe ei, până și articolele sunt din 2016, că n-a mai vorbit nimeni de atunci despre asta.
Nici n-am votat că n-avea sens să ies din casă la prezența aia.
Și dacă nu era referendum oricum nu rezolva nimeni probleme, despre ce vorbim?)
Pai zilele trecute parca te duceai dintr un prinicpiu nu pentru rezultat, sa opui rezista USR ului... Ce s-a intamplat?
De ce să ies din casă, în frig, pentru USR...dar dacă mă duceam, ăsta era singurul motiv, chiar nu-mi pasă deloc că n-a fost validat))
Frig? Amuzant. Numai ca ieri au fost vreo 20 grade si o zi superba de toamna.
Practic ai niste principii doar pe net, in rest bagare de pl
Concret: nu mi-a păsat deloc, am mai spus asta), dacă știam că se face cvorum, mă duceam, sau poate ziceam ''lasă că se face''. Am principii pe net? puteam să spun că m-am dus, nu cred că-mi cereai poza cu CI.
și oricum: reglementările CEDO pe tema asta sunt foarte clare, indiferent dacă trecea tot trebuia să se dea legea parteneriatului civil, dacă nu a trecut, tot trebuie să se dea legea aia fiindcă mă îndoiesc că ia cineva în calcul legalizarea căsătoriilor, deci...ce dracu îmi păsa mie de referendumul ăsta?) pot doar să spun că îmi e mega scârba și rusine că sunt conațional cu ființele alea inferioare care au crezut că se votează legile justiției și care în 2018 nu au fost în stare să înțeleagă ce se votează de fapt. Și ăstia nu sunt ăia de la țară care n-au acces la internet, sunt fix ăia care se informează de pe Facebook.
Dintre cei cu care am discutat și care susțineau boicotu, aproae niciunul nu îl susținea pentru că era pro-occident, pro LGBT, tuturor le era frică că votează altceva, că ''da'' înseamnă legalizarea căsătoriilor, că îl ajută pe Dragnea să-și dea amnistie, că va fi abrogată Constituțîa, deci ce titrează acum presa e o mare mizerie, românii, majoritatea lor, n-au boicotat din rațiuni anti-biserică, sau pentru că sunt toleranți, ci pentru că, pur și simplu, nu au știut ce se votează.
Și sunt convins că și ăia 6% cu ''nu'' sunt tot anti-LGBT dar au crezut că sunt contra legalizare, cred că ai văzut și tu valul de întrebări și de aici, cât și valul de dezinformare de pe Facebook.
Aaa, uite o perdea de fum: Iohannis de joi încalcă Constituția nepromulgând legea 303/2004, noul statul al magistraților și nimeni n-a zis nimic, văd că nici presa nu și-a adus aminte până acum și e luni seară.
Speriati nu sunt multi. Doar 20% din populatie. Dar problema se pune cu cei care nu sunt speriati si care vor vedea consecintele prea tarziu.
Care sunt consecintele alea?
Te rapit vreun homosexual azi dupa referendum?
Daca tu ai niste valori morale dupa care te ghidezi de ce ti e frica ca te vor schimba homosexualii? Atat de slaba e credinta ta?
Care sunt consecintele alea?
Te rapit vreun homosexual azi dupa referendum?
Daca tu ai niste valori morale dupa care te ghidezi de ce ti e frica ca te vor schimba homosexualii? Atat de slaba e credinta ta?
Nu mi-e frica de influenta asupra mea. Eu sunt matura. Stiu cine sunt si mi-am ales deja drumul.
Mi-e teama de influenta lor asupra copiilor. Nu numai a copiilor adoptati de ei ci a tuturor copiilor.
Pana acum copiii au crescut cu ideea ca atunci cand vor creste mari se vor casatori cu o persoana de sex opus. Homosexualitatea nu era o varianta. Era doar o ciudățenie vazuta in filme.
Ei bine filmele i-au influențat pe romani, de au ajuns sa se infiltreze si la noi aceste tendințe. Asa au inceput sa se intrebe unii daca nu cumva sunt si ei asa.
Cum va fi cand copiii vor vedea ca homosexualitatea e ceva normal si firesc, ca e ceva legal si ca e o alternativa la heterosexualitate? Cum va fi atunci cand ei vor trebui sa decida ce vor ei sa fie? Iti spun eu: va creste enorm numarul de homosexuali. Oameni care ar fi putut fi normali din cauza influentelor ar lua-o pe cai gresite.
Tu ai vrea sa traiesti intr-o societate in care la tot pasul dai de homosexuali? Acum poate ca sunt o raritate. Eu personal nu cunosc nici un homosexual si poate ca mi s-ar parea interesant daca as cunoaste unul. Dar fenomenul se poate extinde, ca o plaga asupra societății in care traim.
Cum te-ai simti daca ai afla ca fata pe care o placi e lesbiana? Sau ca toate fetele din grupul tau sunt asa?
Dar daca ai avea un copil, i-ai spune ca e ok sa devina homosexual daca asa vrea?
Stii ca deja exista manuale de romana care contin texte in care se subliniaza ideea ca se poate sa-ti schimbi sexul daca vrei? Ca nu e rentabil sa fii fata si ca mai bine te transformi in baiat?
Of of of, când sa o pricepeți ca homosexualitate nu apare peste noapte și nu se învață? Iar tu dacă ai niște valori morale bune le poți trimite mai departe copilului tău și sa aleagă valorile tale. E penibila frica asta de homosexuali de zici ca umbla și va dau cu parul în cap
Lioana, te frustrezi, că îți sunt votate niște banale răspunsuri pe un site oarecare, dar te duci să votezi în mod oficial, ca drepturile unor oameni discriminați să fie și mai îngrădite și, din partea ta, e perfect ok. Un dublu standard cât Catedrala "Mântuirii Neamului". Și tot tu vorbești de moralitate și de călcatul oamenilor în picioare... "Subiectul asta a trezit ceva rau in tine care da pe dinafara", doar ți se semnala finuț. Și înțeleg că acum trăiești o tragedie, căci gluma asta de referendum n-a trecut și ura, homofobia ta n-au dat roade, dar niciodată nu e prea târziu să meditezi puțin și să te trezești la realitate. Hasta la vista, baby!
''Tu ai vrea sa traiesti intr-o societate in care la tot pasul dai de homosexuali? ''
Tu ai iesit vreodata din tara?
Ca tot a fost comentata fraza asta a ta "Tu ai vrea sa traiesti intr-o societate in care la tot pasul dai de homosexuali"
Am fost de nenumarate ori in Amsterdam, cred ca de vreo 5 ori. Olanda e probabil cea mai permisiva tara in ceea ce priveste homosexualitatea. Stii cati homosexuali am vazut sarutandu se pe strazile Amsterdamului? Fix zero. Poate am vazut vreo 2 cupluri tinandu se de mana, niciunul sarutandu se. Stii ce natalitate are Olanda? Peste 10% mult mai mult decat orice tara homofoba din Europa. Ca sa vezi...