Ti-am dat eronat pentru ca, exact ca si Zoica, presupui niste lucruri aiurea despre oameni pe care nu ii cunosti. Nu stii ce-i in mintea noastra si ce facem noi, doar arunci cu vorbe ca sa te aflii in treaba pentru ca tu nu concepi faptul ca unora le pasa de anumite lucruri pe care tu nu dai doi bani. Faptul ca ne sensibilizeaza o chestie din asta, nu ne face indiferenti la altele. La mine in oras sunt mult mai multi caini necajiti pe strazi decat copii, si copiii de care stiu ca sunt intr-o situatie proasta m-am interesat mereu si le-am dat mancare, haine ce au ramas mici in perfecta stare, in fiecare an mi-am donat manualele si am facut pachete de Craciun pentru ei si niste copii de la un spital din zona unde sunt multi de 5-6 ani cu pneumonie.
Dar e usor sa arunci cu vorbe aiurea si sa judeci niste oameni cand nu stii nimic despre ei, e cel mai usor lucru din lume, crede-ma, ca nu esti superior cu nimic, as putea face si eu asta, si toata lumea de aici, dar unde s-ar ajunge?
Un om sensibil e sensibil cam la tot, nu pe categorii, nu inteleg de unde ati scos teoria asta si nici nu ma intereseaza. Oamenii pe care ii cunosc eu si sunt ca mine reactioneaza la fel si la un caine ranit si la un om
Din pacate oamenii nu mai au mila de semenii lor, de animalute nici atat.Am incetat sa incerc sa-i inteleg pe acesti "oamenii",nu ma astept ca toti sa iubeasca animalutele asa cum o fac eu,dar ma rog sa nu le faca rau.Mi-am dorit sa schimb ceva, sa ajut aceste animalute, am incercat la sate sa fac campanii de sterilizare gratuita (te lovesti de oameni inapoiati ce-ti spun ca ei nu isi lasa cainii la "ciopartit").Am intalnit nenumarati stapani iresponsabili, daca animalutul se imbolnaveste sau e ranit, il abandoneaza.Asa cum ai spus si tu,unii considera animalutele drept jucarii de care se pot debarasa cand se plictisesc (sau cand este nevoie sa cheltuie bani pentru ele).Am incetat sa ma lupt cu morile de vant,ajut cat de mult pot animalutele abandonate, incerc sa dau un exemplu oamenilor, daca eu pot, sigur si eu vor putea, doar sa-si doreasca asta.Cat despre adaposturile private,da acestea cer taxa pentru foster,cele de stat nu se pot numi adaposturi,mai degraba lagare.Mi-e nu-mi pasa de cum ma vad altii,sau ce parerea au de faptul ca iubesc animalutele. Daca babele doresc sa te barfeasca pentru ca ai ajutat un suflet, nu au decat, eu TE FELICIT! Ceea ce pentru unii este un simplu animal, pentru mine inseamna un copil blanos, un suflet.
Salutări!
D-șoară, vezi tu, unii oameni au atâtea probleme, încât ultima lor grijă e o javră de pe stradă..nu spun că acum trebuie să omorâm câini în masă, dar nici să preaslăvim aceste javre.
Da, dar in mod normal daca isi place de una o violezi si gata, dar na numai pot
Amneiss, oamenii sunt nepasatori si rai pentru ca au fost crescuti intr-un mediu plin de prostie. Daca faci un bine sau dai ceva gratis lumea incepe sa te creada un credincios fraier sau persoana de pe urma careia se poate profita.
Daca as fi fost in locul tau l-as fi lasat sa moara din mai multe motive. Primul motiv ar fi fost banii... imi pare rau sa spun asta dar cand vine vorba de resurse consider ca oamenii sunt mai importanti decat animalele.
Al doilea motiv este ca nu pot sa am incredere in animalele de pe strada. Stiu prea bine cat de loiali sunt cainii dar asa ca el exista adaposturi full unde cainii stau in propriile mizerii si se mananca intre ei. Cainii care au fost batuti/atacati/speriati de oameni sunt periculosi. Cainii din padure sunt asemenea unor lupi si trebuie sa-i diferentiem fata de prietenii Shih Tzu pe care ii avem in casa.
In alta ordine de idei este admirabil ce ati facut dar un singur caine nu schimba problema. Pentru asta trebuie sa fie modificata mentalitatea oamenilor. (Pe unde stau eu ai sanse mari sa se ia cainii dupa tine si stau la 15 minute de centrul orasului.)
De ce sunt caini atata timp cat au existat campanii de sterilizare gratuita pentru toti cainii? Simplu, oamenii nu-i duc acolo. Prefera sa plece cu plasele de catei si ii lasa la marginea orasului in spatiile verzi unde se plimba elevi si batrani din cand in cand.
Cee? Asa faci Ray. Alergi dupa doi iepuri? Vezi ca ramai fara nici unul
Din ce tara vi?
Ai asa niste preconceptii dibioase uneori cred ca esti un popā sub acoperire care isi mai scrie din cand in cand ofurile legate de cele sfinte alteori ca esti arab pentru ca ai greseli gramaticale
Pe langă câți copii ai trecut, iarna trecută, care erau îmbrăcați de maxim toamnă, care nu aveau unde să doarmă? Câți ai ajutat?
Voi spune ceva care probabil te va soca si iti va da lumea peste cap... Tu nu esti Dumnezeu. Toata copilaria ta a fost o minciuna Ray. Revino cu picioarele pe pamant
Săracul animal...
Nici eu nu pot să trec nepăsătoare în astfel de situații. Cum de pot alții nu știu, nu mă întreba. E bine că măcar tu ai fost de față și ai făcut ce ai putut, ca să îl ajuți. Sper să se facă bine. Ține-mă la curent!
Dar sunt pe pamant, daca eram in cer aruncam un traznet sa imi prezinti prezenta
Asa e omul, dar foarte frumos ai procedat, fie ca Fortuna sa te rasplateasca, si bravo tie.
RAY este femeie; doar vrea sa-si implineasca visul ascuns.
Nu il baga nu are bun simt, caracter desi e batran, cica cei in varsta sunt un exemplu
Pai si tu esti in varsta si totusi nu esti un exemplu cum vine asta?
Eu am 28 ala dublu, cica sunt in varsta, sunt in floarea tinereti