| Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

De ce oamenii sunt revoltati cand vad o postare pe Facebook cu "Voteaza DA" la referendum?
Nu sunt de acord ca virgula casatoria sa fie doar intre un barbat si o femeie? Sau care ar fi motivul?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca unul se declara Napoleon il internam in spital, daca un altul se declara femeie trebuie sa-l pupam in fund? De cand este lumea se stie ca este o boala, un comportament deviational. Mai nou la presiunea LGBT si cu ajutorul comunistilor s-a constatat ca este normal. Hai sa fim seriosi! Cat despre "tolerant", n-a zis nimeni sa-i impuscam. Mai citeste! http://bit.ly/2IFt8II

137 răspunsuri:
| Lioana a răspuns (pentru supadeceapa):

Sinistru e mai degraba faptul ca sunt atatia aparatori ai homosexualilor desi nu i-a atacat nimeni cu nimic. Imi pareai fata desteapta pana acum dar ai dat cu bata in balta.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Lioana):

Si tu pareai mai deschisa la minte. Ai Facebook? Ai YouTube? Unde-i vorba de gay, se aduna lumea cu furci si topoare, eu atata ura nu am mai vazut de la Colectiv. Injuraturi, amenintari cu moartea, cum naiba nu i-a atacat nimeni cu nimic? laughing
Ti-as da un comentariu scris de unul de-al vostru, dar mi-as lua ban permanent pe TPU la cat e de vulgar.

| raz0000001 a răspuns (pentru Lioana):

Unii oameni mari sunt mai proști ca unii liceeni. Ne plângem, că ne aduce aminte de cat de penibilă și plină de prostie e țara asta, e trist. Referendumul e oricum făcut cu alt scop. Așteptam niste contra argumente, probabil ai rămas fără.

| raz0000001 a răspuns (pentru Lioana):

Vor sa fie acceptați, daca ne-am vedea toți de treabă noastră și ne-am accepta unii pe alții, nu ar mai fii atâta tam tam. Și există destule cazuri in care daca te exteriorizezi in public se ajunge măcar la violență verbală.

Nu pune nici tu egal intre toti cei care sustin familia. Eu ma refeream la comentariile mele ca de ele v-ati legat. Nu-mi asum faptele si vorbele altora.
Daca a fi deschisa la minte inseamna sa sustii homosexualitatea atunci accept sa fiu numita inchisa la minte. Sunt chiar mandra de asta.

supadeceapa

Prostul nu e prost destul... big grin stii continuarea.

| Dalmore a răspuns (pentru Lioana):

Normal că se pune semnul egal între voi, dacă veniți toți cu aceleași,, argumente'' care pot fi demontate atât de ușor.

| Lioana a răspuns (pentru Dalmore):

Ar trebui sa stie toata lumea ce e bine si ce nu si fara argumente. Dar oitele nu stiu.
https://www.facebook.com/......malink.php

"Un popor imoral e fizic nesănătos sau degenerat." (Mihai Eminescu)

Tu decizi ce-i bine și ce-i rău? Împreună cu prietenul tău imaginar? Oița ești tu, nu? E amuzant că voi vă credeți cel mai puțin manipulați. Tocmai voi.

| aXy99 a răspuns (pentru mastadont):

Casatoria a existat inainte aparitiei statului. Este o institutie creata de heterosexuali pentru heterosexuali.
Bun, si ce facem cu drepturile homosexalilor vei intreba? O lege a parteneriatului civil ar trebui sa rezolve aceasta problema.

| Lioana a răspuns (pentru Dalmore):

Credeam ca e evident ca voi aparatorii homosexualilor sunteti oitele. Iar lupul, periculosul lup nu sunt homosexualii ci imoralitatea care va trage in jos atat pe voi cat si societatea. Eu vreau sa cred ca sunt cel care striga "lupul" dar stiu ca nu am sanse sa va conving de ceva.

supadeceapa

Draga mea, eu sunt lesbiana, iar pana acum ai avut o parere buna despre mine din ce ai spus mai sus big grin. Brusc, sunt o depravata. De parca asta mi-ar afecta personalitatea.

Rau e sa faci copii pe care nu ii ingrijesti, sa manipulezi, sa abuzezi, sa dai in cap, sa furi, zi-mi tu mie:
Ce rau am facut eu? Si cui? big grin
Eu doar iubesc o persoana ca si mine, iar sexul e abia pe locul 2. Dar oitele nu inteleg asta, pentru ca nu stiu nimic despre noi. Vorbiti din ce va imaginati voi ca inseamna si atat, iar imaginatia voastra e limitata.

Ati citit voi intr-o carte de povesti si stiti. laughing

Cum spuneam, prostul nu e prost destul...
daca nu e si fudul.

supadeceapa

Lasa-l pe Eminescu, au fost scriitori gay mai relevanti decat el big grin
https://hyperliteratura.ro/scriitori-gay-care-au-schimbat-literatura/

Într-o țară în care corupția e la putere, toate sistemele sunt praf, suntem pe primul loc la numărul de adolescente însărcinate și campanii anti-violență în familie, da, homosexualii sunt ăia imorali, care trag societatea în jos. laughing))

Mersi, mi-am luat porția de râs pentru o săptămână. Aștept să termin criza de râs ca să pot să plâng. Acum chiar pot să zic că le-am auzit pe toate și că trăiesc printre imbecili laughing.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Motivul ar fi pentru ca intregul referendum e O PERDEA DE FUM! Votind da/nu la el, invalidind votul, simpla participare ii ajuta pe mizerabilii de la guvernare si pe godporatia ortodoxa, nu familia.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Lioana):

O simpla corectie de exprimare care costa 40 de milioane de euro. Mai, la de-astea cred ca nici elvetienii nu se arunca. Anul asta s-a scumpit gazul de 4 ori. DE PATRU ORI! Avem o vita platita cu 2300 EUR bani publici la conducerea unei edituri care a tiparit gresit 3 manuale scolare. PE BANII NOSTRI! Avem un condamnat penal care trage sforile primului ministru PE FATA. Avem niste parlamentari europeni care mint de ingheata apele. PM la fel, ca s-a vazut ce au dat astia cu ea de pamint. Iar problema noastra e acum o CORECTIE DE EXPRIMARE. Sa puna si rasa neaparat, ca mai miine ne trezim ca vin martienii si vor dreptul sa se casatoreasca si sa adopte copii de-ai nostri! "Mediu sanatos fara influente daunatoare" spuse ea, dupa care se urca in masina de 1500 EUR adusa din Germania de unul care face evaziune fisala si se duce 300 de metri pana la magazin sa isi ia un pachet de tigari.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar daca ziceau aia de la USR sa ma duc la vot, am cap pe umeri. E dreptul lor sa aiba pareri, chiar divergente de linia partidului, ca totusi nu e pesede la ei. Vezi cazul gigelului care si-a dat demisia din partid pentru ca sustine referendumul. Bravos lui - desi nu sunt de acord cu el - a demonstrat ca are coloana vertebrala. Sper sa nu il vad membru pesede peste o luna-doua, ca atunci o sa imi retrag spusele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Unde dracu i-a atacat cineva în România, cu excepția organizației cu scop declarat de a-i ataca?
Că sunt și mulți...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Care e mă nene perdeaua de fumlaughing))
Aaa, în loc de 4 ore pe zi Dragnea a fost înjurat 6-8 laughing) asta da perdea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Toate manualele școlare din care am învățat în cei 12 ani de școală aveau greșeli, unele erau pline, dar nu le lua nimeni la puricat.

| mastadont a răspuns (pentru aXy99):

O lege a parteneriatului civil ar fi foarte folositoare însă prin prezenta exprimare din constituție este, teoretic, posibilă și căsătoria între persoane de același sex, în constituție nu se specifică sexul persoanelor care încheie căsătoria doar că trebuie să fie doi soți.

NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.facebook.com/......9694445531 :))

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Nu știu ce e mai interesant, răspunsurile userilor sau numele inițiatorului?:/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Ce tare e tanti pseudo-scriitoarealaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Îți dai seama cât de inteligent trebuie să fii să compari ochelariștii cu homosexualii...laughing)))

| Mariaavrmaiancu a răspuns (pentru RAY):

"Soareci sunt sensibili" sau "soarecii"?

| Mariaavrmaiancu a răspuns (pentru Dalmore):

Salontanul are dreptate doar ca unii merg in trendul vremii. In rest se dau crestini si oameni buni.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru raz0000001):

Sunt idioti. Se dau crestini dar vor sa se puna bine si cu dracu'. M-am lamurit ce neam suntem! Eu sunt mai batran. Am trait si am vazut evenimente in care toti (peste 600 de oameni) au fugit ca lasii si am ramas trei singuri, singurei. Daca-i intrebi pe RAY si pe uBaby 100% ca vor spune ca sunt crestini. Nu se baga nimeni in viata LGBT. E treaba lor ce fac acasa dar in viata publica sa se abtina si sa ne lase in Dumnezeul nostru. In toata lumea au cerut drepturi cum le au ceilalti. Apoi au vrut mai mult si mai mult. Sa mergi pe strada despuiat si sa spui ca esti fiul lui Dumnezeu! Sa mai si vrei sa educi copii! Doamne fereste!

| Seba2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Haha, o credeam mai inteligenta pe NOname.
Nu distinge valorile universale de cele relative....pacat.