anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ati lovit vreodata un baiat intre picioare la nervi? V-a parut rau dupa aceea? Un raspuns sincer va rog daca se poate.

237 răspunsuri:
| bxxt a răspuns:

Hm...nu zic numai de genul ala de lovitura, dar mi se pare total prostesc sa dai intr-un baiat la nervi.
Poi realizez ca el poate sa-mi dea una de vad stele verzi...deci as da dovada de prostie(parerea mea)

| VLad_9311 a răspuns:

Regreti ca la'i lovit pe gheorgiu?laughing

| Andrew289 a răspuns:

Mie imi place sa lovesc baietii intre picioare, asa de placere si cand trebuie sa ma apar si cand dau dau tare si dupa ce cad pe jos si plang, incep sa rad, le mai dau vreo doua ttrei tot acolo si dupa plec fericita si bucuroasa, si nu, nu mia parut nici o data rau

| Andrew289 a răspuns:

Nu numi pare rau si o fac de cateva ori pe zi ba chiar imi place

| alexutzu12_8405 a răspuns:

Da pe cine ai lovit, Diana

| Andi_Iulian_Edy_1982 a răspuns:

Daca vam lovi si noi la coaiee sa va lasam ipotente si sa va doara si cind va aplecat sa va tineti cu mina de coa; ee una in tita var comveni eu cred ca nu var comveni sa va lovim la coa; e si la tite ca sa va plingeti de mila pe jos si poate stati si cu gindul daca am ramas ipotenta ce ziceti fetelor var comveni sa va lovim si noi baieti lacoa; e si la tite sa vedeti si voi cum e

Dacaeram in locul la baieti aia sa imi fi dat mie capacel cind imi reveneam asa iti trageam si eu un picior in coa,,,,,; e si cind te tineai de coa,,,,,,,,,,,,;;;;, e un picior in tite si inca 2 picioare in coaiiiie sati plingi de mila de la durere lacoaiiiiiiie si la tite pe jos si sa ramii ipotenta sa vezisi tu cum e ce rau doare sa vezi si tu ccum e si la toate fetele le-as face la fel care ne lovesc lacoaiiiiie leas da 3 picioare in coaiiiiie coa,,,,,;;;;; e si unu in tite

Smileforme daca as fi in locul la baieti care i lovestii la coaiiieeeeee cind miasreveni asa tias trage un picior in coaiiiiiiiiiecoa/''e si cind te ti de coaiiiiiiie iti trag un picior in tite si inca 2 picioare in coaiiiiiiiiie coa,;;;;;;;; e sa iti plingi de mila pe jus fata si sa ramii ipotenta sa vezi si tu ce rau doare si la toate fetele care lovesc la coaiie le-as face la fel 3 picioare in **** si unu in tite sa vadasi ele ce rau doare la coaiie coa,;;;;;;;;; e

Daca as fi in locul la baieti care i lovitii la coaiiieeeeee cind miasreveni asa tias trage un picior in coaiiiiiiiiiecoa/''e si cind te ti de coaiiiiiiie iti trag un picior in tite si inca 2 picioare in coaiiiiiiiiie coa,;;;;;;;; e sa iti plingi de mila pe jus fata si sa ramii ipotenta sa vezi si tu ce rau doare si la toate fetele care lovesc la coaiie le-as face la fel 3 picioare in **** si unu in tite sa vada si ele ce rau doare la coaiie coa,;;;;;;;;; e

Voi fetele sunteti mai nesimtite si niste curve ordinare care va bateti joc de baieti si ziceti ce rai sunt baieti dar la voi nu va uitati si voi sunteti mai rele ca noi si sunteti niste vaci ordinare si niste jigodi imputite niste terminate kiduuletzu si niste jegoase si daca pe mine m-ar lovi vreo fata la coaiie cind mias reveni cind miar trece durerea la coaiie asa i trag si eu un picior in coaiie si cind se apreca si se tine cu miinile de coaiiieee asa i trag un picior in tite si inca 2 picioare in coaiiie sasi plinga de mila pe jos tinindute cu mina de coaiie de tite sa vada fata cum doare la coaiiiee ce rau doare la coaiiiee sa ramina si ea ipotenta sa vada cum e si am facut asta mo lovit o proasta la coaiiee de am zis ca mor pe jos de durere vreo 2 ore si vreo 2 zile am stat cu gheata ca mi so invinetit apoi cind am prins-o eam tras una in tita cu pumnul si 3 picioare in coaiie cit ma putut de tare de sia plins fata de mila pe jos tinunduse cu mina de coaiiiee si de tite vreo 2 jumate acasa o stat 2-3 zile cu gheata la coaiiee si la tita si acum o ramas singura ca nu mai pote sa faca nimic ca am lasat-o ipotenta si fara o tita ca o facut cancer la sin asta le faci si eu inapo la frtele care lovesc la coaiiiee cind imi trece durerea cind le prind 3 picioare in coaiieee si una in tita la fata respectiva sa vada si ea cum e

Alecsu4u dar daca cind o sa te mariti si poate o sa ai baiat si tilar lovi o fata in coaiiee sa til lase ipotente sau fata sa tio lovesca un baiat in titasa faca cancer sau in **** sa tio lase ipotenta tiar comveni eu cred ca nu sau cind siar reveni baiatul respectiv tiar trage una in tita si 2 picioare in coaiiiee coa.; e sa te doara titele si coaiieele sa iti plingi de mila pe jos de la durerea la **** si la tite sa sa ramii ipotenta tiar comveni eu cred ca sa vezi si tu ce rau doare la coaiiee voi fetele sunteti mai nesimtite si niste curve ordinare care va bateti joc de baieti si ziceti ce rai sunt baieti dar la voi nu va uitati si voi sunteti mai rele ca noi si sunteti niste vaci ordinare si niste jigodi imputite niste terminate kiduuletzu si niste jegoase si daca pe mine m-ar lovi vreo fata la coaiie cind mias reveni cind miar trece durerea la coaiie asa i trag si eu un picior in coaiie si cind se apreca si se tine cu miinile de coaiiieee asa i trag un picior in tite si inca 2 picioare in coaiiie sasi plinga de mila pe jos tinindute cu mina de coaiie de tite sa vada fata cum doare la coaiiiee ce rau doare la coaiiiee sa ramina si ea ipotenta sa vada cum e si am facut asta mo lovit o proasta la coaiiee de am zis ca mor pe jos de durere vreo 2 ore si vreo 2 zile am stat cu gheata ca mi so invinetit apoi cind am prins-o eam tras una in tita cu pumnul si 3 picioare in coaiie cit ma putut de tare de sia plins fata de mila pe jos tinunduse cu mina de coaiiiee si de tite vreo 2 jumate acasa o stat 2-3 zile cu gheata la coaiiee si la tita si acum o ramas singura ca nu mai pote sa faca nimic ca am lasat-o ipotenta si fara o tita ca o facut cancer la sin asta le faci si eu inapo la frtele care lovesc la coaiiiee cind imi trece durerea cind le prind 3 picioare in coaiieee si una in tita la fata respectiva sa vada si ea cum e

| eduard2001 a răspuns:

Ba curvo daca cineva tiar trage 3 picioare in vagin si 1 in sani tiar placea? ba curvo unde stai si cum te numesti

daca cind siar reveni tiar trage si el un picior in coaiiiiiieeee si una in tita sa te doara coaiiiiiieeeellee si titele sa iti plingi de mila de la durerea la coaiiiee si la tite pe jos tiar comveni eu cred ca nu AL3XandraAnndreutza

Nancysweettty teo durut rau coaiieele cind teo lovit

| Gaby_Danii_1984 a răspuns:

Danutza 91 si alte fete care ati raspuns ca nu regretati daca baiatul respectiv pe care lati lovit la coa..iee cind isi revite i trece durerea la coa..ie va trage un picior la coa...ie sa va plingeti de mila pe jos sa va lase ipotente va trage una la coa..ie si cind va aplecati sa va tineti cu miinile de coa..ie ca nu mai puteti de durere va trage una la sini sa vaceti cancer la sini si inca 2 spituri la coa...ie sa va lase fara sa vanenoroceasca pe toata viata var comveni eu cred ca nu sau cind va maritati si o sa faceti baiat sa vil lovesca vreo fata la coa..ie sa vil nenoroceasca pe toata viata sau fata sa vio loveasca vreun baiat la coa..ie si la sini sa vio nenoroceasca pe toata viata var comveni eu cred ca nu

| rexssj a răspuns:

Tu l-ai bagat in spital si razi

| rexssj a răspuns:

Si ce sens are raspunsu?

| rexssj a răspuns:

Daca ai stii durerea nu ai mai rade

| rexssj a răspuns:

In locu tau mas despartii de ea dar ai cam pupa spitalu deci nu se poate

| Gica_Stefan_Adrian_1987 a răspuns:

Salut! am 25 de ani si pe mine sincer nu a reusit nicio fata sa ma loveasca bilute. de si multe au ancercat dar au esuat si pentru ca noi barbati, avem reflex. dar sincer, uni au reflex cu pumnii. si s-ar putea sa va magheze natural happy happy

| EdyExtreme2002 a răspuns:

Imi place sa fiu lovit acolo incet

Ce sa zic imi place la nebunie sa fiu lovit acolo am primit de 3 ori nu m-a durut pentru fetele dau slabut uneori

Asa sa faci sunt baiat dar sa dai incet ca si eu am fost lovit si daca ne intalnim sa nu ma lovesti tare la craci

Stai linistita da cat vrei la craci sunt baiat si stiu cum e uneroi dati incet ma rog da sa nu dati ca disperatele daca vr ne intalnim imi dai una acolo si vei vedea cum e

Sunt baiat sa nu dai tare ok numa sa vada ce a grst sincer imi place sa fiu lovit acolo dar incet daca ne intlnim si ai moralul prost da-mi una acolo nu ma supar

| Gaby_Danii_1984 a răspuns:

Daca tiar trage si el una la **** in oua sa iti pligi de mila de durere pe jos tinidute cu miinile de **** sa ramii ipotenta tiar comveni eu cred ca nu sau una la **** si cind te apleci sa te ti de **** cu miinile una la tite sa te ti cu o minaa de **** si una de tite

| UsersBoss a răspuns:

Mai bine ii loviti cu piciorul in burta decat acolo. Sau daca nu cu talpa dar nu cu tsaul.

| loverboy111 a răspuns:

Eu nu soport ca unei fete sa ii fie mila de mine, zi su tu ca tia parut rau nu ca ti s-a facut mila. Daca o fata ma lovea si dupa pe siteul asta zoce ca ii s-a facut mila ii rupeam parul din cap. E rusinos pentru un baiat ca sa ii fie mila unei fete de tine cand te loveste.

| loverboy111 a răspuns:

Loveste-ma pe mine cu limba.

| loverboy111 a răspuns:

Da recunosc sunt baiat, eu am limita atli daca vad ca unei fete nu ii place ceva aia fac incontinuu deci chiar o cer dar daca va da o palma la poupou nu trebuie sa ii dati la mostenitor.