anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ati lovit vreodata un baiat intre picioare la nervi? V-a parut rau dupa aceea? Un raspuns sincer va rog daca se poate.

237 răspunsuri:
| AL3XandraAnndreutza a răspuns:

Eu l-am lovit pe colega-miu de banca, si doar suntem frati!rolling on the floorOricum, nu e o tragedie.Desi s-a vaitat vreo' juma' de ora dupa aia... Daca ti s-a intamplat, cere-ti scuze si zici ca a fost la nervi, nu cu intentie ci cu DIRECTIE!

| MalikBitch a răspuns:

Uneori nu...dar in general da; depinde cui... si vreau mai multi prieteni in lista de mess asa ca : sweet_nadia1998winking

| MalikBitch a răspuns:

Tre sa fii nesimtita sa loveesti acolo...

| maduioana a răspuns:

Dap am lovit.si a fost la nervi.pentru ca m-a enervat, tot dedea cu palme la fund dar tare...si i-am dat cu pumnu la coite, dupa aceea nu mai vorbeam cu el si chiar imi parea rau.a doua zi mi-am cerut scuze si a fost intelegator ca asta am facut'o la nervi.dar daca te supara vreun baiat nu ezita sa ii daai una!winking

| AlexyLuvvU a răspuns:

Da,o data si nu am regretat pentru ca si-a meritat-o (si nu ca ar fi facut ceva gen mi-a pus mana pe fund sau ceva de genul, altceva care m-a deranjat mai mult ). O solutie ar mai fi sa ii tragi de par, devin asa niste catelusi cuminti puppy dog eyes laughing)

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Bună,
Da am lovit yeci de baieti între picioare chiar daca nu aveam nervi.
Dacă am nervi îl bat rău whistling

| Anda_5013 a răspuns:

laughing o singura data...laughingnu stiu daca imi pare raw. daca ar fi fost un baiat normal. poate.dar nu era.ca toate ca nu imi place sa lovesk fara motiv si mi-am cerut scuze dupa, chiar daca nu imi sta in fire sa ma dau vinovatahappy da sa nu mai faceti asa ca stiu si ei sa dea unde doarewinking

| Ridiculous a răspuns:

Yes and i looove it. imi place mult chestia asta.mi-as dori un sclav sa i=o dau maxim in balls in fiecare zi. unii chiar o merita si asta e pedeapsa suprema pentru ei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu,si nici nu as face asa ceva. Exista alte modalitati:ii dau o palma peste fata, etc.E zona lor cea mai sensibila. Oare fetelor le-ar placea ca un baiat sa le loveasca in zonele intime? Nu prea cred.

| gaby37 a răspuns:

In **** mea vreti sa fie tara de ipotenti voi pe cine mai ****ti

| gaby37 a răspuns:

Si ce ca punem mana pe fund sau pe tate doamne suntem barbati nu ne putem abtine tongue si mie nu mi-a dat o fata mi-a dat un baiat gayu l-am prins si i-am spart fata ****oas pe maicasa

| all3yram a răspuns:

Da am lovit! am facut-o pentru ca merita...si mi-a parut rau...chiar m-am bucurat hihihihi

| KaZe_8447 a răspuns:

WTF...Intrebarea asta ...se vede ca TPU a innebunit straight face +1 andrusca
Gestul asta e tipic tarfelor, curvelor si pitzipoancelorwinking fara suparare, dar cred ca alea care ati raspuns ca ati lovit sunteti una din alea 3. Daca v-am da noi numai suturi in p***a... v-ar placea?

| SonataArctica a răspuns:

Da,da am lovit mereu si acum mai lovesc.Niciodata nu mi-a parut rau nici macar cand n-am facut-o din motive intemeiatedevil))

| Tinkabell a răspuns:

Saloth!
Poi., da am lovit.cand aveam nervi dar crede`ma intr-o parte imi era 'rusine' sa mai vorbesc cu el.pe de alta parte era bine pentru ca ma lasa in pace.macar pentru ktv minute.iar apoi incepea dinow [stii tuh l ce ma refer] happy
P.S. nu iti fie teama nu ai de ce happy
Bafta! happy

| rose2 a răspuns:

Eu nu am lovit nici un bait intr-e picioare dar daca e nevoie o sa fac si lucrul asta!

| Rebecutza_8775 a răspuns:

Ce baieti fraieri ei cred ca daca se razbuna pe fete dupa ce leau dat la baieti acolo fac cei bine si totusi am dat la un baiat

| PisyKiss a răspuns:

Eu n-am lovit pe nimeni in acel loc si nici nu o voi face, dar am o prietena care sia lovit iubitul in acel loc!

| mynameisseby a răspuns:

Banditu 97 la ce spui tu esti un periculos si deja imi e frica de tine da daca te vad parca esti un schilod dala martalog care habarnare unde e punctu sensibil... asa ca taci. si dai raspunsuri din astea la intrebari care are legatura cu ce zici...

| Alle15 a răspuns:

In primul rand buna! Desigur, mi s-a intamplat de en-ori.Sa-ti spun cum am inceput.,Eram la plimbare cu fetele si un baiat care tot se tinea dupa mine si-mi facea/face incontinuare ochi dulci tot discuta despre mine cu prietenii lui.M-am dus drept la el, s-a ridicat in picioare, eu am ridicat genunchiul si BUFFFF l-am plesnit.A cazut pe iarba si l-a durut vreo 1 jumate si am stat si m-a gandit mult daca,oare,am procedat bine,oareeee,trebuia sa ma gandesc mai bine si doar discutam frumos cu el,sauuuuuu,poateeee,il lasam in pace? M-am dus la el dupa ce s-a ridicat,mi-am cerut scuze si l-am luat de mana,el a zis ca ma iubeste si de aceea face mii de gesturi si discutii despre mine,iar eu,in acel moment,L-AM SARUTAT! Imediat el mi-a zis daca vreau sa fiu cu el si uite asa am ramas noi doi impreuna. Dupa am judecat mai bine si in mintea mea am zis "Am facut foarte bine ca asa l-am ataras la mine laughing ".Nu este frumos sa faci acest gest, dar daca l-ai realizat mai bine e sa iit ceri scuze, pentur ca m-am gandit ca nu mi-ar fi placut sa fiu in locul lui.Bafta!

| Addaaaa a răspuns:

Ollaaa! Da am lovit si nu prea imi pare rau fiindca o merita...Ma rog l-am pupat pe obraz pe urma ca sa nu fie supy pe mine!

| artur_1540 a răspuns:

Da p mine m-a lovit odata o fata da era asa de urata fata aia si cand i-am ars o palma s-a dus 2 metrii in spatelaughing si zice dc m-ai lovit?laughing

| DeyuStar a răspuns:

Ce bine mi-ar parea daca unul dintre aceia loviti de tine/voi sa ajunga chiar sotul "tau"...asta merit(at)i si tu/voi...Nesimtite ce maioh go on.

| xxoODarkOoxx a răspuns:

Eu n-am primit ce noroc am numa am primit cateva palmi care nu erau pentru mine
prieteni mei idioti au intrat pe id meu si siau batut jec de prietena mia si eu am incasato

| BlkDrmm a răspuns:

Pfff.nu cred ca ti-ar fi placut sa fi in locul baiatului acela care a primit o asemenea lovitura. Sincer nu am facut niciodata asta si nici nu o sa o fac. Se gasesc si alte solutii in afara de bataie. Si apropo pentru baieti: aveti dreptate. Dar sa stiti ca nu toate sunt "tarfe".winking

| Issa02 a răspuns:

Nu.[sad.am intentionat odata sa fac asta.dar m-am razgandit gandindu-ma ca e destul de dureros si poate pateste altceva.straight face

| NancySweetty99 a răspuns:

Nu da eu am primit stii ce rau e cand o sa am ocazia poate o sa-i dau si o una sa vada cum e Da' mah fetelor nu mai dati la P*** dati si voi un pumn, o palma ca dupa-aia o sa va para rau ...parerea mea
big grin

| allllll a răspuns:

Am lovit din greseala si mi-a parut foarte rau pentru ca mi-am primit-o si eu odata tot din greseala... si m-a durut foarte tare si sunt fata...

| Anda_7256 a răspuns:

Nu am lovit nici un baiat e un gest absolut tampit sa faci astastraight faceE adevarat ca au fost baieti care mi-au pus mana pe fund eu am tacut si am fost la diriga si ea le-a dat un avertisment si s-au calmatbig grin Imi pare rau ca am jignit fetele care au lovit straight face Dar asta cred eu:d

| MinHee a răspuns:

Mda de cateva ori da si-o cautau si nah ignori, ignori dar totul cu o limita una din limite sa nu ma pocneasca cu mingea in sani intentionat ca fac eu egalitatea. Si voi ne faceti pe noi proaste ca lovim da voi cand loviti in prostie sau va purtati ca niste maimute? da serios aici este si de voi daca tineti la coa! ele voastre mai stapanitiva ca nu suntem numai noi alea rele ca si eu m-am enervat o data pe fratemiu ca tot dadea in mine cand stateam la pc si ii ziceam termini? gata, potolestete etc si vedeam ca daca dau in el cu puni palmele sau pernele lasa ca te aranjez eu ca sa te potolesti. Deci de cele mai multe ori si voi vo ceretitongue